• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικοι ελεγχοι

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικοι ελεγχοι

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. TREXOM S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TREXOM S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες ελεγχου ωραριου προσωπικου για τον ελεγχο παρουσιας με μαγνητικο σημα, ρολοι εντοπισμου παρουσιων, αυτοματοποιημενα συστηματα για ρολογια εντοπισμου παρουσιας, και ελεγχος προσβασης. Έχει έδρα σε Tarcento, Ιταλία.

  2. SIMET

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIMET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Καμπάνες - χύτευση, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, και Καμπάνες - χύτευση. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  3. MAG SYSTEMS

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAG SYSTEMS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Zoppola, Ιταλία.

  4. DBL S.A.S. DI BENEDETTO LUIGI E C

    Ιταλία

    Η εταιρεία DBL S.A.S. DI BENEDETTO LUIGI E C, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή, Πληροφορική - λογισμικά, και Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. EUROTIME

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROTIME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα ελεγχου προσβασης και παρουσιων, και μηχανες ελεγχου ωραριου προσωπικου για εγγραφα. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INFORDATA SISTEMI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία INFORDATA SISTEMI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, και Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. SOLARI ROBERTO

    Ιταλία

    Η εταιρεία SOLARI ROBERTO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ωρολογοποιια για καμπανες, εκκλησιες και δημοσια κτιρια, και προγραμματιζομενα συστηματα κωδωνισμου για ρολογια πυργων. Έχει έδρα σε Ovaro, Ιταλία.

  3. BASSO GIOVANNI DI BASSO MICHELE & C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BASSO GIOVANNI DI BASSO MICHELE & C. S.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, και Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Prata Di Pordenone, Ιταλία.

  4. TRIESTE SICUREZZA DI LABINAZ MASSIMO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRIESTE SICUREZZA DI LABINAZ MASSIMO & C. S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική τηλεπαρακολούθηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. SOLARI DI UDINE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SOLARI DI UDINE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ρολόγια και εκκρεμή, Ωρολογοποιΐα, και Ρολόγια και εκκρεμή. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  1. TUTTO TONDO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TUTTO TONDO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ρολόγια και εκκρεμή, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, και Ρολόγια και εκκρεμή. Έχει έδρα σε TRIESTE, Ιταλία.

  2. AXESS TMC S.R.L.

    Ιταλία

  1. TREXOM S.R.L.

    Ιταλία

  2. VALTEMPO OROLOGI S.R.L.

    Ιταλία

  3. OROLOGI SQUADRANI S.R.L.

    Ιταλία

  4. CELOTTI GIOIELLERIA DI CELOTTI KRISTIAN & C.SAS

    Ιταλία

  5. D E G GROUP SRL

    Ιταλία

    Η D.G. Group S.r.l. είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την θέση σε λειτουργία ηλ. πινάκων διανομής και ελέγχου ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και πινάκων για τον αυτοματισμό βιομηχανικών διαδικασιών. Η επιχείρηση κατασκευάζει εγκαταστάσεις in situ ή στον πελάτη, σε καινούργια βιομηχανικά μηχανήματα και αναλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό παλιών μηχανημάτων. Σχεδιάζει και αναπτύσσει ειδικά λογισμικά για την βιομηχανική αυτοματοποίηση σε πλατφόρμες API, IHM και SCADA, χρησιμοποιώντας τα κύρια συστήματα αυτοματισμού του εμπορίου. Κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις για τον έλεγχο της πρόσβασης σε ευαίσθητους χώρους, με την διαχείριση των κλήσεων και των ανοιγμάτων, τόσο από την αίθουσα ελέγχου όσο από τα σημεία πρόσβασης στο πεδίο με ελέγχους με κάρτες RFID (ράδιο-ταυτοποίηση). Οι εγκαταστάσεις αυτές μπορούν να είναι εξοπλισμένες με ενσωματωμένες βιντεοκάμερες HDMI, με δυνατότητα διατήρησης ιστορικού. Αναπτύσσουμε εφαρμογές για συστήματα όρασης στο βιομηχανικό πλαίσιο χάρη στην χρήση τεχνολογικών συστημάτων.