• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανηματα- μεταχειρισμενα- για τη βιομηχανια ανακυκλωσης

Αποτελέσματα για

Πάροχος Υπηρεσιών - Μηχανηματα- μεταχειρισμενα- για τη βιομηχανια ανακυκλωσης

Πάροχος υπηρεσιών
  1. ALE73

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Με 30ετή πείρα, η ALE73 είναι ο ειδικός σε ότι αφορά τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την συναρμολόγηση και την μεταφορά μηχανημάτων για την βιομηχανία του σκυροδέματος σε πάνω από 30 χώρες (Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Μαγκρέμπ, Κεντρική Αφρική...). Η μεγαλύτερη μας δραστηριότητα αφορά την μεταφορά μεταχειρισμένων εργοστασίων καθώς και η επανασυναρμολόγηση τους στο πεδίο στην Γαλλία αλλά και κυρίως στο εξωτερικό. Η δευτερεύουσα μας δραστηριότητα αφορά την πώληση εξοπλισμού ή εργοστασίων παραγωγής (σκυρόδεμα, λατομεία, οδοστρώματα...). Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται: 1) Παραγωγοί προϊόντων που κατασκευάζονται από σκυρόδεμα (λιθοσώματα, όγκοι, κράσπεδα και λιθόστρωτα). 2) Πελάτες οι οποίοι επιθυμούν την μεταφορά ενός εργοστασίου ή ενός μηχανήματος. Διεξάγουμε μια ολοκληρωμένη ανάλυση των αναγκών του πελάτη από την αρχή σύμφωνα με τις τοπικές και βιομηχανικές παραμέτρους προκειμένου να καθορίσουμε μια διαχείριση διακίνησης και να επιλέξουμε το υλικό (καινούργιο ή μεταχειρισμένο). Επιλέγουμε το κατάλληλο εξοπλισμό για εσάς και αναλαμβάνουν την ολοκληρωμένη του μεταφορά. Διαθέτουμε επίσης όλες τις γνώσεις και δυνατότητες για την εξασφάλιση μιας τέτοιας υπηρεσίας, δηλαδή: - Τον αυτοματισμό, - Τους πολιτικούς μηχανικούς, - Την μηχανική (και δονητική), το τμήμα πεπιεσμένου αέρα... Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. WOLVHO GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία WOLVHO GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Küssnacht Am Rigi, Ελβετία.

  3. BENJAMIN HALBACH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BENJAMIN HALBACH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πλαστικές συσκευασίες, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πλαστικές συσκευασίες, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χαρτί - παραγωγή χαρτιού. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

  4. SCHROTT- UND ALTMETALLHANDEL MICHAEL LEHMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHROTT- UND ALTMETALLHANDEL MICHAEL LEHMANN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εμπορευματοκιβώτια, Οδικές μεταφορές, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εμπορευματοκιβώτια, και Οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  5. CARTUB AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία CARTUB AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, και Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zofingen, Ελβετία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MZZ MULDENZENTRALE AG, ZÜRICH

    Ελβετία

    Η εταιρεία MZZ MULDENZENTRALE AG, ZÜRICH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Zürich, Ελβετία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πάροχος Υπηρεσιών - Μηχανηματα- μεταχειρισμενα- για τη βιομηχανια ανακυκλωσης

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια