• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Κατασκευαστής Παραγωγός - Ελβετία

ΕλβετίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. BÖHLER GEMÜSE - SALAT.CH

    Ελβετία

    Η εταιρεία BÖHLER GEMÜSE - SALAT.CH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Tägerwilen, Ελβετία.

  2. BIOLOGISCHE OBSTSPEZIALITÄTEN

    Ελβετία

    Η εταιρεία BIOLOGISCHE OBSTSPEZIALITÄTEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κατεψυγμένα προϊόντα, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Neukirch, Ελβετία.

  3. EGGER GEMÜSEBAU

    Ελβετία

    Η εταιρεία EGGER GEMÜSEBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bürglen, Ελβετία.

  4. FRÈRES BESSARD - JOSY ET YVAN BESSARD

    Ελβετία

    Η εταιρεία FRÈRES BESSARD - JOSY ET YVAN BESSARD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Riddes, Ελβετία.

  5. SUTTER KRÄUTER & GEMÜSE

    Ελβετία

    Η εταιρεία SUTTER KRÄUTER & GEMÜSE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Stetten, Ελβετία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CITRIMEX SA

    Ελβετία

  2. HALTBARMACHEREI, ROMAN TREICHLER

    Ελβετία

    Η εταιρεία HALTBARMACHEREI, ROMAN TREICHLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Zürich, Ελβετία.