• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχεία- καφετέριες- εστιατόρια- μηχανήματα και εξοπλισμός

ΙταλίαΚαταντσάρο και Καλαβρία
  1. VADALA' DUE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VADALA' DUE S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκήνωση - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Gioia Tauro, Ιταλία.

  2. MAZZA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAZZA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Crotone, Ιταλία.

  3. EDYNET S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EDYNET S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Siderno, Ιταλία.

  4. FAM S.R.L.

    Ιταλία

  5. ORIZZONTE S.R.L.S. A UNICO SOCIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία ORIZZONTE S.R.L.S. A UNICO SOCIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, Εξοπλισμός εστιατορίου, Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, και Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει έδρα σε Roccella Ionica, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GIGLIO VALERIO DI GIGLIO VALERIO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIGLIO VALERIO DI GIGLIO VALERIO & C. S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Corigliano-Rossano, Ιταλία.

  2. DOLCE PIANA S.N.C. DI SERGIO OLIVA & C.

    Ιταλία

  3. SA.SI. S.A.S. DI VALEO ROSETTA & C.

    Ιταλία

  4. SCRIVA GIUSEPPE & C. S.A.S.

    Ιταλία

  5. GIEMME S.R.L.

    Ιταλία

  1. CN GRANDI IMPIANTI S.R.L.

    Ιταλία

  2. HO.RE.CA.SERVICE - TAVELLA S.R.L.

    Ιταλία

  1. ACAR S.R.L.

    Ιταλία

  2. S.A. FRIGOR DI SMERALDI

    Ιταλία