• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ψάρια

Αποτελέσματα για

Ψάρια

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. BAKEPLUS VENLO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BAKEPLUS VENLO B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  2. GROOTHANDEL SNELLEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GROOTHANDEL SNELLEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Heijen, Κάτω Χώρες.

  3. BRESC B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRESC B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Sleeuwijk, Κάτω Χώρες.

  4. ANTOS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ANTOS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, και Ψάρια. Έχει έδρα σε 'S-Hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

  5. HORECA GROOTHANDEL TILBURG B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HORECA GROOTHANDEL TILBURG B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LADESSA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LADESSA B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Oosterhout Nb, Κάτω Χώρες.

  2. GROOTHANDEL IN VISPRODUKTEN BRAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GROOTHANDEL IN VISPRODUKTEN BRAND B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  3. ROMBOUTS FOOD INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROMBOUTS FOOD INTERNATIONAL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Waalwijk, Κάτω Χώρες.

  4. KOMAN'S VISHANDEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOMAN'S VISHANDEL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει έδρα σε Moerdijk, Κάτω Χώρες.

  5. VRIESOORD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VRIESOORD B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει έδρα σε 'S-Hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

  1. BLUE WORLD SEAFOOD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BLUE WORLD SEAFOOD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη κατεψυγμενων ψαριων, εμπορία κατεψυγμένων θαλασσινών προϊόντων, σουσι, και τονος. Έχει έδρα σε Nuenen, Κάτω Χώρες.

  2. AMACORE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AMACORE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, εισαγωγη κατεψυγμενων ψαριων, κατεψυγμενα ψαρια και θαλασσινα, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και κατεψυγμενα ψαρια. Έχει έδρα σε Hilvarenbeek, Κάτω Χώρες.

  1. BRABO-PACK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRABO-PACK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεμβράνες συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εύκαμπτες συσκευασίες για τη βιομηχανία τροφίμων, συσκευασιες για τον κλαδο των οπωροκηπευτικων, και Συσκευασίες για το ψάρι. Έχει έδρα σε Waalwijk, Κάτω Χώρες.

  2. NUTRIPACK BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NUTRIPACK BENELUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες κρέατος, Συσκευασίες για το ψάρι, και πλαστικές συσκευασίες για σαλάτες. Έχει έδρα σε Oss, Κάτω Χώρες.

  3. SCANIMEX SEAFOOD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCANIMEX SEAFOOD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαρίδες, ψαρια χονδρικης, Γαρίδες, καπνιστο ψαρι, και τονος. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  4. RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, επεξεργασία. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  5. W.KOKSPAARNDAM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία W.KOKSPAARNDAM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει έδρα σε Raamsdonksveer, Κάτω Χώρες.