• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υφασματα - εισαγωγες-εξαγωγες

Αποτελέσματα για

Υφασματα - εισαγωγες-εξαγωγες

ΕλλάδαΘεσσαλονίκη και ανατολική και κεντρική ΜακεδονίαΈμπορος χονδρικής
  1. UNICA

    Ελλάδα

    Η UNICA ξεκινησε την λειτουργια της το 2000. Απο τα γραφεια μας σε Θεσσαλονικη και Αθηνα και χαρη στην επαγγελματικη ομαδα μας, παρεχουμε ολοκληρωμενη υπηρεσια στην εξελιξη της γυναικειας μοδας. Κυρια δραστηριοτητα της ειναι η πωληση υφασματων για την παραγωγη γυναικειου ενδυματος (αμπιγε-εκδηλωσεων) - μαγιο - εσωρουχου - οικολογικες γουνες - δαντελες - παγιετες - υφασματα προβαφης. Μπορουμε να κατασκευασουμε το μαγιο σας με το δικο σας πατρον και το δικο σας τυπωμα Επίσης μπορουμε να κατασκευασουμε ζακετα-παλτο με οικολογικη γουνα με το δικο σας πατρον

  2. GABBIANO MEN

    Ελλάδα

    Η Gabbiano ιδρύθηκε το 1984. Οι φρέσκες προτάσεις μόδας και η εξαιρετική ποιότητα την έκαναν να αναπτυχθεί γρήγορα. Η εταιρία δημιουργεί και παράγει όλα όσα αφορούν την ανδρική ένδυση. Πουκάμισα, μπλούζες, σακάκια, παντελόνια και πανωφόρια.

  3. MARTHA IOANNIDOU AND CO E E

    Ελλάδα

    Η εταιρεία MARTHA IOANNIDOU AND CO E E, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Thessaloniki, Ελλάδα.

  4. N PAPAPOSTOLOU LTD

    Ελλάδα

    Η εταιρεία N PAPAPOSTOLOU LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές οργάνων ακρίβειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, και Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει έδρα σε Thessaloniki, Ελλάδα.