• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαλίκια

Αποτελέσματα για

Χαλίκια

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. GRINDSPLIT-DISCOUNTER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GRINDSPLIT-DISCOUNTER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Hazerswoude-Dorp Nederland, Κάτω Χώρες.

  2. VAN VLIET TRANSPORT SLIEDRECHT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN VLIET TRANSPORT SLIEDRECHT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Αμίαντος - έργα αφαίρεσης, Άμμος και χαλίκι, Αμίαντος - έργα αφαίρεσης, και ενοικιαση χωματουργικων μηχανηματων. Έχει έδρα σε Sliedrecht, Κάτω Χώρες.

  3. VAN NIEUWPOORT BEHEER BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN NIEUWPOORT BEHEER BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, ανανεωσιμες πηγες ενεργειας, επιμελητεια, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Gouda, Κάτω Χώρες.

  4. MIJNSTER ZAND- EN GRINTHANDEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MIJNSTER ZAND- EN GRINTHANDEL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Άμμος και χαλίκι, και Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Gorinchem, Κάτω Χώρες.

  5. METHORST PROJECTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία METHORST PROJECTEN B.V., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Woudenberg, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ZAND- & GRINTHANDEL VAN OUWERKERK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZAND- & GRINTHANDEL VAN OUWERKERK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Middelburg, Κάτω Χώρες.

  2. FILCOM B.V.

    Κάτω Χώρες