• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα - Ουγγαρία

Ουγγαρία
  1. CARBOFERR COMMODITIES LTD

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία CARBOFERR COMMODITIES LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυαιθυλένιο, χρηματοδοτηση για τον τομεα του εμποριου, Πολυαιθυλένιο, και Λαμπτήρες υπεριώδους φωτός. Έχει έδρα σε Újlengyel, Ουγγαρία.

  2. FERROCAR KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία FERROCAR KFT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές έκτακτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Οδικές μεταφορές βαρέων αντικειμένων, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, και Οδικές μεταφορές βαρέων αντικειμένων. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

  3. AUSTROMETAL 2000 LTD

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία AUSTROMETAL 2000 LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξειδωτος χαλυβας, και ανοξειδωτες λαμαρινες. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

  4. COIVER-HUNGARIA IPARI, KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία COIVER-HUNGARIA IPARI, KFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Επιχάλκωση-χάλυβα και μετάλλων, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, και Επιχάλκωση-χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Jaszbereny, Ουγγαρία.

  5. STEELWORK-TRADE KFT.

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία STEELWORK-TRADE KFT., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμπορίο σιδηρουργικών προϊόντων, Χάλυβες, Εμπορίο σιδηρουργικών προϊόντων, και Χάλυβες. Έχει έδρα σε Téglás, Ουγγαρία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SALZGITTER MANNESMANN ACELKERESKEDELMI KFT.

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία SALZGITTER MANNESMANN ACELKERESKEDELMI KFT., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

  2. HEMOTRADE KERESKEDELMI, TERMELTETO KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία HEMOTRADE KERESKEDELMI, TERMELTETO KFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Kaposvar, Ουγγαρία.

  3. HITMETAL EXPORT-IMPORT KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία HITMETAL EXPORT-IMPORT KFT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

  4. JASZBERENYI ACELONTODE KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία JASZBERENYI ACELONTODE KFT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Jaszbereny, Ουγγαρία.

  5. FAKTOR 92 KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία FAKTOR 92 KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Hajduszoboszlo, Ουγγαρία.

  1. AKROTON KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία AKROTON KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Alsozsolca, Ουγγαρία.

  2. UNITEX HUNGARIA PESTIVAS KFT

    Ουγγαρία

  1. METALLOGLOBUS FELGYARTMANY KFT

    Ουγγαρία

  2. A-LAP FEMIPARI KERESKEDELMI ES KFT

    Ουγγαρία

  3. REALMET KFT

    Ουγγαρία

  4. GMD HUNGARY IPARI KFT

    Ουγγαρία

  5. BOTT-UDECOOP FÉMIPARI TERMELO- ÉRTÉKESÍTÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

    Ουγγαρία