• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρικη- φυτοκομια και ανθοπωλεια - ειδη και εξοπλισμος

Αποτελέσματα για

Κηπουρικη- φυτοκομια και ανθοπωλεια - ειδη και εξοπλισμος

Ηνωμένο ΒασίλειοΝοτιοανατολική περιοχή
  1. MY GARDEN NEEDS

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία MY GARDEN NEEDS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Eastleigh, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. BIG GREEN EGG

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία BIG GREEN EGG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Alresford, Ηνωμένο Βασίλειο.

  3. OASIS WATER GARDEN PRODUCTS LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία OASIS WATER GARDEN PRODUCTS LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρδευτικά συστήματα κήπων, και Αρδευτικά συστήματα κήπων. Έχει έδρα σε Eastleigh, Ηνωμένο Βασίλειο.

  4. BURFORD GARDEN COMPANY LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία BURFORD GARDEN COMPANY LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Oxford, Ηνωμένο Βασίλειο.

  5. BALL COLEGRAVE LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία BALL COLEGRAVE LTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Banbury, Ηνωμένο Βασίλειο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SEASON HERBS

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία SEASON HERBS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Chichester, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. THE LANDSCAPE GROUP LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία THE LANDSCAPE GROUP LTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Thatcham, Ηνωμένο Βασίλειο.

  3. WESSEX HORTICULTURAL PRODUCTS LTD.

    Ηνωμένο Βασίλειο

  4. RASINDECK LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο