• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κεντρο

Αποτελέσματα για

Κεντρο

ΕλλάδαΚυκλάδες, Δωδεκάνησα- Νησιά του νοτίου Αιγαίου
  1. MANAGINNG.COM

    Ελλάδα

    Το managinng είναι ένα πρόγραμμα διαχείρισης κρατήσεων δωματίων για να ξέρετε πάντα τι γίνεται στο ξενοδοχείο σας. Είναι εύκολο στη χρήση και κατάλληλο κυρίως αλλά όχι αποκλειστικά για μικρές και μεσαίες μονάδες ξενοδοχείων, δωματίων και τουριστικών κατοικιών. Εσείς τρέχετε το ξενοδοχείο σας και εμείς το λογισμικό σας.

  2. PANOS LUXURY PAROS

    Ελλάδα

    Η επιχείρησή μας αποτελείται από ένα σύνολο πολυτελών ενοικιαζόμενων καταλυμάτων στην Πάρο με μοντέρνα διακόσμηση και πλήρως εξοπλισμένα ώστε να καλύπτουν κάθε επιθυμία και γούστο σας. Διαθέτουμε πολυτελή διαμερίσματα, σουίτες και βίλα για ενοικίαση στην Πάρο. Οι σουίτες είναι αμφιθεατρικά χτισμένες με θέα όλο τον φυσικό κόλπο της Παροικίας, το διαμερίσματα στη Νάουσα βρίσκεται μόλις 320 μέτρα από το κοσμοπολίτικο κέντρο της, το διαμέρισμα στη Παροικία βρίσκεται μόλις 1.5 χλμ. από το κεντρικό λιμάνι της Πάρου και τον παραδοσιακό οικισμό της Παροικίας και η βίλα βρίσκεται στην περιοχή Αστέρας Πάρου μόλις 6 χλμ. από την κοσμοπολίτικη Νάουσα και 5 χλμ. από τα παραδοσιακά χωριά Πίσω Λιβάδι και Λογαρά. Το διαμέρισμα Πάνος στην Νάουσα είναι ένα προσεγμένο διαμέρισμα και βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη Νάουσα, 320μ. από το κέντρο και 200μ. από την αμμώδη παραλία Πιπέρι. Απολαύστε αυτό το ευρύχωρο και καλόγουστο επιπλωμένο διαμέρισμα 80 τ.μ. και την μεγάλη ιδιωτική βεράντα του 100 τ.μ. με την όμορφη θέα προς την Νάουσα. Το γοητευτικό αυτό διαμέρισμα είναι κατάλληλο για 5 ενήλικες ή 4 ενήλικες και 2 παιδιά. Υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα άνετο σαλόνι και ένα μεγάλο μπάνιο.

  3. GODIVE MYKONOS

    Ελλάδα

    Καταδυτικο κεντρο Στην Μυκονο! Καταδυσεις ολων των επιπεδωΤο καταδυτικό κέντρο GoDive Mykonos είναι ένα φιλικό PADI Dive Resort στο νησί της Μυκόνου. Επισκεφθείτε μας για αυτόνομη κατάδυση, ελεύθερη κατάδυση και θαλάσσιες εκδρομές με το φουσκωτό σκάφοςμας, στα κρυστάλλινα νερά και στα μοναδικά φυσικού κάλλους καταδυτικά σημεία του νησιού μας, ανακαλύπτοντας των υποβρύχιο κόσμο με ασφάλεια και ποιότητα, υψηλού επίπεδου. Καθημερινά επισκεπτόμαστε το ναυάγιο ¨ΑΝΝΑ ΙΙ¨ όπου και βρίσκεται 1 λεπτό από την βάση μας , τους μαγευτικούς υφάλους της Καλαφακιόνας στο Kαλό Λιβάδι, τις σπηλιές στο Τραγονήσι και αλλά καταδυτικά σημεία γύρω από το νησί της Μυκόνου. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα καταδυτικών προγραμμάτων της PADI, ξεκινώντας από το Discover Scuba Diving (για αρχαρίους) έως στο επίπεδο Dive Master (για έμπειρους δύτες).

  4. ARCHONTISSA

    Ελλάδα

    Αρχόντισσα: Ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Σύρο. Υπεύθυνος: Γιάννης Ρούσσος. Άνετα Δωμάτια προσφέρονται προς ενοικίαση! Τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο, ψυγείο, τηλεόραση, κλιματιστικό. Γρήγορη εξυπηρέτηση σε ό, τι χρειαστείτε! Είστε ευπρόσδεκτοι, σας ευχόμαστε καλές διακοπές! Είμαστε στο κέντρο της Ερμούπολης στην πλατεία Ηρώων. Μόνο 250μ. από το λιμάνι, δίπλα στην στάση λεωφορείου και στην πιάτσα ταξί.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κεντρο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ