• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιτρινες

Αποτελέσματα για

Βιτρινες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. FOGAL REFRIGERATION S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FOGAL REFRIGERATION S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυκτικοί θάλαμοι, Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, Ψυκτικοί θάλαμοι, και Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Ronchi Dei Legionari, Ιταλία.

  2. FRIUL FRIGO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIUL FRIGO S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυκτικοί θάλαμοι, Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, Ψυκτικοί θάλαμοι, και Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Codroipo, Ιταλία.

  3. G.M. DIMENSIONE S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία G.M. DIMENSIONE S.A.S., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιτρίνες για εκθέσεις, Περίπτερα για εκθέσεις, Βιτρίνες για εκθέσεις, και Περίπτερα για εκθέσεις. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. EURO 90 S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EURO 90 S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ, Βιτρίνες για εκθέσεις, Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ, και Βιτρίνες για εκθέσεις. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  5. NUOVA ALLESTIMENTI P4 DI FRANCESCON OMAR & C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NUOVA ALLESTIMENTI P4 DI FRANCESCON OMAR & C. S.A.S., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιτρίνες για εκθέσεις, Περίπτερα για εκθέσεις, Βιτρίνες για εκθέσεις, και Περίπτερα για εκθέσεις. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CGA TECHNOLOGIES S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CGA TECHNOLOGIES S.P.A., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυκτικοί θάλαμοι, Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, Ψυκτικοί θάλαμοι, και Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Cividale Del Friuli, Ιταλία.

  2. FUTURA S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FUTURA S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιτρίνες για εκθέσεις, Περίπτερα για εκθέσεις, Βιτρίνες για εκθέσεις, και Περίπτερα για εκθέσεις. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  3. TRAVEL SHOW DI PAOLETTI ROBERTO & C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRAVEL SHOW DI PAOLETTI ROBERTO & C. S.A.S., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιτρίνες για εκθέσεις, Περίπτερα για εκθέσεις, Βιτρίνες για εκθέσεις, και Περίπτερα για εκθέσεις. Έχει έδρα σε Gradisca D'isonzo, Ιταλία.

  4. VIOLA VITTORIO

    Ιταλία

  5. FURLAN FABIO

    Ιταλία

  1. TEKNIK S.R.L.

    Ιταλία

  2. BIASIO ANDREA & C. S.N.C.

    Ιταλία

  1. CREA4S S.R.L.

    Ιταλία

  2. CARNELOS KENNEDY

    Ιταλία

  3. LA BOTTEGA

    Ιταλία

  4. IDEA EFFE S.R.L.

    Ιταλία

  5. SERVICE LINE

    Ιταλία

  6. METALLAMP S.R.L.

    Ιταλία

  7. IGLU COLD SYSTEMS S.R.L.

    Ιταλία

  8. FRIGOCOND

    Ιταλία

  1. L'ASTRO

    Ιταλία

    Η εταιρεία L'ASTRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιτρώ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυάλινες μεμβράνες, Είδη πολυτελείας, Γυάλινες μεμβράνες, Κοσμήματα Swarovski, και επιπλωσεις για γιοτ πολυτελειας. Έχει έδρα σε Prata Di Pordenone, Ιταλία.

  2. MALISAN MICHELE

    Ιταλία

    Η εταιρεία MALISAN MICHELE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωγραφική σε γυαλί, Βιτρώ, Ζωγραφική σε γυαλί, και Βιτρώ. Έχει έδρα σε Sedegliano, Ιταλία.