• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός

Κατασκευαστής/παραγωγός
  1. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Το μηχάνημα κοπής σχέδιο S220/AF, κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου επεξεργασμένο με ανοδίωση, αποτελεί συνώνυμο γρήγορης συντήρησης και απόλυτης υγιεινής. Ο ρυθμιστής πάχους κοπής από 0 ως 15 χιλ. είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και επιτρέπει μια ακριβή ρύθμιση. Ο ακονιστής συναρμολογείται εύκολα, διευκολύνοντας έτσι την εργασία του χρήστη και εξασφαλίζοντας μια άψογη και αποτελεσματική μακροχρόνια κοπή του προϊόντος.

  2. ARI METAL

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η ARI METAL που ιδρύθηκε το 1980, ειδικεύεται στην παραγωγή εξοπλισμών καθαρισμού ξενοδοχείων και εστιατορίων από ανοξείδωτο χάλυβα & γαλβανιζέ από την Τουρκία. Αποστολή μας είναι να προβλέπουμε και να καλύπτουμε τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας στον τομέα των μεταλλικών προϊόντων και του εξοπλισμού ξενοδοχείων. Με βάση την αποστολή μας επιδιώκουμε την αριστεία στοχεύοντας στη βιώσιμη ποιότητας, στη φήμη και στη κορυφαία θέση. Η κύρια στρατηγική μας είναι να παρέχουμε αξιόπιστα, αποτελεσματικά ως προς το κόστος και υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες που υπερβαίνουν σταθερά τις προσδοκίες των πελατών μας. Εστιάζουμε στην ποιότητα, στις προσιτές τιμές και στη βιωσιμότητα συνεργαζόμενη στενά με την ειδική ομάδα μας για τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας και επιδιώκουμε να είμαστε οι κορυφαίοι στην αγορά. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: •ξύλινους πάγκους •καθρέπτες •αξεσουάρ μπάνιου •φράγματα ελέγχου πλήθους •δοχεία απορριμμάτων •κάδους απορριμμάτων •τροφοδότες απολυμαντικού •χειρολαβές •αυτόματους τροφοδότες χαρτιού με αισθητήρα τροφοδότες & στεγνωτήρες χεριών •προϊόντα αισθητήρων •σετ ανακύκλωσης •τροφοδότες γαλότσας και εξοπλισμό υγιεινής •τροφοδότες χαρτιού και βάσεις χαρτιού αποχωρητηρίων •σταχτοδοχεία •πιγκάλ αποχωρητηρίων •εξοπλισμό ξενοδοχείων και εστιατορίων •εξοπλισμό μπάνιου από ανοξείδωτο χάλυβα •πλαστικούς κάδους απορριμμάτων •προϊόντα μπάνιου από ορείχαλκο •σεσουάρ •τροφοδότες σαπουνιού και αφρού •εντομοκτόνα •κρεμαστάρια για ομπρέλες και σακάκια •καρότσια μεταφοράς & καθαριότητας Εξάγουμε με υπερηφάνεια σε περισσότερες από 25 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο έχοντας αποκτήσει καλή φήμη και εμπιστοσύνη στην Τουρκία τηρώντας τα διεθνή πρότυπα για όλα τα προϊόντα μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. MACH SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Mach αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την πώληση πλυντηρίων πιάτων και ποτηριών, επαγγελματικά πλυντήρια μπαταριών και εξοπλισμός για οργανισμούς, ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και παρασκευαστές παγωτών. Από το 1988, στόχος μας είναι να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτόν τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τομέα και η ατσάλινη μας βούληση μας επέτρεψε τα τελευταία χρόνια να αποκτήσουμε άριστα αποτελέσματα τα οποία αντικατοπτρίζονται στην ικανοποίηση των πελατών μας στην Ιταλία, την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική.

  4. EUROTEC RIGA INTERNATIONAL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Eurotec Riga International βρίσκεται στη Lana, στην επαρχία Bolzano, στην οδό Bottai, 9/1. Η εταιρεία ασχολείται με την έρευνα και την προμήθεια καινοτόμων τεχνολογιών για επαγγελματική εστίαση για πάνω από σαράντα χρόνια. Σήμερα είναι ηγέτης στον τομέα αυτό και διανέμει φούρνους μικροκυμάτων, επαγωγικές εστίες και φούρνους πίτσας σε όλη την εθνική επικράτεια και στο εξωτερικό.

  5. KALLIS HARALAMBOUS

    Ηνωμένο Βασίλειο

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AGUSTONI ING. ROMEO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGUSTONI ING. ROMEO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και μηχανηματα ζυμωσης. Έχει έδρα σε Cerchiarello Di Pero, Ιταλία.

  2. BONNET THIRODE BELGIUM

    Βέλγιο

  3. ALSACE ALIMENTAIRE EQUIPEMENT

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALSACE ALIMENTAIRE EQUIPEMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις γιά εστιατόρια μαζικής σίτισης, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Επιπλώσεις γιά εστιατόρια μαζικής σίτισης. Έχει έδρα σε Schweighouse Sur Moder, Γαλλία.

  4. U. DANNENBERG

    Γερμανία

    Η εταιρεία U. DANNENBERG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Kumhausen/preisenberg, Γερμανία.

  5. AS-ELEKTRO ANDREAS UND ANNETT STÖHR GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία AS-ELEKTRO ANDREAS UND ANNETT STÖHR GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Erfurt, Γερμανία.

  1. JUAN HERRERA CABANILLAS SL

    Ισπανία

  2. PAC GLOBAL GMBH

    Ελβετία

  1. AL-TEK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AL-TEK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Koblenz, Γερμανία.

  2. VANAL

    Βέλγιο

    Η εταιρεία VANAL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός εστιατορίου, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Ηλεκτρικές κουζίνες, Εξοπλισμός εστιατορίου, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Ηλεκτρικές κουζίνες. Έχει έδρα σε Brecht, Βέλγιο.

  3. G. KLAWE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία G. KLAWE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει έδρα σε Haina, Γερμανία.

  4. HOLZ FICHTNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZ FICHTNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει έδρα σε Bayreuth, Γερμανία.

  5. BECK E.B.GROSSKÜCHEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BECK E.B.GROSSKÜCHEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, και Παιδικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Eschenburg, Γερμανία.

  6. FOODKONZEPT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FOODKONZEPT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Hattingen, Γερμανία.

  7. GUSTO GASTRONOMIE GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUSTO GASTRONOMIE GERÄTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. GEORGIEW ELEKTROINSTALLATION GROSSKÜCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEORGIEW ELEKTROINSTALLATION GROSSKÜCHENTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, και Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε Hoppegarten, Γερμανία.

  1. F. POLZER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία F. POLZER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Herborn, Γερμανία.

  2. GASTRONOMIE-ELEKTRO-SERVICE KLAUS-PETER HÄFNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTRONOMIE-ELEKTRO-SERVICE KLAUS-PETER HÄFNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Steinbach-Hallenberg, Γερμανία.

  3. TAM-EUROPE LIMITED

    Γερμανία

    Η εταιρεία TAM-EUROPE LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Besigheim, Γερμανία.

  4. EVEREST S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EVEREST S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, προμηθειες για τον τομεα της τροφοδοσιας, Κουζίνα, προμηθεια κρεοπωλειων, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Rimini, Ιταλία.

  5. DELI

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DELI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Έπιπλα για εστιατόρια και καφετέριες, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Έπιπλα για εστιατόρια και καφετέριες. Έχει έδρα σε Recogne (libramont), Βέλγιο.

  6. KÜCHENPLAN®

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÜCHENPLAN®, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Οικιακά έπιπλα, και Παιδικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Strande, Γερμανία.

  7. H. U. S. EDELSTAHLTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία H. U. S. EDELSTAHLTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Σχολικά έπιπλα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, και Σχολικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Twistringen, Γερμανία.

  8. HACKL REINIUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HACKL REINIUNGSSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Parsdorf, Γερμανία.

  9. COMET CATERING EQUIPMENT CO. LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία COMET CATERING EQUIPMENT CO. LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

  10. FRANZ BLUMEL GESELLSCHAFT M.B.H.

    Αυστρία

    Η εταιρεία FRANZ BLUMEL GESELLSCHAFT M.B.H., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική. Έχει έδρα σε Wr. Neustadt, Αυστρία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

385 Επιχειρήσεις

Kατηγορια