• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού

Αποτελέσματα για

Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. PRODONK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PRODONK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφήμιση σχεδιασμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημιουργία εφαρμογών ιστού, Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού, τρισδιάστατος εκτυπωτής, Κινηματογράφος και βίντεο - παραγωγή και διανομή, Δημιουργία εφαρμογών ιστού, και Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει έδρα σε Nijmegen, Κάτω Χώρες.

  2. OPTIMIZERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OPTIMIZERS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει έδρα σε Nijkerk, Κάτω Χώρες.

  3. APRENDI

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία APRENDI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει έδρα σε Zwolle, Κάτω Χώρες.

  4. ISSD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ISSD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανάπτυξη λογισμικού πληροφορικής. Έχει έδρα σε Buren, Κάτω Χώρες.

  5. TURING TECHNOLOGY SERVICES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TURING TECHNOLOGY SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τεχνολογία πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, και λογισμικο. Έχει έδρα σε Kampen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PLUSIT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PLUSIT B.V., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει έδρα σε Lelystad, Κάτω Χώρες.

  2. YES TIJS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία YES TIJS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει έδρα σε Almelo, Κάτω Χώρες.

  3. ABC&D

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ABC&D, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λογισμικα εφαρμογων αναπτυξης λογισμικου, συμβουλοι επιχειρησεων, και μηχανοργανωση επιχειρησεων. Έχει έδρα σε Zwolle, Κάτω Χώρες.