• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σταθμοί παραγωγής ρεύματος- με συσσώρευση με άντληση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Πάροχος Υπηρεσιών - Σταθμοί παραγωγής ρεύματος- με συσσώρευση με άντληση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί

Πάροχος υπηρεσιών
  1. TECHDO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TECHDO GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταθμοί παραγωγής ρεύματος, με συσσώρευση με άντληση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Herten, Γερμανία.

  2. METALÚRGICA RIBA, S.L

    Ισπανία

    Η εταιρεία METALÚRGICA RIBA, S.L, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταθμοί παραγωγής ρεύματος, με συσσώρευση με άντληση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επισκευη στροβιλων, Επιδιορθώσεις κινητήρων, ζευγη συμπαραγωγης, και Κέντρο συμπαραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Έχει έδρα σε Santpedor, Ισπανία.

  3. NEW TURBO SISTEM DI CASSINELLI BRUNO

    Ιταλία

    Η εταιρεία NEW TURBO SISTEM DI CASSINELLI BRUNO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τουρμπίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τουρμπο-συμπιεστές, Σταθμοί παραγωγής ρεύματος, με συσσώρευση με άντληση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Τουρμπο-συμπιεστές, και Σταθμοί παραγωγής ρεύματος, με συσσώρευση με άντληση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Monticello D'alba, Ιταλία.

  4. TURBINE S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TURBINE S.A.S., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τουρμπίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταθμοί παραγωγής ρεύματος, με συσσώρευση με άντληση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Τουρμπίνες ατμού, Σταθμοί παραγωγής ρεύματος, με συσσώρευση με άντληση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Τουρμπίνες ατμού. Έχει έδρα σε Como, Ιταλία.

  5. PRZEDSIEBIORSTWO REMONTOWE URZADZEN ENERGETYCZNYCH PIECHA SOLAK SP Z O O

    Πολωνία

    Η εταιρεία PRZEDSIEBIORSTWO REMONTOWE URZADZEN ENERGETYCZNYCH PIECHA SOLAK SP Z O O, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί παραγωγής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταθμοί παραγωγής ρεύματος, με συσσώρευση με άντληση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών, Σταθμοί παραγωγής ρεύματος, με συσσώρευση με άντληση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Mikolow, Πολωνία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ETP

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί παραγωγής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταθμοί παραγωγής ρεύματος, με συσσώρευση με άντληση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Σταθμοί παραγωγής ρεύματος, με συσσώρευση με άντληση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Montgeron, Γαλλία.

  2. TURBOMACH S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TURBOMACH S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τουρμπίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταθμοί παραγωγής ρεύματος, με συσσώρευση με άντληση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Τουρμπίνες ατμού, Σταθμοί παραγωγής ρεύματος, με συσσώρευση με άντληση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Τουρμπίνες ατμού. Έχει έδρα σε Parma, Ιταλία.

  3. TECNOMEC S.A.S. DI MALCANGI DAVIDE & FRATELLI

    Ιταλία

  4. ALSTOM UK

    Ηνωμένο Βασίλειο

  5. ROMERO HORMELEC SA

    Ισπανία

  1. ELLIOTT TURBOMACHINERY S.A.

    Ιταλία

  2. ALSTOM ESTONIA AS

    Εσθονία