• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διεθνεις οδικες μεταφορες

Αποτελέσματα για

Διεθνεις οδικες μεταφορες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. TRAVELLER SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRAVELLER SAS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές εμπορευμάτων χύμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων, μεταφορα εμπορευματων, μεταφορές εσωτερικού και εξωτερικού, Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων, και Διεθνείς οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Manzano (Ud), Ιταλία.

  2. SPEDITAR AUTOTRASPORTI D.I. TRAZIONISTA PER TERZI

    Ιταλία

    Η εταιρεία SPEDITAR AUTOTRASPORTI D.I. TRAZIONISTA PER TERZI, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Malborghetto, Ιταλία.

  3. TECNOTRASPORT S.N.C.

    Ιταλία

  4. INTERPORTO DI TRIESTE - FERNETTI SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Interporto παρέχει υποδομές αφιερωμένες στη διοικητική μέριμνα μεταφορτώσεων, και βρίσκεται στο Fernetti, στα σύνορα της Ιταλίας με τη Σλοβενία. Η τοποθεσία αποτελεί έναν στρατηγικό κόμβο για τις οδικές μεταφορές ανάμεσα στις αγορές της Κεντρο-Ανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου. Παρέχει σύγχρονες υποδομές και καινοτόμες υπηρεσίες στις εθνικές και διεθνείς εταιρείες μεταφορών, ενώ λειτουργεί, επίσης, ως ένας παραλιμένιος τερματικός σταθμός που εξυπηρετεί το λιμάνι της Τεργέστης, της Μονφαλκόνε και του Κόπερ.

  5. CONSORZIO GROUP ESPRESSI TRASPORTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία CONSORZIO GROUP ESPRESSI TRASPORTI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταχυμεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες για οδικες μεταφορες εμπορευματων, και διεθνεις ταχυαποστολες. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DARLENE DOVE

    Ιταλία

    Η εταιρεία DARLENE DOVE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδική βοήθεια για έκτακτες μεταφορές, και Οδική βοήθεια για έκτακτες μεταφορές. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.