• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. TRO-KOST GEMÜSETROCKNUNGS- UND NAHRUNGSMITTEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TRO-Kost GmbH είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς αποξηραμένων λαχανικών, αρωματικών βοτάνων και μανιταριών για τη βιομηχανία τροφίμων, ζωοτροφών και φαρμάκων. Οι πελάτες μας μπορούν να προσδοκούν από εμάς άριστη ποιότητα σε ελκυστικές και προσιτές τιμές. Ανάλογα με τη ζήτηση διαθέτουμε διάφορες κοπές (νιφάδες, κύβοι, κόκκοι, σκόνη) ή εξατομικευμένα μείγματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και τις συνταγές. Από την καλλιέργεια και την επιβελτίωση έως την αποστολή σάς παρέχουμε τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή.

  2. SALEM-FRUCHT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η SALEM-Frucht GmbH & Co. KG είναι επιχείρηση χονδρικής πώλησης μήλων και αχλαδιών στην Bodensee. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των φρούτων μας και για το λόγο αυτό είμαστε σε διαρκή και προσωπική επαφή με τους παραγωγούς μας. Οι 250 παραγωγοί μας εργάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες της ολοκληρωμένης παραγωγής και διαθέτουν πιστοποίηση QS και EurepGap. Μεταξύ των σημαντικότερων ποικιλιών μήλων συγκαταλέγονται τα είδη Royal Gala, Braeburn, Jonagold, Elstar, Golden Delicious, Idared, CoxOrange, Rubinette, Boskoop, KIKU

  3. ÖKO-OBST-BLANK OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ÖKO-OBST-BLANK OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  4. OBSTHOF HARTMANN KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBSTHOF HARTMANN KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Αναψυκτικά - Ποτά, Φρούτα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

  5. ROLAND DIETZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLAND DIETZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Pfedelbach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DR. KOFFLER-HAITZ INTERNATIONAL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DR. KOFFLER-HAITZ INTERNATIONAL GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Durmersheim, Γερμανία.

  2. HUCO-FRISCHFRUCHT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HUCO-FRISCHFRUCHT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Appenweier, Γερμανία.

  3. HURM & SINN OBST GEMÜSE SÜDFRÜCHTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HURM & SINN OBST GEMÜSE SÜDFRÜCHTE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Haigerloch, Γερμανία.

  4. HERMANN SCHAUFLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERMANN SCHAUFLER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  5. NOVI-FRUCHTHANDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOVI-FRUCHTHANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  1. OBSTBAU WOCHNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBSTBAU WOCHNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Stockach, Γερμανία.

  2. UWE STEINLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία UWE STEINLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lorch, Γερμανία.

  1. STUMPF-EISELEIN

    Γερμανία

    Η εταιρεία STUMPF-EISELEIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  2. MUSSLER FRÜCHTEDIENST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MUSSLER FRÜCHTEDIENST GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  3. GEMÜSE BOTZENHARD GMBH & CO. KG GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEMÜSE BOTZENHARD GMBH & CO. KG GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Laupheim, Γερμανία.

  4. MG DIENSTLEISTUNGEN UG IMPORT & EXPORT

    Γερμανία

    Η εταιρεία MG DIENSTLEISTUNGEN UG IMPORT & EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, συσκευασμενα καρπουζια, εξωτικα φρουτα, Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Αρώματα φρούτων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. HERBERT VAN DER HAMM FRUCHTHANDESGESELLSCHAFT M.B.H.

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERBERT VAN DER HAMM FRUCHTHANDESGESELLSCHAFT M.B.H., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  6. MICHAEL FREY

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL FREY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. GRÖTZINGER WARENGENOSSENSCHAFT RAIFFEISEN EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRÖTZINGER WARENGENOSSENSCHAFT RAIFFEISEN EG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπευτικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφές για σκύλους, Προμίγματα για ζώα και πουλερικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Τροφές για σκύλους, Προμίγματα για ζώα και πουλερικά, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  8. TSIOURVAS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TSIOURVAS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. GAUL HANDEL MIT OBST UND GEMÜSE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GAUL HANDEL MIT OBST UND GEMÜSE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Neckargemünd, Γερμανία.

  2. KANN & B

    Γερμανία

    Η εταιρεία KANN & B, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαμετακομιστής τελωνείου. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  3. OGM OBSTGROßMARKT MITTELBADEN EG.

    Γερμανία

    Η εταιρεία OGM OBSTGROßMARKT MITTELBADEN EG., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Oberkirch, Γερμανία.

  4. KIPEPEO BIO & FAIR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIPEPEO BIO & FAIR GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Neuffen, Γερμανία.

  5. STAIGER GROSSMARKT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAIGER GROSSMARKT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  6. SABAL FAMILY FARM

    Γερμανία

    Η εταιρεία SABAL FAMILY FARM, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  7. BUONATO FRUIT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUONATO FRUIT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  8. FRANCE FRESH GMBH

    Γερμανία