• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρουτα και λαχανικα - εισαγωγες-εξαγωγες

Αποτελέσματα για

Φρουτα και λαχανικα - εισαγωγες-εξαγωγες

ΙταλίαΚαταντσάρο και Καλαβρία
  1. CASTROFRUTTA SAS

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CASTROFRUTTA SAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διανομείς φρούτων, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, εισαγωγη φρουτων, εισαγωγείς φρούτων, εξαγωγη φρουτων, Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων, κονσέρβα με φρούτα του πάθους, διανομείς φρέσκων λαχανικών, και εξαγωγη τροφιμων. Έχει έδρα σε Castrovillari, Ιταλία.

  2. O.P.NATURA

    Ιταλία

    Η εταιρεία O.P.NATURA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Polistena, Ιταλία.

  3. AZIENDA AGRICOLA CARERI GIUSEPPE

    Ιταλία

    Η εταιρεία AZIENDA AGRICOLA CARERI GIUSEPPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ακτινιδια, φρουτα και λαχανικα, εσπεριδοειδη, και εμπόριο φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε San Ferdinando, Ιταλία.

  4. DEUS SRL DI VARONE FRANCESCO

    Ιταλία

    Η Εταιρεία Deus s.r.l. ιδρύθηκε το 2009 από τον μοναδικό ιδρυτή και διαχειριστή της, Francesco Varone ο οποίος, παρά τη νεαρή του ηλικία, κατάφερε να αναπτύξει μια αναγνωρισμένη επιχείριση στον τομέα των φρούτων και λαχανικών της Καλάβριας.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρουτα και λαχανικα - εισαγωγες-εξαγωγες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις