• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σωληνωσεις

Αποτελέσματα για

Σωληνωσεις

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. FERTUBI FRIULI S.R.L.

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FERTUBI FRIULI S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φλάντζες κρουνοποιΐας, συγκολλημενοι σωληνες, μεταλλικοι σωληνες και σωληνωσεις, Φλάντζες κρουνοποιΐας, και σωληνες ανευ ραφης. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. M.I.C.E.M. SRL

    Ιταλία

    Με έδρα στην via Chiozza στην πόλη Ruda (Udine), η M.I.C.E.M. srl ειδικεύεται στην συντήρηση των εγκαταστάσεων, στην βιομηχανική συναρμολόγηση εξοπλισμών για την βιομηχανία του τσιμέντου και την βιομηχανική ηχομόνωση. Η, πάνω από τριάντα χρόνια, πείρα της της επιτρέπει να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις, προσφέροντας στους πελάτες της εξαιρετικά εξατομικευμένες υπηρεσίες, από την συναρμολόγηση τεχνολογικών χώρων ως την κατασκευή μηχανών για την επεξεργασία των μετάλλων.

  3. BOMAT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BOMAT S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικοι σωληνες και σωληνωσεις. Έχει έδρα σε Azzano Decimo, Ιταλία.

  4. EUROTEC INC.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROTEC INC., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές σωληνώσεις, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Βιομηχανικές σωληνώσεις, και Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  5. EFFIND

    Ιταλία

    Η εταιρεία EFFIND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες φλαντζων και συνδεσμων, και μεταλλικοι σωληνες και σωληνωσεις. Έχει έδρα σε Buja, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CARNIAFLEX S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CARNIAFLEX S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει έδρα σε Paluzza, Ιταλία.

  2. SOCIETA' AGRICOLA ALGASOIL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SOCIETA' AGRICOLA ALGASOIL S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακροφύσια - μη σιδηρούχα μέταλλα, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Ακροφύσια - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει έδρα σε PALMANOVA, Ιταλία.

  3. FRIULANA FLANGE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIULANA FLANGE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φλάντζες κρουνοποιΐας, Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα, Φλάντζες κρουνοποιΐας, και Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Buia, Ιταλία.

  4. STARENG S.R.L.

    Ιταλία

  5. PREZZA IMPIANTI

    Ιταλία

  1. FRIUL MONT S.R.L.

    Ιταλία