• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής

Αποτελέσματα για

Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. ALISPED - S. A R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALISPED - S. A R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Λιμενικοί διαμετακομιστές, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Λιμενικοί διαμετακομιστές. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. ACCESS WORLD ( ITALY ) S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ACCESS WORLD ( ITALY ) S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Λιμενικοί διαμετακομιστές, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Λιμενικοί διαμετακομιστές. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. 'EUROEXPRESS' DI MIKLUS MARCO & C. - S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία 'EUROEXPRESS' DI MIKLUS MARCO & C. - S.A.S., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Αποστολές διεθνώς, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Αποστολές διεθνώς. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  4. B. PACORINI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία B. PACORINI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Λιμενικοί διαμετακομιστές, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Λιμενικοί διαμετακομιστές. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. ERREFFE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ERREFFE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Αποστολές διεθνώς, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Αποστολές διεθνώς. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PAGNUTTI MARCO

    Ιταλία

    Η εταιρεία PAGNUTTI MARCO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Αποστολές διεθνώς, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Αποστολές διεθνώς. Έχει έδρα σε Tarvisio, Ιταλία.

  2. SANTANDREA TERMINALI SPECIALIZZATI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANTANDREA TERMINALI SPECIALIZZATI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Λιμενικοί διαμετακομιστές, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Λιμενικοί διαμετακομιστές. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. PUMPKIN DI ZUCCA GELMINO

    Ιταλία

    Η εταιρεία PUMPKIN DI ZUCCA GELMINO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Αποστολές διεθνώς, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Αποστολές διεθνώς. Έχει έδρα σε Cervignano Del Friuli, Ιταλία.

  4. LOGISTICA PORTUALE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LOGISTICA PORTUALE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Λιμενικοί διαμετακομιστές, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Λιμενικοί διαμετακομιστές. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. ALESSANDRO BILLITZ SUCCESSORI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALESSANDRO BILLITZ SUCCESSORI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  1. FRATELLI PRIOGLIO S.P.A.

    Ιταλία

  2. EGE EKSPRES ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

  1. SPEDIFRIULI S.R.L.

    Ιταλία

  2. KORMAN ITALIA S.P.A.

    Ιταλία

  3. Z-MARE S.R.L.

    Ιταλία

  4. VENETA LOMBARDA S.R.L.

    Ιταλία

  5. SITESPED

    Ιταλία

  6. VIDALE NORDEST S.R.L.

    Ιταλία

  7. TERMINAL FRUTTA TRIESTE S.P.A.

    Ιταλία

  8. WAREHOUSING & WAREHOUSE SERVICES ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

  1. PARSIMPEX SPEDIZIONI INTERNAZIONALI S.R.L.

    Ιταλία

  2. BOLTAS GMBH SPEDITION UND HANDEL S.R.L.

    Ιταλία

  3. BEVAGNA S.R.L.

    Ιταλία

  4. NOGAROSPED S.R.L.

    Ιταλία

  5. BETRANS INTERNATIONAL FORWARDING S.R.L.

    Ιταλία

  6. MIANI IVAN

    Ιταλία

  7. INTERPORTO DI TRIESTE - FERNETTI SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Interporto παρέχει υποδομές αφιερωμένες στη διοικητική μέριμνα μεταφορτώσεων, και βρίσκεται στο Fernetti, στα σύνορα της Ιταλίας με τη Σλοβενία. Η τοποθεσία αποτελεί έναν στρατηγικό κόμβο για τις οδικές μεταφορές ανάμεσα στις αγορές της Κεντρο-Ανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου. Παρέχει σύγχρονες υποδομές και καινοτόμες υπηρεσίες στις εθνικές και διεθνείς εταιρείες μεταφορών, ενώ λειτουργεί, επίσης, ως ένας παραλιμένιος τερματικός σταθμός που εξυπηρετεί το λιμάνι της Τεργέστης, της Μονφαλκόνε και του Κόπερ.

  8. INTERPORTO DI TRIESTE SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Το Κέντρο εφοδιαστικής της Τεργέστης, στο Monrupino (TS), είναι σε θέση να καλύψει τις διάφορες ανάγκες του διεθνούς εμπορίου και των φορέων μεταφορών. Οι περισσότεροι από 400 εργαζόμενοι σε υπηρεσίες, χωρισμένοι σε δημόσιες διοικήσεις και 40 οίκους αποστολών, μεταφοράς και υποστήριξης, είναι σε θέση να καλύψουν τις διάφορες ανάγκες του διεθνούς εμπορίου και των μεταφορών.

  9. ENERCO SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ENERCO SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές έκτακτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτελωνιστές, αποστολες διεθνως, διεθνεις μεταφορες, Εκτελωνιστές, και τελωνειακες υπηρεσιες. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.