• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

ΠολωνίαΓκντανσκ και περιοχή Πομερανίας
  1. UNIKAT

    Πολωνία

    Είμαστε μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή και την πώληση ενδυμάτων από λινάρι. Η συλλογή μας προορίζεται για τις κυρίες κάθε ηλικίας που εκτιμούν κομψά και μοναδικά υφάσματα και ρούχα. Χρησιμοποιούμε υφάσματα και φυσικά πλεκτό ύφασμα, συχνά διακοσμημένα με φυσικά υλικά, όπως πολύτιμοι λίθοι, καρύδα, κεχριμπάρι… Συνδυάζουμε, επίσης, τα ρούχα μας με το μετάξι, μαλλί και άλλα υλικά. Κάποια στοιχεία των δημιουργιών μας βάφονται με μοναδικά σχέδια από καλλιτέχνες.

  2. SWAN SPK

    Πολωνία

    Η εταιρεία SWAN SPK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gdansk, Πολωνία.

  3. IFS POLAND

    Πολωνία

    Η εταιρεία IFS POLAND, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kwidzyn, Πολωνία.

  4. FALA SP. Z O.O.

    Πολωνία

  5. GREEK COMPANY SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία GREEK COMPANY SP. Z O.O., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, εισαγωγη, εξαγωγη φρουτων, Φρούτα, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gdynia, Πολωνία.