• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδη για μπαρ- εστιατορια- ξενοδοχεια

Αποτελέσματα για

Ειδη για μπαρ- εστιατορια- ξενοδοχεια - Ιταλία

Ιταλία
  1. EUROTEC RIGA INTERNATIONAL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Eurotec Riga International βρίσκεται στη Lana, στην επαρχία Bolzano, στην οδό Bottai, 9/1. Η εταιρεία ασχολείται με την έρευνα και την προμήθεια καινοτόμων τεχνολογιών για επαγγελματική εστίαση για πάνω από σαράντα χρόνια. Σήμερα είναι ηγέτης στον τομέα αυτό και διανέμει φούρνους μικροκυμάτων, επαγωγικές εστίες και φούρνους πίτσας σε όλη την εθνική επικράτεια και στο εξωτερικό.

  2. VITO ITALIA SRL UNIPERSONALE

    Ιταλία

    Η εταιρεία VITO ITALIA SRL UNIPERSONALE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα λαδιού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχεία και εστιατόρια, ειδη για μπαρ, εστιατορια, ξενοδοχεια, Φίλτρα και στοιχεία φίλτρων, και Ξενοδοχεία και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Santa Lucia Di Piave, Ιταλία.

  3. COPROGET

    Ιταλία

    Η εταιρεία COPROGET, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επαγγελματικές κουζίνες, ειδη για μπαρ, εστιατορια, ξενοδοχεια, και καλύπτρες κουζίνας. Έχει έδρα σε Argelato, Ιταλία.

  4. ARISTARCO S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARISTARCO S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, πλυντηρια ποτηριων για συλλογικες εγκαταστασεις, ειδη για μπαρ, εστιατορια, ξενοδοχεια, και πλυντηρια πιατων για συλλογικους φορεις. Έχει έδρα σε Castelfranco Veneto, Ιταλία.

  5. MEROLA MONDO ALBERGHIERO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MEROLA MONDO ALBERGHIERO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες για ξενοδοχεια, μπαρ, εστιατορια και συλλογικες εγκαταστασεις, είδη ξενοδοχείου, ειδη για μπαρ, εστιατορια, ξενοδοχεια, και ενοικιαση εξοπλισμου για εστιατορια και ξενοδοχεια. Έχει έδρα σε Catania, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FACCOHOTEL FORNITURE ALBERGHIERE

    Ιταλία

    Η εταιρεία FACCOHOTEL FORNITURE ALBERGHIERE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχειακές υπηρεσίες, προμηθειες για εστιατορια, Ξενοδοχειακές υπηρεσίες, ειδη για μπαρ, εστιατορια, ξενοδοχεια, και είδη ξενοδοχείου. Έχει έδρα σε Busiago Vecchio, Ιταλία.

  2. RISTO GLOBO

    Ιταλία

    Η εταιρεία RISTO GLOBO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψυκτικα ερμαρια για εστιατορια, ειδη για μπαρ, εστιατορια, ξενοδοχεια, και φουρνοι για εστιατορια. Έχει έδρα σε Matera, Ιταλία.

  3. A.B.A.R. SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία A.B.A.R. SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα για ξενοδοχεία, Εξοπλισμός εστιατορίου, Έπιπλα για ξενοδοχεία, ειδη για μπαρ, εστιατορια, ξενοδοχεια, επιπλα απο ανοξειδωτο χαλυβα, και Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει έδρα σε Vado Ligure, Ιταλία.

  4. FOOD AND RENT ATTREZZATURE ALBERGHIERE

    Ιταλία

    Η εταιρεία FOOD AND RENT ATTREZZATURE ALBERGHIERE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα και εξοπλισμοι για ξενοδοχεια, εστιατορια και δημοσιους χωρους, ψυκτικα ερμαρια για εστιατορια, επιπλα για μπαρ και εστιατορια, και ειδη για μπαρ, εστιατορια, ξενοδοχεια. Έχει έδρα σε Catania, Ιταλία.

  5. GIULIANI STANISLAO

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIULIANI STANISLAO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχεία - έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, παγωτομηχανες, επιπλωσεις για μπαρ, ειδη για μπαρ, εστιατορια, ξενοδοχεια, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Polignano a Mare, Ιταλία.

  1. M & B.

    Ιταλία

    Η εταιρεία M & B., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προμήθειες για μπαρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, ειδη για μπαρ, εστιατορια, ξενοδοχεια, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και καραφες για παγωτοπωλεια και μπαρ. Έχει έδρα σε Ponticelli-Napoli, Ιταλία.

  2. ORODORIENTHE SRLS

    Ιταλία

    Η Orodorienthe εισάγει τσάι, καφέ, μπαχαρικά και αξεσουάρ από ολόκληρο τον κόσμο. Όλοι οι τύποι τσαγιού, αρωματικοί καφέδες, ντεκαφεϊνέ και ο καινούριος καφές café non café. Έχουμε 180 είδη μπαχαρικών και καρυκευμάτων έτοιμα, 11 τύπους κάρυ για το κρέας, τα ψάρια και τα φρούτα, αλάτι, πιπέρι, τσίλι και πιπεριές όλων των ειδών. Οι υπηρεσίες μας είναι για καταστήματα τροφίμων, βότανα καταστήματα, γαστρονομίας, φαρμακεία, κρεοπωλεία, εστιατόρια, μπαρ και ξενοδοχεία. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ανάγκη σας !

  1. MACH SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Mach αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την πώληση πλυντηρίων πιάτων και ποτηριών, επαγγελματικά πλυντήρια μπαταριών και εξοπλισμός για οργανισμούς, ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και παρασκευαστές παγωτών. Από το 1988, στόχος μας είναι να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτόν τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τομέα και η ατσάλινη μας βούληση μας επέτρεψε τα τελευταία χρόνια να αποκτήσουμε άριστα αποτελέσματα τα οποία αντικατοπτρίζονται στην ικανοποίηση των πελατών μας στην Ιταλία, την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική.

  2. LAVANDERIA FANELLI INDUSTRIAL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LAVANDERIA FANELLI INDUSTRIAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδύματα εργασίας - ενοικίαση, Ενοικίαση λευκών ειδών για ξενοδοχεία, Ενοικίαση λευκών ειδών για εστιατόρια, Ενδύματα εργασίας - ενοικίαση, και ενοικιαζονται λευκα ειδη τροφοδοσιας. Έχει έδρα σε Taranto, Ιταλία.

  3. AB BRUNETTI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία AB BRUNETTI SRL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα για ξενοδοχεια, διαρρυθμισεις για αρτοπωλεια, επιπλωση για εστιατορια, και ειδη μπαρ. Έχει έδρα σε Crotone, Ιταλία.

  4. PIRO'S SAS DI PIRANI ROBERTO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PIRO'S SAS DI PIRANI ROBERTO & C., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός εστιατορίου, προμηθειες για ξενοδοχεια, μπαρ, εστιατορια και συλλογικες εγκαταστασεις, Εξοπλισμός εστιατορίου, και εξοπλισμος για πιτσαριες. Έχει έδρα σε Cattolica, Ιταλία.

  5. RIGA INTERNTIONAL

    Ιταλία

    Η εταιρεία RIGA INTERNTIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες για ξενοδοχεια, μπαρ, εστιατορια και συλλογικες εγκαταστασεις, φουρνοι μικροκυματων, και εξοπλισμοι για το μαγειρεμα των τροφιμων στον τομεα της βιομηχανιας. Έχει έδρα σε Lana, Ιταλία.

  6. SIBAR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIBAR S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαχαιροπηρουνα, πορσελανη - σερβιτσια, προμηθειες για ξενοδοχεια, μπαρ, εστιατορια και συλλογικες εγκαταστασεις, και ποτηρια. Έχει έδρα σε Suzzara, Ιταλία.

  7. ALI SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALI SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες για ξενοδοχεια, μπαρ, εστιατορια και συλλογικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Cernusco Sul Naviglio, Ιταλία.

  8. LEONE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία LEONE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες για ξενοδοχεια, μπαρ, εστιατορια και συλλογικες εγκαταστασεις, προμηθειες για εστιατορια, και αναλώσιμα για ξενοδοχεία. Έχει έδρα σε Lugo, Ιταλία.

  1. BRIGANTI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία BRIGANTI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα αντικείμενα επίπλωσης, επιπλα ρουστικ, επιπλα για μπαρ και εστιατορια, Ξύλινα αντικείμενα επίπλωσης, και μεγαλα βαρελια. Έχει έδρα σε Cesena, Ιταλία.

  2. ART STEEL ITALIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ART STEEL ITALIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επαγγελματικές κουζίνες, και παγκοι-ψυγεια για καταστηματα, μπαρ, εστιατορια. Έχει έδρα σε Orologia Di Quattro Castella, Ιταλία.

  3. RISTOG

    Ιταλία

    Η εταιρεία RISTOG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τραπεζια-ψυγεια για καταστηματα, μπαρ, εστιατορια. Έχει έδρα σε Peschiera Borromeo, Ιταλία.

  4. GASPARINI FRIGORIFERI

    Ιταλία

    Η εταιρεία GASPARINI FRIGORIFERI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παγκοι-ψυγεια για καταστηματα, μπαρ, εστιατορια. Έχει έδρα σε Venezia, Ιταλία.

  5. F.B.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.B., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά πλυντήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες βιομηχανικης βαφης για τον τομεα της τροφοδοσιας, Ενοικίαση λευκών ειδών για ξενοδοχεία, και Ενοικίαση λευκών ειδών για εστιατόρια. Έχει έδρα σε Torino, Ιταλία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ειδη για μπαρ- εστιατορια- ξενοδοχεια - Ιταλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

25 Επιχειρήσεις