• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό

Αποτελέσματα για

Απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό

ΙσπανίαΜαδρίτη και περιοχή
  1. RAPID CONTROL

    Ισπανία

    Απολύμανση και έλεγχος παρασίτων

  2. PLAGUIPLAN

    Ισπανία

    Η εταιρεία PLAGUIPLAN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υποκαπνισμος, και συνεργεια καθαρισμου. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

  3. BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS

    Ισπανία

    Η εταιρεία BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

  4. INTEROZONO SOLUCIONES TÉCNICAS, S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία INTEROZONO SOLUCIONES TÉCNICAS, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Griñon, Ισπανία.

  5. GESTINSA

    Ισπανία

    Η εταιρεία GESTINSA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεντόμωση και μυοκτονία, Βακτηριοκτόνες απολυμάνσεις κτιρίων, περιβαλλόντων και εγκαταστάσεων, μυοκτονιες σε κτιρια και τοποθεσιες, Απεντόμωση και μυοκτονία, και μυοκτονίες σε εσωτερικούς χώρους. Έχει έδρα σε Coslada, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PLANET PLA

    Ισπανία

    Η εταιρεία PLANET PLA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υποκαπνισμος, μυοκτονιες, απεντόμωση, και έλεγχος των βλαβερών εντόμων. Έχει έδρα σε Soto Del Real, Ισπανία.

  2. FULMINANTE CARABANCHEL

    Ισπανία

    Η εταιρεία FULMINANTE CARABANCHEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επεξεργασια κατα των κατσαριδων, και Βακτηριοκτόνες απολυμάνσεις κτιρίων, περιβαλλόντων και εγκαταστάσεων. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

  3. PLAGUICAM SERVICIOS, S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία PLAGUICAM SERVICIOS, S.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Valdemoro, Ισπανία.

  4. S.G. HOLDINGS ENTERPRISE, S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία S.G. HOLDINGS ENTERPRISE, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντιπαρασιτικη επεξεργασια, και μηχανηματα επεξεργασιας ξυλου. Έχει έδρα σε Meco, Ισπανία.

  5. SERVCONTROL

    Ισπανία

    Η εταιρεία SERVCONTROL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απολύμανση και αποστείρωση - υπηρεσίες, Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Απολύμανση και αποστείρωση - υπηρεσίες, και Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

  1. IBYSAN P. S. A.

    Ισπανία

  2. DESRATIZACIONES Y DESINFECCIONES GETAFE SL

    Ισπανία