• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός - Τουρκία

Τουρκία
  1. JIDAR FENCE

    Τουρκία

    Η εταιρεία JIDAR FENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιφράξεις, Περιφράξεις, και τεχνολογια οικολογικων προϊοντων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. SAYIM PLASTIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία SAYIM PLASTIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ποτισμα κηπων, καταιονητηρες, και ακροφυσια για πιστολια. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

  3. CHAIN LINK FENCE & GRASS FENCE

    Τουρκία

    Η εταιρεία CHAIN LINK FENCE & GRASS FENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτροχιές - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Ψάθινες περιφράξεις, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, μπαρες ασφαλειας, και διακόσμηση κήπων. Έχει έδρα σε Izmit / Kocaeli, Τουρκία.

  4. SENKAP PLASTIK LTD.STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία SENKAP PLASTIK LTD.STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά σε γλάστρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, παρακολουθηση, δοχεια συσκευασιας, και υποστηριγματα βασης. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

  5. LALE ÇIÇEKÇILIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία LALE ÇIÇEKÇILIK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπουκετο νυφης. Έχει έδρα σε Diyarbakir, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. 32 ÇIÇEKÇILIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία 32 ÇIÇEKÇILIK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Isparta, Τουρκία.

  2. BIOFLORENS AGRO

    Τουρκία

    Η εταιρεία BIOFLORENS AGRO, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και προστασία φυτωρίων, αναλωσιμα γεωργικης χρησης, αναλώσιμα για φυτοκομία, και Φυτώρια και προστασία φυτωρίων. Έχει έδρα σε antalya, Τουρκία.

  3. EFSA INOKS MUTFAK EKIPMANLARI TUR SAN TIC LTD STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία EFSA INOKS MUTFAK EKIPMANLARI TUR SAN TIC LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  4. EGE TARMAS EGE TARIM MAKINALARI TICARET VE SANAYI A S

    Τουρκία

    Η εταιρεία EGE TARMAS EGE TARIM MAKINALARI TICARET VE SANAYI A S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπευτικά εργαλεία, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Κηπευτικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  5. ER-HAS YAGMURLAMA VE SULAMA SIST.

    Τουρκία

    Η εταιρεία ER-HAS YAGMURLAMA VE SULAMA SIST., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψεκαστήρες για τον κήπο, και Ψεκαστήρες για τον κήπο. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

  1. SUTARIM TIC.LTD.STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία SUTARIM TIC.LTD.STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπορά και φύτευση - εξοπλισμός, και Σπορά και φύτευση - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

  2. ARTEM DIS TICARET LTD STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία ARTEM DIS TICARET LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός καλλιέργειας σε γλάστρες, και Εξοπλισμός καλλιέργειας σε γλάστρες. Έχει έδρα σε Aydin, Τουρκία.

  1. TIBEL ELEKTRONIK DEKORATIF ESYA SAN. TIC. LTD.

    Τουρκία