• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαχανικα

Αποτελέσματα για

Λαχανικα

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και Δρένδη
  1. HANOS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HANOS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, ειδη για εστιατορια, και Λαχανικά φρέσκα. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

  2. HEEGSMA BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HEEGSMA BV, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κρεμμύδια, καροτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Κρεμμύδια. Έχει έδρα σε Lemmer, Κάτω Χώρες.

  3. GREYDANUS AARDAPPELHANDEL EN TRANSPORT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GREYDANUS AARDAPPELHANDEL EN TRANSPORT B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, και Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Heerenveen, Κάτω Χώρες.

  4. COMBI GILDE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COMBI GILDE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, και Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Hoogeveen, Κάτω Χώρες.

  5. HZPC HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HZPC HOLLAND B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Joure, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. C.W. V. OVERBEEK V.O.F.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία C.W. V. OVERBEEK V.O.F., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Beetgum, Κάτω Χώρες.

  2. LANDJUWEEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LANDJUWEEL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Oosternieland, Κάτω Χώρες.

  3. TUINCENTRUM HANS MENKEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TUINCENTRUM HANS MENKEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Haule, Κάτω Χώρες.

  4. POLMAN B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. KUPER GREEN B.V.

    Κάτω Χώρες

  1. KWEKERIJ MEEWISSE SLINGERWEG B.V.

    Κάτω Χώρες

  2. BARON CHAMPIGNONCULTUUR B.V.

    Κάτω Χώρες