• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταλλουργία και σιδηρουργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Μεταλλουργία και σιδηρουργία - εισαγωγές-εξαγωγές - Ουκρανία

Ουκρανία
  1. ANTAREX LLC

    Ουκρανία

    Η εταιρεία ANTAREX LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kharkov, Ουκρανία.

  2. STALEVAR COMPANY

    Ουκρανία

    Η εταιρεία STALEVAR COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιμεταλλωση ορειχαλκου, και μεταλλοποιηση με κραμα αλουμινιου. Έχει έδρα σε Dnepropetrovsk, Ουκρανία.

  3. NVF "VOSTOKMET" LTD

    Ουκρανία

    Η εταιρεία NVF "VOSTOKMET" LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτοσιδηρος, και Σίδηρο-μαγγάνιο. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

  4. COMPANY " SPLAV "

    Ουκρανία

    Η εταιρεία COMPANY " SPLAV ", είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σιδερενιοι σωληνες, προμηθεια μεταλλων, και σωληνες. Έχει έδρα σε Dnepropetrovsk City, Ουκρανία.

  5. STRELKA

    Ουκρανία

    Η εταιρεία STRELKA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τμηματα συγκρατησης κινητηρων για αυτοκινουμενα οχηματα, και πλαστικοι σωληνες για αγωγους νερου. Έχει έδρα σε Izum, Ουκρανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. METEX INVEST,LTD

    Ουκρανία

    Η εταιρεία METEX INVEST,LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθεια μεταλλων. Έχει έδρα σε Zaporozhe, Ουκρανία.

  2. YUGMETEXPORT LTD.

    Ουκρανία

    Η εταιρεία YUGMETEXPORT LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβας, και μουσικη metal. Έχει έδρα σε Zaporozhye, Ουκρανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλουργία και σιδηρουργία - εισαγωγές-εξαγωγές - Ουκρανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7 Επιχειρήσεις