• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές

ΙταλίαΜιλάνο και ΛομβαρδίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. GICAR SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Gicar σχεδιάζει και παράγει πρωτοποριακά ηλεκτρονικά συστήματα, βάσει του καταλόγου ή βάσει των προδιαγραφών του πελάτη. Η Gicar προτείνει καινοτόμα προϊόντα και συνεργάζεται ενεργά με κάθε πελάτη της για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του σε διάφορους τομείς της αγοράς. Στόχος της GICAR είναι να προσφέρει σε κάθε πελάτη καθολική υπηρεσία.

  2. LINKMAN

    Ιταλία

    Η εταιρεία LINKMAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα τηλεειδοποιησης, και συστηματα κλησης για νοσοκομεια. Έχει έδρα σε Trezzano Sul Naviglio, Ιταλία.

  3. MST SRLS

    Ιταλία

    Η εταιρεία MST SRLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξεσουάρ για smartphone. Έχει έδρα σε Trenzano, Ιταλία.

  4. SPRAYCHEMINTERNATIONAL

    Ιταλία

    Η εταιρεία SPRAYCHEMINTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικα προϊοντα σε σπρεϊ. Έχει έδρα σε Broni, Ιταλία.

  5. ELETTRONICA BRIANTEA SISTEMI SRL

    Ιταλία