• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αλουμινιο

Αποτελέσματα για

Αλουμινιο

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. HELIOZ VITRINES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HELIOZ VITRINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθετήρια για εκθέσεις - σχεδιασμός και συναρμολόγηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγη και υλοποιηση κατα παραγγελια, βιτρίνες από αλουμίνιο, και Διαρρύθμιση γραφείων και καταστημάτων. Έχει έδρα σε Rijen, Κάτω Χώρες.

  2. DUTCH SCRAP RECYCLING BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DUTCH SCRAP RECYCLING BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανακυκλωση μη σιδηρουχων μεταλλων, και αλουμινιο χονδρικης. Έχει έδρα σε Born, Κάτω Χώρες.

  3. OHRON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OHRON B.V., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χύτευση σε κέλυφος αλουμινίου. Έχει έδρα σε Belfeld, Κάτω Χώρες.

  4. LAPP BENELUX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LAPP BENELUX B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρματοποιΐα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα, Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, και Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Waalre, Κάτω Χώρες.

  5. KBM AFFILIPS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KBM AFFILIPS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλκός και κράματα χαλκού, και Χαλκός και κράματα χαλκού. Έχει έδρα σε Oss, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MAG. 45 B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MAG. 45 B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, και Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  2. RIMAS SYSTEMS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RIMAS SYSTEMS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, και Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Beringe, Κάτω Χώρες.

  3. LOLAAR SPUITGIETTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LOLAAR SPUITGIETTECHNIEK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  4. RENA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RENA B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Maasbree, Κάτω Χώρες.

  5. BRABANT COMPONENTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRABANT COMPONENTS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Oss, Κάτω Χώρες.

  1. ADRUU B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ADRUU B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Son, Κάτω Χώρες.

  2. MELIS METAALGIETERIJEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MELIS METAALGIETERIJEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκός και κράματα χαλκού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  1. HUISMAN NON-FERRO METAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HUISMAN NON-FERRO METAAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  2. ROVAL ALUMINIUM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROVAL ALUMINIUM B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  3. B.V. ALUMINIUM VERKOOP ZUID (A.V.Z.)

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. ALUMINIUM VERKOOP ZUID (A.V.Z.), είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Best, Κάτω Χώρες.

  4. MANGRO HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MANGRO HOLDING B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Etten-Leur, Κάτω Χώρες.

  5. VOSTERMANS ALU FOUNDRIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VOSTERMANS ALU FOUNDRIES B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  6. RIANO EINDHOVEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RIANO EINDHOVEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  7. APT KURVERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία APT KURVERS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Roermond, Κάτω Χώρες.

  8. MGG TEGELEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MGG TEGELEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Tegelen, Κάτω Χώρες.

  1. EURO ALUMINIUM B.V.

    Κάτω Χώρες

  2. DUTCH SCRAP RECYCLING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Dutch Scrap Recycling B.V. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 35 χρόνια πείρας στον τομέα της ανακύκλωσης. Τέσσερις γενιές εργάζονται για να προσφέρουν καινοτομίες στην βιομηχανία της ανακύκλωσης. Η Dutch Scrap Recycling B.V. αναπτύχθηκε σε 2 χώρες, απασχολεί πάνω από 130 υπαλλήλους και ανακυκλώνει πάνω από μια εκατονταετία. Τα προϊόντα μας: - άχρηστο αλουμίνιο - άχρηστο πλαστικό - άχρηστο καουτσούκ - άχρηστο μεταχειρισμένο χαρτί - άχρηστο χυτοσίδηρο - ανακύκλωση πλαστικών - ανακύκλωση ηλεκτρονικών - άχρηστο χάλκινο σύρμα - καθοδικός χαλκός. Η καινοτομία αποτελεί μια αρχή κλειδί και έναν παράγοντα επιτυχίας στην Dutch Scrap Recycling B.V. Η υπάλληλοι προτείνουν σε μέσο όρο 200 ιδέες για συνεχή βελτίωση ετησίως. Η νέα καινοτομία επηρεάζει όλες τις όψεις της επιχείρησης μας ενώ βελτιώνει τις δικές σας. Για περισσότερα από 100 χρόνια, αντιμετωπίσαμε όλες τις προκλήσεις ώστε να επανεπενδύσουμε στους υπαλλήλους μας, στις οικογένειες μας και στις κοινότητες που εξυπηρετούμε. Από την ανάπτυξη κοινοτικών προγραμμάτων δραστηριοτήτων μέχρι την βελτίωση της προστασίας του περιβάλλοντος, δεσμευόμαστε στην υποστήριξη της κοινότητας μας ώστε να εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητες της. Η Dutch Scrap Recycling B.V λειτουργεί σε 2 χώρους ανακύκλωσης στις ΗΠΑ και στην Τανζανία και υπάρχουν ευκαιρίες απασχόλησης σε όλα τα επίπεδα για υποψήφιους με ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Το κριτήριο μας είναι η θετική σκέψη σε συνδυασμό με μια ισχυρή ηθική στην εργασία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε μια μακροχρόνια απασχόληση. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.