• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χημικα προιοντα

Αποτελέσματα για

Χημικα προιοντα

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Sun Chemical είναι μια φημισμένη επιχείρηση παραγωγής χημικών προϊόντων με μονάδες στην Ολλανδία και στην Τουρκία. Η εταιρεία μας λειτουργεί εδώ και πολλές δεκαετίες και έχει αποκτήσει φήμη ως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων καθαρισμού και διαφόρων άλλων χημικών προϊόντων λειτουργώντας ως παγκόσμιος προμηθευτής. Δίδουμε προτεραιότητα σε μακροχρόνιες συνεργασίες και διατηρούμε στενές σχέσεις με τους πελάτες μας, πολλοί από τους οποίους είναι σταθεροί πελάτες. Η αφοσιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση είναι πάντοτε διαθέσιμη για την παροχή υποστήριξης και βοήθειας για τη διασφάλιση της επιτυχίας των έργων μας. Προσκαλούμε όλους τους υποψήφιους πελάτες να συνεργαστούν μαζί μας για να φέρουμε την επιχείρησή μας στο επόμενο επίπεδο σε παγκόσμια κλίμακα καθώς προμηθευόμαστε και στέλνουμε τα χημικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων χωρών όλως η Κίνα, το ΗΒ, οι ΗΠΑ, η Κένυα και η Βραζιλία. Οι εγκαταστάσεις και τα προϊόντα μας πιστοποιούνται από διεθνείς εταιρείες επιθεώρησης με μεγάλο κύρος, όπως οι SGS, Bureau Veritas (BV) και το Τμήμα Επιθεώρησης Πιστοποίησης, διασφαλίζοντας τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Τα εργοστάσιά μας διαθέτουν πιστοποιήσει ISO, συμπεριλαμβανομένων των ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 και ISO 9001 και δεσμευόμαστε για την τήρηση των διεθνών προτύπων περιβάλλοντος και ασφάλειας. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας για μια προσωποποιημένη απάντηση στο ζήτημά σας.

  2. VAN HEES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN HEES, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλο γυαλί για εργαστήρια και τεχνικές χρήσεις, Συσκευασία, χημικά προϊόντα, Κοίλο γυαλί για εργαστήρια και τεχνικές χρήσεις, Συσκευασία, και καθαρο οινοπνευμα. Έχει έδρα σε Echt, Κάτω Χώρες.

  3. ZWEMBADCOMPLEET

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZWEMBADCOMPLEET, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πισίνες-προϊόντα συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοματα συστηματα καθαρισμου για πισινες, χημικα προϊοντα για πισινες, αντλιες για πισινες, και συντηρηση πισινων. Έχει έδρα σε Schijndel, Κάτω Χώρες.

  4. MB PLASTICS EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MB PLASTICS EUROPE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Gilze, Κάτω Χώρες.

  5. VECOM REAL ESTATE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VECOM REAL ESTATE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπαντικά βιομηχανικά, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα. Έχει έδρα σε Heerlen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BARIL COATINGS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BARIL COATINGS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρώματα και βερνίκια, και Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε 'S-Hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

  2. BRB INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRB INTERNATIONAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπαντικά βιομηχανικά, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Ittervoort, Κάτω Χώρες.

  3. COATEX NETHERLANDS B.V.

    Κάτω Χώρες

  4. PRAXAS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Praxas είναι μια εταιρεία που παρέχει στους πελάτες της την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και εγγύηση. Φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας τον πιο αξιόπιστο και προστατευμένο περιβάλλον για τα εμπορεύματα τους, τους ανθρώπους και τις περιουσίες τους. Η ομάδα μας εμπειρογνωμόνων ασχολείται αποκλειστικά ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ανά πάσα στιγμή. Η Praxas πιστεύει πως μπορούμε να ζούμε σε έναν καλό και ασφαλές κόσμο χάρη στην προστασία και στην μέτρηση. Η γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών μας καλύπτει διάφορες βιομηχανίες και είμαστε περήφανοι που ικανοποιούμε τις μοναδικές τους ανάγκες. Το εύρος της προσφοράς μας καλύπτει τομείς όπως οι αεροναυπηγική, αυτοκινητοβιομηχανία, υγεία, μεταφορά, επεξεργασία χημικών και βιομηχανία ανθών και πολλά άλλα. Αναγνωρίζουμε το γεγονός πως η κάθε βιομηχανία έχει ξεχωριστές απαιτήσεις και στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να είναι ανταγωνιστικοί στις αντίστοιχες τους αγορές. Είμαστε στην χαρούμενη θέση να προσφέρουμε έναν ολοκληρωμένο προϊόν που καλύπτει εταιρείες ανεξάρτητα από το μέγεθος τους. Το απόθεμα μας περιέχει τεχνολογίες αιχμής όπως αισθητήρες, συστήματα ελέγχου, ξηραντικές ουσίες, φίλτρα αιθυλενίου, παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων με πάνελ, καλύμματα εμπορευμάτων, και πολλά άλλα. Η εμπειρογνωμοσύνη μας και η τεχνολογία μας αιχμής μας δίνει την δυνατότητα να αυξήσουμε την παραγωγικότητα, να βελτιώσουμε την ασφάλεια τους και να μειώσουμε τα κόστη των πελατών μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  5. FUTURE PETROLEUM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FUTURE PETROLEUM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, βιοαιθανολη, προϊοντα πετρελαιου, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Etten-Leur, Κάτω Χώρες.