• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

ΙταλίαΦλωρεντία και Τοσκάνη
  1. VIVAI BALDI DI ROSSANA E NAJLA BALDI

    Ιταλία

    Η εταιρεία VIVAI BALDI DI ROSSANA E NAJLA BALDI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά φυτωρίου, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, φυτα για τη φυτοκομια, ανθη και φυτα σε χονδρικη, Φυτά φυτωρίου, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Pistoia, Ιταλία.

  2. CESTENOLI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CESTENOLI S.R.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σερβίτσια φαγητού, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Σερβίτσια φαγητού, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Scarperia E San Piero, Ιταλία.

  3. BIANCALANI ARMANDO E C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BIANCALANI ARMANDO E C. S.A.S., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Empoli, Ιταλία.

  4. MOTOGENERAL DI BUGLI V. PIOVANELLI A. & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MOTOGENERAL DI BUGLI V. PIOVANELLI A. & C. S.N.C., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Borgo San Lorenzo, Ιταλία.

  5. MAGHERINI ALBERTO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAGHERINI ALBERTO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρχιτεκτονική τοπίου, εργολάβοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κήποι και πάρκα - γραφεία συμβούλων, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Κήποι και πάρκα - γραφεία συμβούλων. Έχει έδρα σε Scandicci, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BIANCHI DINO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BIANCHI DINO S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά θερμοκηπίων, Διακοσμητικά φυτά, Φυτά θερμοκηπίων, και Διακοσμητικά φυτά. Έχει έδρα σε Pescia, Ιταλία.

  2. LINEA VERDE PISCINE

    Ιταλία

    Η εταιρεία LINEA VERDE PISCINE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sansepolcro, Ιταλία.

  3. AGRI 84 S.N.C. DI MULATTIERI MARCO E RICCARDO

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGRI 84 S.N.C. DI MULATTIERI MARCO E RICCARDO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aulla, Ιταλία.

  4. L'ANGOLO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία L'ANGOLO S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποξηραμένα άνθη, Τεχνητά φυτά, Αποξηραμένα άνθη, και Τεχνητά φυτά. Έχει έδρα σε Pescia, Ιταλία.

  5. TARABORI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TARABORI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Montecarlo, Ιταλία.

  1. IL CERCHIO VERDE S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IL CERCHIO VERDE S.N.C., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κλαδευτικά μηχανήματα, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Κλαδευτικά μηχανήματα. Έχει έδρα σε Lucca, Ιταλία.

  2. SANNI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANNI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Certaldo, Ιταλία.

  1. POGGIOLINI S.N.C. DI ANDREA E ROSSELLA POGGIOLINI

    Ιταλία

    Η εταιρεία POGGIOLINI S.N.C. DI ANDREA E ROSSELLA POGGIOLINI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει έδρα σε Firenze, Ιταλία.

  2. O.M.M.T. DI TAPINASSI & C.SNC

    Ιταλία

    Η εταιρεία O.M.M.T. DI TAPINASSI & C.SNC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Poppi, Ιταλία.

  3. C.S.A. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία C.S.A. S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Prato, Ιταλία.

  4. PIOVACCARI S.R.L.

    Ιταλία

  5. BARATTA ANTONELLA

    Ιταλία

  6. PUNTO UNO S.R.L.

    Ιταλία

  7. DONNA CLARA DI FRANCHINI GABRIELE E TEGLIA STEFANO & C. S.N.C.

    Ιταλία

  8. GARDEN IDEA S.A.S.

    Ιταλία

  1. ERMINI EMILIO EREDI S.N.C.

    Ιταλία

  2. CONSORZIO AGRARIO PROV.LE DI FIRENZE S.C.A.R.L.

    Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

22 Επιχειρήσεις