• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάρτες

Αποτελέσματα για

Χάρτες

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΠάροχος υπηρεσιών
  1. NEPOMUC OLDENZAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NEPOMUC OLDENZAAL B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης από χαρτί, χαρτόνι και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης, Εκτύπωση, Πλαστικά - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Oldenzaal, Κάτω Χώρες.

  2. REUKEMA PAPIER HARDERWIJK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία REUKEMA PAPIER HARDERWIJK B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί - συλλογή και ανακύκλωση, και Χαρτί - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Harderwijk, Κάτω Χώρες.

  3. VAN GERREVINK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN GERREVINK B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί - συλλογή και ανακύκλωση, και Χαρτί - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

  4. BESTO VERPAKKINGSINDUSTRIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BESTO VERPAKKINGSINDUSTRIE B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Zwartsluis, Κάτω Χώρες.

  5. BRANDING BY BANDING

    Κάτω Χώρες

    Το Branding by Banding είναι ένα καινοτόμο σύστημα τοποθέτησης ετικέτας και συσκευασίας της Bandall & Speciaaldrukkerij Max. Aarts. Στην καρδιά του συστήματος: η τύλιξη με ένα ρολό από τυπωμένο χαρτί ή από μεμβράνη (βιολογική). Το σύστημα προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για να δώσει στο προϊόν σας μια τέλεια όψη χρησιμοποιώντας όσο το δυνατό λιγότερα υλικά. Άλλωστε, ένα καλά μελετημένο ντιζάιν μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την πιθανότητα αγοράς από το ράφι του σούπερ μάρκετ.