• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδικες

Αποτελέσματα για

Ειδικες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. F.A.R. FONDERIE ACCIAIERIE ROIALE SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    FAR spa, χύτευση κοινού και ειδικού χάλυβα. Από την ίδρυσή της το 1962, η F.A.R. Fonderie Acciaierie Roiale spa, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή αντιδιαβρωτικού χάλυβα που χρησιμοποιείται ως ανταλλακτικό στις μηχανές θραύσης αδρανών, θεωρούσε ανέκαθεν θεμελιώδη στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Για το λόγο αυτό, συνέχισε σταθερά να παρακολουθεί προσεκτικά τις τάσεις και τα αιτήματα που προερχόταν από την αγορά, μετατρέποντάς τα σε ένα συνεχές ερέθισμα για την ενημέρωση και την ανανέωση των υλικών και των προϊόντων της. Αυτή η φιλοσοφία επέτρεψε στην F.A.R. να κατακτήσει μια ηγετική θέση σε παγκόσμιο επίπεδο. Το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και η ικανότητα των τεχνικών της, που υποστηρίζονται από μια ευέλικτη δομή, κάνουν επί του παρόντος τη F.A.R. ικανή να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα των πελατών, προσφέροντας μέγιστη υποστήριξη και συνεργασία. Αυτοί οι παράγοντες κάνουν τη F.A.R. σημείο αναφοράς και εγγύηση για όσους εργάζονται στον τομέα της σύνθλιψης.

  2. IMOBILITY SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία IMOBILITY SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο αντιπρόσωπος αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοκινουμενα οχηματα για ατομα με ειδικες αναγκες, και μετατροπες αυτοκινητων για α.μ.ε.α.. Έχει έδρα σε Gemona, Ιταλία.

  3. DURANTE & VIVAN S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DURANTE & VIVAN S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοκολλητα, ενεργεις συγκολλητικες ουσιες, κολλες βινυλιου για συναρμολογηση, και συγκολλητικες ουσιες για ειδικες εφαρμογες. Έχει έδρα σε Prata Di Pordenone, Ιταλία.

  4. I.C.S. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία I.C.S. S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πράκτορες αεροπορικής ναύλωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ειδικές έρευνες, και Ειδικές έρευνες. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  5. BRAVA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BRAVA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πράκτορες αεροπορικής ναύλωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ειδικές έρευνες, και Ειδικές έρευνες. Έχει έδρα σε Cormons, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BIC INCUBATORI FVG S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BIC INCUBATORI FVG S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πράκτορες αεροπορικής ναύλωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ειδικές έρευνες, συμβουλοι σχετικα με την ερευνα και την τεχνολογικη αναπτυξη, και Ειδικές έρευνες. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. MIANI ELIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MIANI ELIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πράκτορες αεροπορικής ναύλωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ειδικές έρευνες, και Ειδικές έρευνες. Έχει έδρα σε Cividale Del Friuli, Ιταλία.

  3. STUDIO LEGALE ASSOCIATO QUERINI & LUCCA

    Ιταλία

    Η εταιρεία STUDIO LEGALE ASSOCIATO QUERINI & LUCCA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νομικοί Σύμβουλοι, Δικηγόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διοικητικο δικαιο, ειδικευμενοι συμβουλοι για την ασφαλεια στο χωρο εργασιας, ειδικοι στο ιδιωτικο δικαιο, και ειδικοι στο εργατικο δικαιο. Έχει έδρα σε Udine (ud), Ιταλία.

  4. MEDLAV S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MEDLAV S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πράκτορες αεροπορικής ναύλωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ειδικές έρευνες, και Ειδικές έρευνες. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. ASCOOP ASCENSORI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ASCOOP ASCENSORI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανελκυστηρες για κτιρια, και ανελκυστηρες για ατομα με ειδικες αναγκες. Έχει έδρα σε Muggia, Ιταλία.

  1. SICUREZZA E FORMAZIONE S.N.C. DI SASSO FRANCO C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SICUREZZA E FORMAZIONE S.N.C. DI SASSO FRANCO C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πράκτορες αεροπορικής ναύλωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ειδικές έρευνες, και Ειδικές έρευνες. Έχει έδρα σε Pozzuolo Del Friuli, Ιταλία.

  2. ELI.DA. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELI.DA. S.A.S., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πράκτορες αεροπορικής ναύλωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ειδικές έρευνες, και Ειδικές έρευνες. Έχει έδρα σε San Giorgio Di Nogaro, Ιταλία.

  1. DONA' ALESSANDRO

    Ιταλία

    Η εταιρεία DONA' ALESSANDRO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πράκτορες αεροπορικής ναύλωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ειδικές έρευνες, και Ειδικές έρευνες. Έχει έδρα σε Pravisdomini, Ιταλία.

  2. CORTE KALISTER - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA

    Ιταλία

  3. MEDLAV S.R.L.

    Ιταλία

  4. INTEGRA FVG S.R.L.

    Ιταλία

  5. UCIT S.R.L.

    Ιταλία

  6. ASSECONSULT S.R.L.

    Ιταλία

  7. SERMOD MODERNI SERVIZI S.R.L.

    Ιταλία

  8. TRACANELLI VALTER

    Ιταλία

  1. D'ACUNZO SERVIZI SANITARI S.R.L.

    Ιταλία

  2. SER.CO.TEC. S.R.L.

    Ιταλία

  3. VIOLACHIARO S.N.C. DI FRANCESCO PATTI E MANILA POZZETTO

    Ιταλία

  4. OLOS S.R.L.

    Ιταλία

  5. HONOS SERVIZI S.R.L.

    Ιταλία

  6. W.T.C. ENGINEERING S.R.L.

    Ιταλία

  7. IERAY ELISABETTA

    Ιταλία

  8. SINERGY PN

    Ιταλία

  9. PUPULIN GIORGIO

    Ιταλία

  10. MARKOVA JANA - C.S.I.-

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν