• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός - Ιταλία

Ιταλία
  1. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Το μηχάνημα κοπής σχέδιο S220/AF, κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου επεξεργασμένο με ανοδίωση, αποτελεί συνώνυμο γρήγορης συντήρησης και απόλυτης υγιεινής. Ο ρυθμιστής πάχους κοπής από 0 ως 15 χιλ. είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και επιτρέπει μια ακριβή ρύθμιση. Ο ακονιστής συναρμολογείται εύκολα, διευκολύνοντας έτσι την εργασία του χρήστη και εξασφαλίζοντας μια άψογη και αποτελεσματική μακροχρόνια κοπή του προϊόντος.

  2. MACH SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Mach αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την πώληση πλυντηρίων πιάτων και ποτηριών, επαγγελματικά πλυντήρια μπαταριών και εξοπλισμός για οργανισμούς, ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και παρασκευαστές παγωτών. Από το 1988, στόχος μας είναι να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτόν τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τομέα και η ατσάλινη μας βούληση μας επέτρεψε τα τελευταία χρόνια να αποκτήσουμε άριστα αποτελέσματα τα οποία αντικατοπτρίζονται στην ικανοποίηση των πελατών μας στην Ιταλία, την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική.

  3. EUROTEC RIGA INTERNATIONAL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Eurotec Riga International βρίσκεται στη Lana, στην επαρχία Bolzano, στην οδό Bottai, 9/1. Η εταιρεία ασχολείται με την έρευνα και την προμήθεια καινοτόμων τεχνολογιών για επαγγελματική εστίαση για πάνω από σαράντα χρόνια. Σήμερα είναι ηγέτης στον τομέα αυτό και διανέμει φούρνους μικροκυμάτων, επαγωγικές εστίες και φούρνους πίτσας σε όλη την εθνική επικράτεια και στο εξωτερικό.

  4. SGUAZZINI GIUSEPPE

    Ιταλία

  5. AGUSTONI ING. ROMEO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGUSTONI ING. ROMEO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και μηχανηματα ζυμωσης. Έχει έδρα σε Cerchiarello Di Pero, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FERRARI BATTISTA & C. S.N.C.

    Ιταλία

  2. RAR DI STOPPA FABRIZIO

    Ιταλία

  3. MAIR EGON

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAIR EGON, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Castelrotto, Ιταλία.

  4. EVEREST S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EVEREST S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, προμηθειες για τον τομεα της τροφοδοσιας, Κουζίνα, προμηθεια κρεοπωλειων, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Rimini, Ιταλία.

  5. SAGIE GRANDI IMPIANTI S.R.L.

    Ιταλία

  1. A.C. DI CIRELLI ALESSANDRO & C. S.N.C.

    Ιταλία

  2. AL - AS CRIOSYSTEM

    Ιταλία

  1. HOTEL SERVICE S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία HOTEL SERVICE S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Jesolo, Ιταλία.

  2. T K F S.R.L. SEMPLIFICATA

    Ιταλία

    Η εταιρεία T K F S.R.L. SEMPLIFICATA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων. Έχει έδρα σε Terni, Ιταλία.

  3. ANIENE CART SERVICE - SOCIETA' A RESPONSABILITA' L S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ANIENE CART SERVICE - SOCIETA' A RESPONSABILITA' L S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  4. MT ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

  5. CLIMAT S.R.L.

    Ιταλία

  6. ARTE DOLCE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARTE DOLCE S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Parma, Ιταλία.

  7. TEKNO CUCINE ( S.N.C. )

    Ιταλία

  8. RHENINGHAUS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RHENINGHAUS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Torino, Ιταλία.

  1. COLIMORO ANTONIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία COLIMORO ANTONIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Μηχανήματα και εξοπλισμός για την προετοιμασία παγωτών, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Μηχανήματα και εξοπλισμός για την προετοιμασία παγωτών. Έχει έδρα σε Napoli, Ιταλία.

  2. VENETA GRANDICUCINE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VENETA GRANDICUCINE S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων. Έχει έδρα σε Conegliano, Ιταλία.

  3. ARTE BAR

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARTE BAR, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιδιορθώσεις καταναλωτικών αγαθών, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιδιορθώσεις καταναλωτικών αγαθών, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

  4. GEMM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GEMM S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Codogne', Ιταλία.

  5. MAZZA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAZZA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Crotone, Ιταλία.

  6. 3 SC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία 3 SC S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Lucca, Ιταλία.

  7. MODULAR PROFESSIONAL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MODULAR PROFESSIONAL S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε SAN VENDEMIANO, Ιταλία.

  8. FIREX S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FIREX S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, βιομηχανικες κουζινες, και κουζινες για συλλογικους φορεις. Έχει έδρα σε Sedico, Ιταλία.

  9. CIP S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CIP S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας. Έχει έδρα σε Caorle, Ιταλία.

  10. OFFICINA ROMAGNA DI AMATORI R. & CASADEI M. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINA ROMAGNA DI AMATORI R. & CASADEI M. S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων. Έχει έδρα σε Rimini, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός - Ιταλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

653 Επιχειρήσεις

Kατηγορια