• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γύψος και προϊόντα γύψου

Αποτελέσματα για

Γύψος και προϊόντα γύψου

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. PAGANI GESSI & AFFINI DI PAGANI FLAVIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία PAGANI GESSI & AFFINI DI PAGANI FLAVIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γύψος και προϊόντα γύψου. Έχει έδρα σε Lestizza, Ιταλία.

  2. TAM ALCEO

    Ιταλία

    Η εταιρεία TAM ALCEO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τούβλα, Γύψος και προϊόντα γύψου, Τούβλα, και Γύψος και προϊόντα γύψου. Έχει έδρα σε Codroipo, Ιταλία.

  3. PONTAROLO ENGINEERING S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PONTAROLO ENGINEERING S.P.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τούβλα, Γύψος και προϊόντα γύψου, Τούβλα, και Γύψος και προϊόντα γύψου. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  4. GRUPPO TABOGA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GRUPPO TABOGA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τούβλα, Γύψος και προϊόντα γύψου, Τούβλα, και Γύψος και προϊόντα γύψου. Έχει έδρα σε Mortegliano, Ιταλία.

  5. ECO - WORKS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ECO - WORKS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τούβλα, Γύψος και προϊόντα γύψου, Τούβλα, και Γύψος και προϊόντα γύψου. Έχει έδρα σε Sesto Al Reghena, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CISME.COM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CISME.COM S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τούβλα, Γύψος και προϊόντα γύψου, Τούβλα, και Γύψος και προϊόντα γύψου. Έχει έδρα σε Pasian Di Prato, Ιταλία.

  2. BERNES SANDRO

    Ιταλία

  3. EDILVALNATISONE S.R.L.

    Ιταλία

  4. EDIL.GECA DI ANDREUZZA MAURO

    Ιταλία

  5. COMMISSIONARIA EDILE GIULIANA S.R.L.

    Ιταλία

  1. POOLSTECH S.R.L.

    Ιταλία

  2. GIMA S.R.L.

    Ιταλία

  1. MESTRE AGOSTINO

    Ιταλία

  2. TERRAGENA S.A.S. DI D'ALPAOS PAOLO & C.

    Ιταλία

  3. EDIL STEEL S.A.S. DI STUCKER GIULIETTA MARTA

    Ιταλία

  4. TRANS GHIAIA S.R.L. - SOC. UNIPERSONALE

    Ιταλία

  5. RAGI

    Ιταλία

  6. MEG EDILIZIA

    Ιταλία

  7. BUSOLINI LORENZO

    Ιταλία

  8. BOTTEGA DELLA PIASTRELLA S.R.L.

    Ιταλία

  1. FRIULANA CALCESTRUZZI S.R.L.

    Ιταλία

  2. BATTIFERRO DI MANIAGO

    Ιταλία

    Η εταιρεία BATTIFERRO DI MANIAGO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  3. AUSONIA NANUTTI BELTRAME S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUSONIA NANUTTI BELTRAME S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  4. UMI DEGLI EREDI DI VIDONI EDDA S.D.F.

    Ιταλία

    Η εταιρεία UMI DEGLI EREDI DI VIDONI EDDA S.D.F., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Artegna, Ιταλία.