• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σπιτικο

Αποτελέσματα για

Σπιτικο

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. ELETTROIMPIANTI SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η ELETTROIMPIANTI παράγει η ίδια και εμπορεύεται συσκευές φωτισμού για τον τομέα της επίπλωσης, είτε πρόκειται για την κουζίνα, το καθιστικό, το δωμάτιο ή ακόμα το μπάνιο. Η επιχείρηση μας διαθέτει πιστοποίηση κατά CSQ σύμφωνα με το πρότυπο ISO9001: 2008 που εξασφαλίζει στον πελάτη την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων. Η ELETTROIMPIANTI προσφέρει τη δυνατότητα ανάπτυξης μιας ιδέας με τον πελάτη και να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο έργο σύμφωνα με τις ανάγκες του.

  2. TECNOMEDIANA

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNOMEDIANA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός διατροφής ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μονωμενο καταφυγιο, σπιτια σκυλων, ποτιστρα, και σπιτια για σκυλους. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  3. PROFESSIONAL SPARES SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία PROFESSIONAL SPARES SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα και ανταλλακτικα. Έχει έδρα σε Villotta Di Chions, Ιταλία.

  4. ABC SERVIZI PULIZIE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ABC SERVIZI PULIZIE SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικολογικά προϊόντα καθαρισμού οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απορρύπανση - καθαρισμός χώρων και εγκαταστάσεων, ειδη καθαρισμου για το σπιτι, εξαρτηματα για μηχανηματα καθαρισμου, Απορρύπανση - καθαρισμός χώρων και εγκαταστάσεων, και προμηθειες για επιχειρησεις καθαρισμου. Έχει έδρα σε Lignano Sabbiadoro, Ιταλία.

  5. LA CASETTA

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA CASETTA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπόστεγα κήπων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λυόμενα κιόσκια, μπανγκαλόους και σπίτια, Υπόστεγα με βεράντα, Λυόμενα κιόσκια, μπανγκαλόους και σπίτια, και περγκολες και σκεπες. Έχει έδρα σε Povoletto, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SAMS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAMS S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα για το σπιτι, και ιματιοθηκη. Έχει έδρα σε Sutrio, Ιταλία.

  2. KONEC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία KONEC S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Ιταλίας, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Κρασιά, Ιταλίας, και Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Palazzolo Dello Stella, Ιταλία.

  3. ROSTICCERIE ZANOR DARIO DI ZANOR MAURIZIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία ROSTICCERIE ZANOR DARIO DI ZANOR MAURIZIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας, Τροφοδοσία οργανισμών, Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας, και Τροφοδοσία οργανισμών. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. MAN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAN S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα για το σπιτι, και ιματιοθηκη. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  5. LIRUSSI & GOBESSI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LIRUSSI & GOBESSI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ντιζάιν έπιπλα, επιπλα για το σπιτι, και Ντιζάιν έπιπλα. Έχει έδρα σε Pagnacco, Ιταλία.

  1. PZ RESINE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PZ RESINE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρητίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, επιπλα για το σπιτι, και Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  2. ALL KIT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALL KIT S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα για το σπιτι, και κρεβατια. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  1. FAST S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FAST S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας, Τροφοδοσία οργανισμών, Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας, και Τροφοδοσία οργανισμών. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. F.G.F.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.G.F., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βοηθητικα επιπλα, και επιπλα για το σπιτι. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  3. TAPPEZZERIA DI.MA. DI DI COMUN ERMES & C S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TAPPEZZERIA DI.MA. DI DI COMUN ERMES & C S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα για το σπιτι, και ξηρανση του ξυλου. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  4. FONDAZIONE FILIPPO RENATI

    Ιταλία

    Η εταιρεία FONDAZIONE FILIPPO RENATI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας, Γενική, συνεχής και εξειδικευμένη κατάρτιση, Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας, και Γενική, συνεχής και εξειδικευμένη κατάρτιση. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. NOVA CUCINA S.P.A.

    Ιταλία

  6. DELGADO DESIGN S.R.L.

    Ιταλία

  7. HOLZ HAUS S.N.C. DI FRANCESCHINIS G.R.

    Ιταλία

  8. FABBRO ARREDI

    Ιταλία

  1. ELITE INTERIOR S.R.L.

    Ιταλία

  2. MAGLIFICIO MA.RE. S.R.L.

    Ιταλία

  3. AZIENDA AGRICOLA ALTRAN S.R.L.

    Ιταλία

  4. FESTA PIU' DI NACCI PAOLA

    Ιταλία

  5. KFC (VERONA CENTRO)

    Ιταλία

  6. COMPAGNIA GENERALE RISTORAZIONE S.P.A.

    Ιταλία

  7. ASSOCIAZIONE PRO LOCO POZZUOLO

    Ιταλία

  8. A.M.G. S.R.L.

    Ιταλία

  9. PROSCIUTTIFICIO ARTIGIANALE RINO BAGATTO DI BAGATTO DANTE S.N.C.

    Ιταλία

  10. COQUINA FLOREANI CATERING

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν