• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αντιοξειδωτικα

Αποτελέσματα για

Πράκτορας Αντιπρόσωπος - Αντιοξειδωτικα

Πράκτορας / Αντιπρόσωπος
  1. AÇAÍ PETRUZ

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AÇAÍ PETRUZ, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θεμιτό εμπόριο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πολτοι φρουτων, αντιοξειδωτικα, και Πολτός φρούτων. Έχει έδρα σε Braga, Πορτογαλία.

  2. BIOBRAINE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BIOBRAINE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υγιεινές και φυσικές τροφές, συμπληρωματα διατροφης, αντιοξειδωτικά, και συμπληρώματα διατροφής με βάση αιθέρια έλαια. Έχει έδρα σε Braine-Le-Château, Βέλγιο.

  3. TODOS CHEMICAL CORPERATION

    Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

    Η εταιρεία TODOS CHEMICAL CORPERATION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα υλικά για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντιοξειδωτικα για πλαστικες υλες. Έχει έδρα σε Taipei, Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας).

  4. GREEK BLACK GARLIC

    Ελλάδα

    Παράγουμε σκόρδα, τα οποία μετά από πολύμηνη ζύμωση με ελεγχόμενες συνθήκες (θερμοκρασίας και υγρασίας), μετατρέπεται το λευκό σκόρδο σε ένα ξεχωριστό προϊόν (Μαύρο Σκόρδο). Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, καθώς για τη μετατροπή του σε Μαύρο δεν έχει προστεθεί οποιοδήποτε χημικό στοιχείο ή συντηρητικό. Με αυτή τη διαδικασία το σκόρδο καταφέρνει να αποκτήσει μια πιο γλυκιά γεύση, ενώ το σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι δε διαθέτει την οσμή και το δυσάρεστο πολλές φορές έντονο άρωμα που μπορεί να φέρει το λευκό η γεύση του θεωρείτε από τους γευσιγνώστες "Ουμάμι". Χρησιμοποιείται σαν διατροφικό συμπλήρωμα (Υπερτροφή), ή σε πιάτα υψηλής γαστρονομίας, Το Μαύρο Σκόρδο εξαιτίας όλης αυτής της διαδικασίας ζύμωσης που έχει υποστεί, έχει καταφέρει να διαθέτει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών στοιχείων, με αποτέλεσμα να μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό τη δυνατότητα της αντίστασης στις επιθέσεις των επιβλαβών ελευθέρων ριζών .