• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάρτες

Αποτελέσματα για

Χάρτες

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. E.H.W. WORLDWIDE

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η E.H.W. Worldwide, ιδρύθηκε το 2011 στην Κύπρο και είναι μια παγκόσμια εταιρεία εξειδικευμένη στον πορισμό και στην διανομή προϊόντων ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές. Η δέσμευση μας σε "ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές" αποτελεί το κίνητρο μας για προσβασιμότητα όλο το χρόνο. Επιλέγουμε αυστηρά τους προμηθευτές, εξασφαλίζοντας πως τα πιο εκλεκτά προϊόντα και μόνο φτάνουν στους πελάτες μας. Καλύπτοντας την Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή, Ασία και Αμερική, εισάγουμε άμεσα από κορυφαίες πηγές προϊόντων όπως η Χιλή, Ουρουγουάη, Νότια Αφρική κ.α. Με μια πρόσφατη επέκταση στην Γερμανία, εξυπηρετούμε διάφορες αγορές, συντηρώντας μακροχρόνιες συνεργασίες. Η μελλοντική μας πλατφόρμα διαχείρισης διακίνησης στην Νότια Αφρική αποδεικνύει την στρατηγική μας ανάπτυξη. Ενισχυμένη από την αφοσιωμένη μας ομάδα, η E.H.W. Worldwide θριαμβεύει ως ηγετική εταιρεία στην αγορά, προσφέροντας ασύγκριτη εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών.Στην E.H.W. Worldwide, η αποστολή μας αποτελεί τεκμήριο της αφοσίωσης μας. Στοχεύουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ευρεία εμπειρία, που σηματοδοτείται από τον εφοδιασμό, προμήθεια και διαμονή προϊόντων που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Ενώ απωθούμε τα όρια και διασχίζουμε τις βιομηχανίες, παραμένουμε πιστοί στην δέσμευση μας ώστε οποιαδήποτε επαγγελματική συναλλαγή με μας να αποτελεί ένα αξέχαστο ταξίδι, με ασύγκριτη ποιότητα και αξία.

  2. BANDALL

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Από το 1990, η Bandall αναπτύσσει, παράγει και διανέμει σε ολόκληρο τον κόσμο μηχανήματα συλλογής και περιτύλιξης με πλαστική μεμβράνη ή χαρτί. Οι μηχανές περιτύλιξης με ταινία χρησιμοποιούνται για την περιτύλιξη με ταινία ή την στοίβαξη των συσκευασιών στις βιομηχανίες τροφίμων, γραφιστικής, φαρμάκων και διαχείρισης διακίνησης. Τα μηχανήματα Bandall είναι τα μοναδικά στον κόσμο που δουλεύουν με υπέρλεπτο υλικό (από 35 mµ), που τους επιτρέπουν τεράστιες οικονομίες. Τα μηχανήματα Bandall πωλούνται σε περισσότερες από 80 χώρες.

  3. COCON VERPAKKINGEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COCON VERPAKKINGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κιβωτια και εμπορευματοκιβωτια για συσκευασιες, και πιατελες. Έχει έδρα σε Veenendaal, Κάτω Χώρες.

  4. FOTO-ATELIER CPD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FOTO-ATELIER CPD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφικό χαρτί και χαρτί αναπαραγωγής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φωτογραφικα στουντιο. Έχει έδρα σε Middelburg, Κάτω Χώρες.

  5. A PLAST B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A PLAST B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος, Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος, Πλαστικές μεγάλες τσάντες, ειδη απο χαρτι και κυτταρινη, και κουτια για πιτσες. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TWINPACK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TWINPACK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασία, μηχανες συσκευασιας, Πλαστικές συσκευασίες, είδη συσκευασίας από χαρτόνι, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Noordwijkerhout, Κάτω Χώρες.

  2. DRUKKERIJ VAN DER LOUW

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DRUKKERIJ VAN DER LOUW, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Berkel En Rodenrijs, Κάτω Χώρες.

  3. FLYERS ONLINE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FLYERS ONLINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυλλαδια. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  4. SEPAR PLASTIC B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SEPAR PLASTIC B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης από χαρτί, χαρτόνι και πλαστικό. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  5. ANTIQUARIAAT DIK VISSERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ANTIQUARIAAT DIK VISSERS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρχαία τέχνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωγραφικοί χάρτες, Χάρτες και σχέδια, Γεωγραφικοί χάρτες, και Χάρτες και σχέδια. Έχει έδρα σε 's-Gravenhage, Κάτω Χώρες.

  1. GOEDKOOP VERPAKKING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GOEDKOOP VERPAKKING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάντες, κιβωτια, συσκευασία, και υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  2. TIVALI

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TIVALI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακοσμητικός φελλός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρτης υφηλιου, και συμβουλοι σε θεματα πολεοδομιας και διαρρυθμισης τοπιου. Έχει έδρα σε Graauw, Κάτω Χώρες.

  1. COMMEE LANDKAARTEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COMMEE LANDKAARTEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωγραφικοί χάρτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γεωγραφικοι χαρτες, και τοπογραφικα σχεδια. Έχει έδρα σε Yerseke, Κάτω Χώρες.

  2. DECALPUNT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DECALPUNT, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη γραφείου - χαρτικά. Έχει έδρα σε Maasland, Κάτω Χώρες.

  3. OXFAM NOVIB

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OXFAM NOVIB, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί περιτυλίγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πακετο δωρου. Έχει έδρα σε Den Haag, Κάτω Χώρες.

  4. INPAKBEDRIJF BLOKPAK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INPAKBEDRIJF BLOKPAK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Dordrecht, Κάτω Χώρες.

  5. 4USTORE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία 4USTORE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί υγείας. Έχει έδρα σε Ijzendijke, Κάτω Χώρες.

  6. VERHUISDOZEN.STORE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VERHUISDOZEN.STORE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θηκες στρωματων. Έχει έδρα σε Katwijk, Κάτω Χώρες.

  7. PAPIERINDUSTRIE MAASMOND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PAPIERINDUSTRIE MAASMOND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Ετικέτες - είδη χαρτικής, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, και Ετικέτες - είδη χαρτικής. Έχει έδρα σε Oostvoorne, Κάτω Χώρες.

  8. ZNP VERPAKKINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZNP VERPAKKINGEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης από χαρτί, χαρτόνι και πλαστικό, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, και Πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης από χαρτί, χαρτόνι και πλαστικό. Έχει έδρα σε Bleiswijk, Κάτω Χώρες.

  1. TOPA VERPAKKING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TOPA VERPAKKING B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Ξύλινες συσκευασίες, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, και Ξύλινες συσκευασίες. Έχει έδρα σε Voorhout, Κάτω Χώρες.

  2. B.V. VERPAKKINGSINDUSTRIE VEENENDAAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. VERPAKKINGSINDUSTRIE VEENENDAAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτικά και είδη γραφείου, Είδη γραφείου - πλαστικά προϊόντα, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Είδη γραφείου - πλαστικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Veenendaal, Κάτω Χώρες.

  3. GRAPHOPRESS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GRAPHOPRESS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρτοκοπτικα γραφειου. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  4. AHOLD DELHAIZE COMPANY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AHOLD DELHAIZE COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λειαντικοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καφετιερες με 1 θεση, κυλινδρικα βαρελια των 250 lt απο χαρτι κραφτ, κοσμηματα απο χρυσο 18k, και κοσμηματα απο χρυσο 14k. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  5. MAND-ONLINE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MAND-ONLINE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί περιτυλίγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απευθείας εισαγωγές καλαθιών από λυγαριά και μπαμπού. Έχει έδρα σε Westbroek, Κάτω Χώρες.

  6. PMC HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PMC HOLLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταξοτυπία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτικά και είδη γραφείου, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Waddinxveen, Κάτω Χώρες.

  7. CHIVASSO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CHIVASSO B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτικά και είδη γραφείου, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

  8. COLOURS & GREEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COLOURS & GREEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφείο - αναλώσιμα, και Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Rijnsburg, Κάτω Χώρες.

  9. CASBA WONEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CASBA WONEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτικά και είδη γραφείου, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Zoeterwoude, Κάτω Χώρες.

  10. VANERUM NEDERLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VANERUM NEDERLAND, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτικά και είδη γραφείου, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Houten, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάρτες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

89 Επιχειρήσεις