• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάλυβες και μέταλλα- μεταποίηση

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα- μεταποίηση

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. GTN METAL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GTN METAL S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  2. M.I.C.E.M. SRL

    Ιταλία

    Με έδρα στην via Chiozza στην πόλη Ruda (Udine), η M.I.C.E.M. srl ειδικεύεται στην συντήρηση των εγκαταστάσεων, στην βιομηχανική συναρμολόγηση εξοπλισμών για την βιομηχανία του τσιμέντου και την βιομηχανική ηχομόνωση. Η, πάνω από τριάντα χρόνια, πείρα της της επιτρέπει να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις, προσφέροντας στους πελάτες της εξαιρετικά εξατομικευμένες υπηρεσίες, από την συναρμολόγηση τεχνολογικών χώρων ως την κατασκευή μηχανών για την επεξεργασία των μετάλλων.

  3. DLP WATERJET SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία DLP WATERJET SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτόξευση δέσμης νερού, και υδροκοπη. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  4. A.S.MONT. SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία A.S.MONT. SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συναρμολογηση μηχανικων κατασκευων και κατασκευων σκελετων, συγκολληση μεταλλων, συναρμολογησεις μεταλλικων κατασκευων εγκαταστασεων, και συναρμολογησεις βιομηχανικων μηχανηματων. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  5. ALFATECH SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALFATECH SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντιδιαβρωτικες επενδυσεις, μη τοξικές επενδύσεις, αντιδιαβρωτικες επενδυσεις, και αντιολισθητικες επενδυσεις. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OFFICINA CORAZZA ROSETTA & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINA CORAZZA ROSETTA & C. S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική ακριβείας, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Μηχανική ακριβείας, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Prata Di Pordenone, Ιταλία.

  2. RETTIFICA MOTORI O.R.T.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RETTIFICA MOTORI O.R.T., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική ακριβείας, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Μηχανική ακριβείας, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bagnaria Arsa, Ιταλία.

  3. S.L.M.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.L.M., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, και Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  4. TECNORIV S.A.S. DI DE VAL SIMONE & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNORIV S.A.S. DI DE VAL SIMONE & C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Polcenigo, Ιταλία.

  5. D & D SYSTEM

    Ιταλία

    Η εταιρεία D & D SYSTEM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Έχει έδρα σε Coseano, Ιταλία.

  1. STRUT-FER

    Ιταλία

    Η εταιρεία STRUT-FER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα - βαριά, Λεβητοποιΐα - ναυτιλίας, Λεβητοποιΐα - βαριά, και Λεβητοποιΐα - ναυτιλίας. Έχει έδρα σε Pasian Di Prato, Ιταλία.

  2. MARTIN STEFANO

    Ιταλία

  1. MA.CO IMPIANTI S.R.L.

    Ιταλία

  2. BERAUD SANTINO E MARIO S.P.A.

    Ιταλία

  3. PIRKER PIERGIORGIO

    Ιταλία

  4. SERAFINI ROBERTA & C. S.A.S. DI BRAIDA FRANCESCO

    Ιταλία

  5. MECCANICA IN GENERALE S.N.C. DI ANDREA E GABRIELE PIRAS

    Ιταλία

  6. AGIX

    Ιταλία

  7. S.E.A.

    Ιταλία

  8. P.M.L. S.A.S.

    Ιταλία

  1. MG SERVICES S.N.C. DI LENARDUZZI DANIELE & C.

    Ιταλία

  2. PETROL LAVORI S.R.L.

    Ιταλία

  3. SACILLOTTO LUCA S.R.L. UNIPERSONALE

    Ιταλία

  4. EDILPONT STRUTTURE S.R.L.

    Ιταλία

  5. DI GIUSTO ACCIAI S.R.L.

    Ιταλία

  6. SIDERZILLI S.R.L.

    Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα- μεταποίηση

Αριθμός αποτελεσμάτων.

26 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ