• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χυτευση ακριβειας- χαλυβας- ανοξειδωτος χαλυβας

Αποτελέσματα για

Χυτευση ακριβειας- χαλυβας- ανοξειδωτος χαλυβας - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. BDP MECHANICAL COMPONENTS DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο ιδρυθείς το 1992 όμιλος bdp με 150 συνεργάτες εδρεύει στο Βερολίνο και διαθέτει περισσότερα από 14 άλλα παραρτήματα στη Βουλγαρία, στην Κίνα, στη Γερμανία, στην Πολωνία, στην Ισπανία & στην Ελβετία. Η θυγατρική εταιρεία bdp Mechanical Components που υφίσταται από το 1982, είναι ένας εξειδικευμένος προμηθευτής με διεθνείς πόρους εξαρτημάτων χύτευσης, σφυρηλασίας, επεξεργασίας & αυτοκινήτου για ευρωπαϊκές επιχειρήσεις παραγωγής από την Κίνα & την Ανατολική Ευρώπη. Προμηθεύουμε περισσότερους από 50 πελάτες από την Ευρώπη στους τομείς των αυτοκινήτων, της κατασκευής μηχανημάτων, των σιδηροδρόμων, της ενέργειας, των μεταφορών αερίου & υγρών. Τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή: Κατασκευή μοντέλων, πρώτα δείγματα, συνοδευτική παραγωγή (αρχική), μαζική παραγωγή, βελτιστοποίηση. Ποιότητα προϊόντων. Στρατηγική προμήθεια: βελτιστοποίηση των διαδικασιών προμήθειας, περιορισμός του κόστους προμήθειας. Επιλογή κατάλληλων προμηθευτών, έλεγχοι προμηθευτών: αξιολόγηση των τεχνικών δυνατοτήτων παραγωγής & ποιότητας. Επιτόπου έλεγχος ποιότητας: επίβλεψη παραγωγής, έλεγχος εξαγωγής προϊόντων πριν από την αποστολή

  2. RICHTER FORMTEILE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στις παγκόσμιες εγκαταστάσεις παραγωγής μας είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε εξατομικευμένες ειδικότητες και τοπικές παραδόσεις που εγγυώνται την άριστη ποιότητα και την οικονομική αποδοτικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην εξειδίκευσή μας με εντελώς διαφορετικές μεθόδους χύτευσης μπορούμε πάντοτε να προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση: χύτευση ακριβείας, πυροσυσσωμάτωση, MIM, χύτευση σε άμμο, χύτευση χελώνας, σφυρηλάτηση, χύτευση πλαστικού υπό πίεση και συγκροτήματα – συμπεριλαμβανομένων της κατεργασίας και της επιφανειακής επεξεργασίας. Οι συνεργάτες μας σάς παρέχουν ευχαρίστως επαγγελματικές συμβουλές κατά την ανάπτυξη των εξαρτημάτων. Χρηματοδοτούμε εκ των προτέρων τα προϊόντα σας και τα αποθηκεύουμε. Και για τα νομικά ζητήματα με διεθνείς προμηθευτές δεν χρειάζεται να ανησυχείτε: ως ο νομικός σας συνεργάτης από τη Γερμανία φροντίζουμε για την πλήρη διεκπεραίωση. Εμπιστευτείτε εμπειρία άνω των 30 ετών και τεχνική εξειδίκευση – για ακρίβεια στην πλέον αποδοτική της μορφή.

  3. VDM GIESSTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Εμπορία εξαρτημάτων χύτευσης ακριβείας από χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα με τη μέθοδο χύτευσης με κερί ή τη μέθοδο νερού-γυαλιού, μικροσκοπικών εξαρτημάτων υψηλής ακριβείας με τη μέθοδο πυροσυσσωμάτωσης και τη μέθοδο MIM (metal injection mould), φλαντζών ανοξείδωτου χάλυβα, σφυρήλατων εξαρτημάτων από χάλυβα, πυροσυσσωματωμένων φίλτρων και αντιπυρικών φραγμάτων, ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για τη χαλυβουργία (γραμμές ψύξης κλπ.)

  4. DBN

    Γαλλία

    Από το 1976, η DBN (Décolletage de Basse Normandie) ειδικεύεται στην μηχανική κατεργασία μηχανικών ανταλλακτικών ακριβείας σε τόρνους και κέντρα μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου. Η DBN προσφέρει μηχανική κατεργασία με τόρνευση, σε κέντρο και με σύρμα που μπορεί να παράγει από 50 ως 500 τεμάχια από πρώτες ύλες όπως χάλυβα, αλουμίνιο, μπρούντζο, ανοξείδωτο, χυτοσίδηρο, πλαστικές ύλες, κράματα χαλκού αλλά από ακατέργαστα χύτευσης ή σφυρηλάτησης. Η DBN εξασφαλίζει: την τεχνική επίβλεψη για την επεξεργασία επιφανειών και την θερμική επεξεργασία, ένα φινίρισμα ακριβείας με εσωτερική / εξωτερική διόρθωση, centerless και επίπεδη, στρώσιμο, αφαίρεση γρεζιών, τόρνευση σκληρής επεξεργασίας, συναρμολόγηση, εγκατάσταση και συγκόλληση υποσυνόλων και αναλαμβάνει επίσης την αγορά στοιχείων για υποσύνολα. Η DBN απευθύνεται σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς όπως: τον αγροδιατροφικό τομέα, την αεροναυπηγική, την γεωργία αλλά και τον ιατρικό τομέα. Η τεχνογνωσία της DBN έχει αναγνωριστεί διεθνώς. Η DBN διαθέτει πιστοποίηση κατά ISO 9001.

  5. TEMA METALURJI SAN TIC LTD STI

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Γνωρίστε την αριστεία με την TEMA METALÜRJI, μια διακεκριμένη τουρκική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1969. Χρησιμοποιώντας τεχνικές χύτευσης αιχμής για όλκιμο σίδηρο, χυτοσίδηρο, κράματα σιδήρου και χάλυβα, διακρινόμαστε παγκοσμίως παρέχοντας ασύγκριτες λύσεις χύτευσης και κορυφαία ανταλλακτικά προσαρμοσμένα στους διάφορους κλάδους, που διασφαλίζουν τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας και καινοτομίας. Με έδρα την οργανωμένη βιομηχανική ζώνη του Ικονίου, οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας εκτείνονται σε κλειστούς χώρους 4500 m2, με ετήσια παραγωγική ικανότητα 2000 τόνων από το 2000. Στην TEMA METALÜRJI, η επιτυχία μας βασίζεται σε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων και σε τεχνολογία αιχμής, αντικατοπτρίζοντας την αφοσίωσή μας στην πελατοκεντρική προσέγγιση όπου η ποιότητα και η αξιοπιστία βρίσκονται στο προσκήνιο. Ως κορυφαία επιχείρηση στον κλάδο που χαίρει εκτίμησης και με ιστορία που χρονολογείται από το 1969 στην Τουρκία, υπερκαλύπτουμε σταθερά τις προσδοκίες, αξιοποιώντας την εκτενή τεχνογνωσία μας προκειμένου να διασφαλίζουμε την επιτυχή υλοποίηση των έργων μας. Από τη σφαιρική χύτευση και τη χύτευση φαιού χυτοσιδήρου έως τη χύτευση χαλύβδινων ανταλλακτικών, επικεντρωνόμαστε στη διάθεση ενός ευρέος φάσματος χυτών προϊόντων για παγκόσμιους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της ενέργειας, της γεωργίας και πολλών άλλων. Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικές με τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να προσαρμόζουμε την προσφορά μας ώστε να καλύπτουμε συγκεκριμένες ανάγκες χύτευσης, σάς προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ικανοποίησή σας εξακολουθεί να αποτελεί κύρια προτεραιότητά μας!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Istanbul Döküm κατέχει ευέλικτες παραγωγικούς μεθόδους για την παραγωγή, χύτευση, κονδυλoειδές σίδηρο, χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, διπλός, υπερδιπλάσιος και μπρούτζο σε σύστημα χύτευση με άμμο σε ένα μονό χυτήριο. Το χυτήριο μας, διαφορετικό από τα εκατοντάδες χυτήρια στην Τουρκία και στην Ευρώπη, είναι εξοπλισμένο έτσι ώστε να παρέχει σύνθετες χυτεύσεις στους πελάτες. Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές και η ποιότητα μας Ευρωπαϊκού επιπέδου. Με φούρνους επαγωγής, η συνολική ικανότητα ρευστού μετάλλου ανέρχεται σε 6, 5 τόνους και η ετήσια παραγωγική ικανότητα σε 2500 τόνους. Όλες οι χυτεύσεις μας υποβάλλονται σε ένα τρισδιάστατο στάδιο προσομείωσης για την αποφυγή λαθών και ελαττωμάτων. Η Istanbul Döküm βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας με τα σχέδια και τα έργα σας από την μορφοποίηση ως την χύτευση, από την χύτευση ως την λείανση, από την μηχανική κατεργασία ως τον τελικό έλεγχο. Ανάλογα με την απαίτηση σχεδιασμού, τα τεχνικά σχέδια μεταβιβάζονται στο κατάστημα μας σχεδίων, εντός της επιχείρησης, ή στους κατασκευαστές σχεδίων με τους οποίους διατηρούμε πολυετή συνεργασία. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, διεξάγεται προ-μηχανική επεξεργασία και τελική μηχανική επεξεργασία, στο εσωτερικό μας συνεργείο μηχανικής επεξεργασίας και σε επιχειρήσεις με τις οποίες διατηρούμε πολυετή συνεργασία. Στο εργαστήριο, εκτελούνται για όλες τις παραγωγές, χημική ανάλυση, μηχανικές δοκιμές επιμήκυνσης, έλξης, απόδοσης και όταν απαιτείται δοκιμές UT, MT και MPI. Εξυπηρετούμε τις βιομηχανίες για αντλίες και στοιχεία, βαλβίδες, γενικά είδη μηχανουργίας, ναυτιλία, τουρμπίνες, υδραυλικές και πετροχημικές βιομηχανίες, βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα.

  2. INTERALLOY GMBH

    Αυστρία

    Verified by europages badge

    Η Interalloy με έδρα του Schinznach-Bad της Ελβετίας, είναι ένας εξειδικευμένος προμηθευτής σωλήνων ακριβείας για διάφορες ειδικές εφαρμογές. Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και παραγωγής, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση και τη μακρόχρονη εμπειρία μάς καθιστά σε έναν αξιόπιστο και ευέλικτο συνεργάτη για ειδικές εφαρμογές της βιομηχανίας και του εμπορίου. Ως επιχείρηση που διατηρεί απόθεμα για τις παραγγελίες της παράγουμε έτοιμα εξαρτήματα κατά παραγγελία με σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Η Interalloy είναι σήμερα κορυφαίος προμηθευτής σωλήνων ακριβείας για ειδικές απαιτήσεις και κατασκευαστής έτοιμων εξαρτημάτων σωλήνων. Με συνεχείς καινοτομίες προωθούμε ακόμη περισσότερο την εξειδίκευση. Από τον Οκτώβριο του 2015, η Interalloy εκπροσωπείται και στην ΕΕ με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής και διοικητικής μέριμνας στο Hörbranz (Αυστρία). Έτσι παρέχεται στους πελάτες μας η απλουστευμένη δυνατότητα σχέσης με την αγορά της ΕΕ.

  3. VIANT AURA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καλώς ήλθατε στην Lake Region Medical GmbH! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Είμαστε κατασκευαστές προϊόντων χάλυβα, τριχοειδών σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, σωλήνων ακριβείας από ανοξείδωτο χάλυβα, χαλύβδινων σωλήνων ακριβείας, εξαρτημάτων ακριβείας για την ιατρική τεχνολογία, εξαρτημάτων από ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα.

  4. KROMTEL SANAYI VE TICARET A.S.

    Τουρκία

    Η εταιρεία KROMTEL SANAYI VE TICARET A.S., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανθρακοχαλυβας, ατσαλοβεργες, Αναρτήρες ελατηρίων ανοξείδωτου χάλυβα, και Ταινίες ακριβείας ανοξείδωτου χάλυβα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. CEVIK TEKNIK METALURJI

    Τουρκία

    Η εταιρεία CEVIK TEKNIK METALURJI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια αλουμινίου, χυτηριο ακριβειας, μηχανικη κατεργασια χαλυβα, Χυτήρια αλουμινίου, και χυτευση χαλυβα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.