• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τυρφη και κοπρια

Αποτελέσματα για

Τυρφη και κοπρια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BERNAUER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERNAUER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Τύρφη και κοπριά, Κλωστικά φυτά, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Τύρφη και κοπριά, και Κλωστικά φυτά. Έχει έδρα σε Laufenburg, Γερμανία.

  2. PROPLANT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROPLANT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Τύρφη και κοπριά, Χώμα, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Τύρφη και κοπριά, και Χώμα. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  3. ASB GRÜNLAND HELMUT AURENZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASB GRÜNLAND HELMUT AURENZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τύρφη και κοπριά, και Τύρφη και κοπριά. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  4. ÖKOHUM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ÖKOHUM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τύρφη και κοπριά, και Τύρφη και κοπριά. Έχει έδρα σε Herbertingen, Γερμανία.