Πρόκειται για μανιτάρια και μανιτάρια που υποβάλλονται στη διαδικασία αποξήρανσης αμέσως μετά τη συγκομιδή τους, προκειμένου να μπορούν να προστεθούν ...
Μανιτάρια σε διάφορες κοπές
Ο μανιτάρι (Agaricus bispora L.) είναι το πιο δημοφιλές βρώσιμο μανιτάρι στη Γερμανία. Διακρίνεται κυρίως για την πολυμορ...
Αν έχετε δυσκολία στην επιλογή, ή αν προτιμάτε έναν συνδυασμό γεύσεων, τότε αυτό το μείγμα τριών ποικιλιών – γιρόλες, κανθαρίσκοι και πόδια προβάτου –...
Προβλέπονται κυρίως φωτεινές φέτες σε εξαιρετική ποιότητα. Ξηραίνονται προσεκτικά, επιλέγονται με το χέρι και συσκευάζονται με το χέρι. Χρησιμοποιούμε...
Αποξηραμένο λευκό μανιτάρι 100%. Ένα επιλεγμένο μανιτάρι που συλλέχθηκε στη Δημοκρατία του Γκόρνι Άλταϊ. Άγρια φυτά. Φυσικό και φυσικό προϊόν! Η συσκε...
Αυτά τα μανιτάρια είναι από τα πιο γνωστά καθώς καλλιεργούνται εδώ και πάνω από έναν αιώνα, με εντατικό τρόπο. Τα αποκαλούμε επίσης «μανιτάρια του Παρ...
Ένα από τα πιο γνωστά οφέλη των αποξηραμένων μανιταριών είναι ότι βοηθά στην εξάλειψη της υψηλής χοληστερόλης και ένα άλλο είναι ο διαβήτης. Περιέχει ...
Αποξηραμένα μανιτάρια από τις ποικιλίες:
Boletus edulis
Chantallela_Rebozuelo
Níscalo.
Η ζήτηση για διάφορα είδη βρώσιμων μανιταριών για χρήση στην κ...