• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τυπογραφια

Αποτελέσματα για

Τυπογραφια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BUCHBINDEREI GÜNZLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUCHBINDEREI GÜNZLER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρραφή, βιβλιοδεσία και φινίρισμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τυπογραφια. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

  2. DRUCKEREI KONSTANZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRUCKEREI KONSTANZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τυπογραφια, και επικεφαλιδες. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  3. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως έμπειρος εμπορικός και βιομηχανικός συνεργάτης, αναπτύσσουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας. Η τέλεια επεξεργασία και οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας καθιστούν τις συσκευές και τις ετικέτες επαφής ένα μοναδικό επώνυμο προϊόν. Σας δίνουμε μια μικρή γεύση των προϊόντων μας: συστήματα χειροκίνητης ετικετέζας επαφής - χειροκίνητες ετικετέζες και μηχανήματα διανομής ετικετών- ετικέτες επαφής για τη σήμανση προϊόντων - ετικέτες ποιότητας για τη βιομηχανία και το εμπόριο - ετικέτες κοσμημάτων και διαφημιστικές ετικέτες- ετικέτες ζύγισης - εκτυπωτές ετικετών - θερμικοί εκτυπωτές και εκτυπωτές θερμικής μεταφοράς - λογισμικό ετικετών - ταινίες άνθρακα και άλλα εξαρτήματα - ειδικές λύσεις για ετικετέζες επαφής - πλήρως αυτόματα και ημιαυτόματα συστήματα εκτύπωσης και ετικετοποίησης Αντικείμενα προώθησης πωλήσεων - Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ένδειξης τιμών και πληροφοριών Εξοπλισμός καταστημάτων - Πιστολέτα συρραφής και συρραπτικά συρραφής - Ταμειακές μηχανές Ασφάλιση προϊόντων- Συστήματα ασφάλισης προϊόντων - Αυτοκόλλητες και σκληρές ετικέτες.

  4. KÜBLER SYSTEMSPULEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η πεπειραμένη εξειδικευμένη επιχείρηση για καρούλια συστήματος. Η KÜBLER Systemspulen που ιδρύθηκε το 1999, παράγει σήμερα σε εγκαταστάσεις συνεργείου και αποθήκης 1.700 τ.μ. κυρίως καρούλια συστήματος για προμηθευτές στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων και Card Clothing. Χάρη στους άκρως εξειδικευμένους συνεργάτες και την υπερσύγχρονη τεχνολογία μηχανημάτων και παραγωγής, η επιχείρηση στο Neuweiler τη Μέλανα Δρυμού εξελίχθηκε γρήγορα στον κορυφαίο προμηθευτή καρουλιών συστήματος από λιγνάνη. Πολλοί πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη και εκτός αυτής εκτιμούν τα επιμέρους προϊόντα σε μικρές και μεγάλες σειρές από τη σταθερή παραγωγή, καθώς και την εξειδικευμένη, αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Το μπορούμε να κάνουμε για εσάς; Θα σάς υποβάλλουμε ευχαρίστως μια μη δεσμευτική προσφορά!

  5. STIEFELMAYER-CONTENTO GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STIEFELMAYER-CONTENTO GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VARIOPRINT

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VARIOPRINT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση με ταμπόν. Έχει έδρα σε Bad Krozingen, Γερμανία.

  2. RÜDIGER FISCHER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RÜDIGER FISCHER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει έδρα σε Bad Saulgau, Γερμανία.

  3. HED GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HED GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  4. GEBR. STEHLE & CO. GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GEBR. STEHLE & CO. GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  5. POWERPLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία POWERPLAST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση με ταμπόν. Έχει έδρα σε Bietigheim, Γερμανία.

  1. MPRINT MORLOCK GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MPRINT MORLOCK GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα εκτύπωσης ετικετών. Έχει έδρα σε Baiersbronn, Γερμανία.

  2. DRUCKEREI WELLER JÜRGEN ALBRECHT

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DRUCKEREI WELLER JÜRGEN ALBRECHT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση με ταμπόν. Έχει έδρα σε Gemmrigheim, Γερμανία.

  1. KIRSCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KIRSCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψηφιακή εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Ψηφιακή εκτύπωση, βαφη, Ακρυλικό γυαλί, ημιτελή πλαστικά προϊόντα, βιομηχανία μεταποίησης πλαστικών υλών, Μεταξοτυπία, και πολυανθρακικο. Έχει έδρα σε Ebersbach, Γερμανία.

  2. HINDERER + MÜHLICH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Είμαστε κατασκευαστές εργαλείων ανάγλυφης αποτύπωσης για τη βιομηχανία γραφικών τεχνών και τη βιομηχανία συνθετικών υλικών. Τα εργαλεία μας διακοσμούν πλαστικές και χάρτινες επιφάνειες με τα υψηλότερα πρότυπα σχεδίασης και λειτουργίας. Τα εργαλεία μας χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλους τους τομείς: Στην ιατρική τεχνολογία, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στη βιομηχανία οικιακών συσκευών, στη βιομηχανία καλλυντικών, στη βιομηχανία καπνού, στη φαρμακευτική βιομηχανία και πολλές άλλες. Επιβάλλουμε τις υψηλότερες απαιτήσεις στην ποιότητα, την ακρίβεια και τη γρήγορη διαθεσιμότητα των ανάγλυφων σφραγίδων και των εργαλείων μας. Σε ολόκληρο τον κόσμο αφήνουμε τη σφραγίδα μας με τις υψηλής ποιότητας λύσεις ανάγλυφης αποτύπωσης που προσφέρουμε και διατηρούμε με σιγουριά την ηγετική μας θέση στην αγορά σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε μέλος του παγκόσμιου ομίλου KURZ, ο οποίος διαθέτει δεκαετίες εμπειρίας στην τεχνολογία ανάγλυφης αποτύπωσης εν θερμώ ως κατασκευαστής μεμβρανών ανάγλυφης αποτύπωσης.

  3. LIQUID-UNIVERSUM GMBH

    Γερμανία

    Η InnoSteam GmbH με έδρα το Weinstadt κοντά στη Στουτγάρδη είναι μια επιχείρηση διάθεσης και χονδρικού εμπορίου που επικεντρώνεται στην ευρωπαϊκή αγορά τροφίμων και ηλεκτρονικών τσιγάρων, καθώς και συναφών προϊόντων. Το φάσμα των υπηρεσιών της InnoSteam GmbH περιλαμβάνει ένα ευρύ πρόγραμμα προϊόντων και υπηρεσιών για εξειδικευμένα καταστήματα και χονδρική πώληση. Σε αυτά περιλαμβάνονται, μ. ά.: συστήματα πλήρωσης, ανάμειξης και συσκευασίας, συστήματα συνταγών, δοσιμέτρησης και ζύγισης, λύσεις εκτύπωσης και τοποθέτησης ετικετών, καθώς και η χονδρική πώληση (Online) πρώτων υλών, όπως νικοτίνη, γλυκερίνη και προπυλενογλυκόλη, καθώς και κενές φιάλες και καπάκια φιαλών για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές.

  4. TAMPOPRINT GMBH

    Γερμανία

    Η TAMPOPRINT GmbH, μια γερμανική μικρομεσαία επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων, είναι μια καινοτομική εταιρεία κινητήρων και λύσεων συστημάτων για βιομηχανικές λύσεις εκτύπωσης στη μεταποίηση. Η TAMPOPRINT διαθέτει διακλαδικά καινοτομική τεχνολογία σήμανσης και επισήμανσης για τη γρήγορη και ασφαλή εξατομίκευση προϊόντων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει εκτυπωτικά μηχανήματα και αυτόματα συστήματα εκτύπωσης με ταμπόν, συστήματα λέιζερ, καθώς και αναλώσιμα και παρελκόμενα για την εκτύπωση με ταμπόν.

  5. TOPEX GMBH

    Γερμανία

    Γνωρίστε μια προοδευτική, συμπαθητική επιχείρηση, που σας βοηθά να προοδεύσετε. Διότι η αδιάλειπτη σήμανση εξαρτημάτων και η ασφαλής ταυτοποίηση είναι σήμερα σε όλους σχεδόν τους κλάδους αυτονόητες και καθοριστικές για την επιτυχία της βιομηχανικής παραγωγής. Όπου και να παράγετε, δεν χρειάζεται να απαρνηθείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας topex. Αυτό διασφαλίζει το δικό μας δίκτυο συνεργατών πωλήσεων και σέρβις στην Ευρώπη, στην Κίνα και στις ΗΠΑ. Η γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας απευθύνεται σε όλους όσοι αναζητούν περισσότερα από τυποποιημένες λύσεις. Διαθέτουμε εξελιγμένες και μελετημένες λύσεις συστήματος για όλα σχεδόν τα πεδία χρήσης και εφαρμογής στη βιομηχανία. Από την κλασική σήμανση εξαρτημάτων με ετικέτες ή απευθείας επιγραφή και με εφαρμογές RFID έως συστήματα τροφοδοσίας για λειτουργικές ετικέτες. Σας παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές κατά την επιλογή του βέλτιστου συνδυασμού υλικών. Αυτό θεωρούμε εμείς ως λύση συστήματος topex – τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή!

  6. BAUGRAV.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUGRAV.DE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταξοτυπία - βιομηχανική. Έχει έδρα σε Westerheim, Γερμανία.

  7. LÖBO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LÖBO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Karlsdorf-Neuthard, Γερμανία.

  8. LOG-MARK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LOG-MARK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  1. TECHNOKA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TECHNOKA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες και στάμπες. Έχει έδρα σε Langenbrettach, Γερμανία.

  2. KOLIBRI METALS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOLIBRI METALS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες και στάμπες. Έχει έδρα σε Amtzell, Γερμανία.

  3. ROMMEL-DRUCK INH. DR. RAINER MAGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROMMEL-DRUCK INH. DR. RAINER MAGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταξοτυπία - διαφημιστική. Έχει έδρα σε Zimmern, Γερμανία.

  4. EINHORN-VERLAG+DRUCK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EINHORN-VERLAG+DRUCK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση - τυπογραφία. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  5. ADAM NG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADAM NG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση όφσετ. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  6. POLYDATA HUBER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLYDATA HUBER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή εγγράφων, Εκτύπωση, Ψηφιακή εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Αναπαραγωγή εγγράφων, Εκτύπωση, Ψηφιακή εκτύπωση, και Εκτύπωση όφσετ. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. HERMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές ετικετοποίησης, ετικετες, Μηχανές ετικετοποίησης, αυτοκολλητα υλικα, και Συστήματα επικόλλησης ετικετών. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  8. ITW MORLOCK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ITW MORLOCK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση με ταμπόν. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μελάνια τυπογραφίας, ψηφιακοι εκτυπωτες, και Μελάνια τυπογραφίας. Έχει έδρα σε Dornstetten, Γερμανία.

  9. T-SHIRT EXPRESS

    Γερμανία

    Η εταιρεία T-SHIRT EXPRESS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση - φλεξογραφία. Έχει έδρα σε Dielheim, Γερμανία.

  10. HAGO DRUCK & MEDIEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAGO DRUCK & MEDIEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση όφσετ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προσπεκτους - φυλλαδια - καταλογοι. Έχει έδρα σε Karlsbad, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τυπογραφια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.565 Επιχειρήσεις