• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αυτοκινητο

Αποτελέσματα για

Αυτοκινητο

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. AUTODEMOLIZIONI FRATELLI ZAMPA SNC

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUTODEMOLIZIONI FRATELLI ZAMPA SNC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. AUTORICAMBI GORIZIANA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUTORICAMBI GORIZIANA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοκίνητα, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  3. EUROGARAGE DI CARTURAN STEFANO

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROGARAGE DI CARTURAN STEFANO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Αυτοκινητάκια, Αυτοκίνητα, και Αυτοκινητάκια. Έχει έδρα σε Torviscosa, Ιταλία.

  4. SINA S.P.A. SOCIETA' INDUSTRIALE AUTOVEICOLI

    Ιταλία

    Η εταιρεία SINA S.P.A. SOCIETA' INDUSTRIALE AUTOVEICOLI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  5. MEDIA SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MEDIA SERVICE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία, Αυτοκίνητα, και Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία. Έχει έδρα σε MONFALCONE, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AUTOEST S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUTOEST S.P.A., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Πόρτες οικιακής χρήσης, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  2. ELETTRAUTO CARLO ANDRIOLI

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELETTRAUTO CARLO ANDRIOLI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εθνικη οδικη βοηθεια. Έχει έδρα σε Pasian Di Prato, Ιταλία.

  3. BERNARDI

    Ιταλία

    Η εταιρεία BERNARDI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Οχήματα - υπηρεσίες, Αυτοκίνητα, και Οχήματα - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Staranzano, Ιταλία.

  4. NUOVA CARROZZERIA MAJANESE DI ANDREUTTI & PETRIS S.N.C.

    Ιταλία

  5. ACI SERVICE PN S.R.L.

    Ιταλία

  1. FERRI AUTO S.P.A.

    Ιταλία

  2. AUTONORD FIORETTO

    Ιταλία

  1. AUTOPI? S.P.A.

    Ιταλία

  2. IMOBILITY SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία IMOBILITY SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο αντιπρόσωπος αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοκινουμενα οχηματα για ατομα με ειδικες αναγκες, και μετατροπες αυτοκινητων για α.μ.ε.α.. Έχει έδρα σε Gemona, Ιταλία.

  3. FRIULBUS

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIULBUS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεωφορεία και πούλμαν, Επιβατικά αυτοκίνητα, Λεωφορεία και πούλμαν, και Επιβατικά αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Casarsa Della Delizia, Ιταλία.

  4. CAPUTO FULVIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAPUTO FULVIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρώματα με συνθετικές ρητίνες, Αμαξώματα οχημάτων, Χρώματα με συνθετικές ρητίνες, και Αμαξώματα οχημάτων. Έχει έδρα σε Mariano Del Friuli, Ιταλία.

  5. SISTEMA SOSTA E MOBILITA' S.P.A.

    Ιταλία

  6. AUTONOLEGGIO CON CONDUCENTE TRIESTE CHAUFFEURED SERVICE

    Ιταλία

    Η T.C.S. προσφέρει ιδανικές και άνετες λύσεις για όλες τις απαιτήσεις σας στην ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό. Η εταιρεία παρέχει και εγγυάται υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από / προς τα αεροδρόμια, μεταφορά προς σεμινάρια, εκθέσεις και άλλες εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις. Η T.C.S. έχει αναπτύξει επίσης υπηρεσία μεταφοράς για δείπνα, πάρτι, βραδιές σε κλαμπ, καθώς και υπηρεσία μεταφοράς με τις συνιστώμενες τουριστικές διαδρομές ή κατόπιν αιτήσεως, όλα με υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό στη διάθεσή σας.

  7. RACE POWER - G. M. SRL

    Ιταλία

    Η Racepower, διεθνής επιχείρηση που ειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην παραγωγή και στην πώληση προϊόντων για την ρύθμιση των αυτοκινήτων, επιπλέον θέση για την ρύθμιση των οχημάτων με πετρελαιοστροβιλοκινητήρα, και στροβιλοκινητήρα βενζίνης, μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και αύξηση της παροχής ισχύς και ζεύγους ροπών, Η σχεδόν 20ετής πείρα του προσωπικού της της επέτρεψε να εμφανίσει εκπληκτικά αποτελέσματα, τον επαναπρογραμματισμό των θέσεων κατάλληλα OBD και να προσφέρει επίσης μια υπηρεσία εξατομίκευσης του προϊόντος, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

  8. AUTODEMOLIZIONE ANZIL ENZO

    Ιταλία

    Η Anzil Autodemolizioni προμηθεύει καινούρια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για όλες τις μάρκες. Αξεσουάρ και ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Τρακαρισμένα αυτοκίνητα. Καταστροφή αυτοκινήτων.

  1. TEKNEL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TEKNEL S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Visco, Ιταλία.

  2. FVG BUSINESS CLASS - NCC AUTONOLEGGIO CON CONDUCENTE

    Ιταλία

    Η εταιρεία FVG BUSINESS CLASS - NCC AUTONOLEGGIO CON CONDUCENTE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση αυτοκινήτων με οδηγό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση αυτοκινητων για τελετες με οδηγο. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  3. NCCQUICK

    Ιταλία

    Η εταιρεία NCCQUICK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση αυτοκινήτων με οδηγό. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. EURODRIVER NCC DI OLIVIERI PAOLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία EURODRIVER NCC DI OLIVIERI PAOLO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση αυτοκινήτων με οδηγό. Έχει έδρα σε Valvasone-Arzene, Ιταλία.

  5. NOLEGGIO CON CONDUCENTE DI BIAGINI G.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NOLEGGIO CON CONDUCENTE DI BIAGINI G., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση αυτοκινήτων με οδηγό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αεροδρομια και αερολιμενικες υπηρεσιες, συμβουλοι σε φορολογικα θεματα, και διοργανωση ομαδικων ταξιδιων. Έχει έδρα σε Cormons, Ιταλία.

  6. PUBLIRENT

    Ιταλία

    Η εταιρεία PUBLIRENT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικιάσεις επιβατικών αυτοκίνητων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  7. FRIUL RENT DI LALOVICH PAOLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIUL RENT DI LALOVICH PAOLO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενοικίαση αυτοκινήτων με οδηγό, Ενοικιάσεις επιβατικών αυτοκίνητων, Ενοικίαση αυτοκινήτων με οδηγό, και Ενοικιάσεις επιβατικών αυτοκίνητων. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  8. ADRIAFIN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ADRIAFIN S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρηματοδότηση, εγγύηση και διαχείριση εμπορικών χρεών, Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία, Χρηματοδότηση, εγγύηση και διαχείριση εμπορικών χρεών, και Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  9. S.V.A.P. S.A.S. DI ROVEREDO LUCIANO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.V.A.P. S.A.S. DI ROVEREDO LUCIANO & C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άξονες αυτοκινήτων, Συστήματα ζεύξης ρυμούλκας, Άξονες αυτοκινήτων, και Συστήματα ζεύξης ρυμούλκας. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  10. DECOLLE GIANNI

    Ιταλία

    Η εταιρεία DECOLLE GIANNI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενοικίαση αυτοκινήτων με οδηγό, Ενοικιάσεις επιβατικών αυτοκίνητων, Ενοικίαση αυτοκινήτων με οδηγό, και Ενοικιάσεις επιβατικών αυτοκίνητων. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αυτοκινητο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

119 Επιχειρήσεις