• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κρύσταλλα

Αποτελέσματα για

Κρύσταλλα

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. AARDEWERKFABRIEK MEINTEMA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AARDEWERKFABRIEK MEINTEMA B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλακάκια και πλακόστρωτα, Κρύσταλλα, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Πλακάκια και πλακόστρωτα, Κρύσταλλα, και Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά. Έχει έδρα σε Vriezenveen, Κάτω Χώρες.

  2. HUIJINK ZEEFDRUK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HUIJINK ZEEFDRUK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, Κρύσταλλα, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, και Κρύσταλλα. Έχει έδρα σε Ulft, Κάτω Χώρες.

  3. LOKKEN PRODUKTIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LOKKEN PRODUKTIE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρύσταλλα, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κρύσταλλα, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, και Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Steenwijk, Κάτω Χώρες.

  4. MEINTEMA KERAMIEK VRIEZENVEEN B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. LEESBRILHUIS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LEESBRILHUIS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ γυαλιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γυαλια ορασεως, εξαρτηματα για γυαλια, σκελετοι γυαλιων απο πλαστικο, και γυαλια με διπλοεστιακα κρυσταλλα. Έχει έδρα σε Arnhem, Κάτω Χώρες.