• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κεραμικα υλικα

Αποτελέσματα για

Κεραμικα υλικα

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και Δρένδη
  1. DE ALBARELLO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE ALBARELLO B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, Κρύσταλλα, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, και Κρύσταλλα. Έχει έδρα σε Menaldum, Κάτω Χώρες.

  2. JULIUS VAN DER WERF TEGELHANDEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JULIUS VAN DER WERF TEGELHANDEL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Ψαμμόλιθος - προϊόντα για την βιομηχανία, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, και Ψαμμόλιθος - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Sneek, Κάτω Χώρες.

  3. POTTENBAKKERIJ KUNST

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία POTTENBAKKERIJ KUNST, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Workum, Κάτω Χώρες.

  4. TICHELAARS KONINKLIJKE MAKKUMER AARDEWERK- EN TEGELFABRIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TICHELAARS KONINKLIJKE MAKKUMER AARDEWERK- EN TEGELFABRIEK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Makkum Fr, Κάτω Χώρες.

  5. VEENSTRA NATUURSTEEN B.V.

    Κάτω Χώρες