• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συστηματα ανυψωσης

Αποτελέσματα για

Συστηματα ανυψωσης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. HAACON HEBETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η haacon hebetechnik gmbh με έδρα το Freudenberg στον Main είναι κατασκευαστής εξειδικευμένων λύσεων συστημάτων ανύψωσης. Επιχειρηματικοί τομείς είναι τα βιομηχανικά συστήματα ανύψωσης, τα συστήματα οχημάτων επαγγελματικής χρήσης και τα ανυψωτικά συστήματα. Από τεχνική άποψη, η haacon αναπτύσσει ανυψωτικούς μηχανισμούς, η μετάδοση δύναμης των οποίων διεξάγεται μέσω ατράκτων, οδοντωτής ράβδου ή συρματόσχοινου. Η haacon επικεντρώνεται στους επιχειρηματικούς τομείς γενικών συστημάτων ανύψωσης, εξαρτημάτων οχημάτων επαγγελματικής χρήσης και ανυψωτικών συστημάτων στον τομέα B2B.

  2. DAMBACH LAGERSYSTEME GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η DAMBACH Lagersysteme είναι ένας εδραιωμένος προμηθευτής συστημάτων αποθήκης και μεταφοράς. Με άνω των 45 εμπειρία, η DAMBACH διαμορφώνει το μέλλον των αυτοματοποιημένων συστημάτων αποθήκης. Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συσκευές χειρισμού ραφιών, συστήματα μετακίνησης παλετών, ηλεκτρική επιδαπέδια τροχιά, συστήματα ανύψωσης φορτίων, συστήματα ελέγχου και λύσεις αυτοματισμού. Η DAMBACH συνδυάζει τα υψηλής ποιότητας συστήματα μεταφοράς και αποθήκης για φορείς μεγάλων και μικρών φορτίων σε αποδοτικά συστήματα. Γενικές επιχειρήσεις και ολοκληρωτές συστημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από τα δικά μας διαχρονικά συστήματα αποθήκης - MADE IN GERMANY.

  3. FLAIG MAGNETSYSTEME GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Πράσινοι μαγνήτες για τη σύγχρονη βιομηχανία. Με έδρα τον όμορφο Μέλανα Δρυμό, οι επαγγελματίες μας σάς παρέχουν βέλτιστες συμβουλές από τον κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων μόνιμων και ηλεκτρικών μόνιμων μαγνητών. Εκτός από ένα εκτενές πρόγραμμα τυποποιημένων προϊόντων, όπως η σειρά FX στον τομέα των μαγνητών ανύψωσης φορτίων και η σειρά FXL στον τομέα της τεχνολογίας μαγνητών στερέωσης, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα μαγνητικών βοηθητικών μέσων στερέωσης και ανύψωσης και παράγουμε λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη από ένα τεμάχιο και άνω ως ΚΑΕ για τις ανάγκες σας.

  4. AFT AUTOMATISIERUNGS- UND FÖRDERTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Το όνομα είναι πρόγραμμα: από το 1985, ο όμιλος AFT ασχολείται με τον αυτοματισμό και την τεχνολογία μεταφοράς – μεταφορά, εισαγωγή και εξαγωγή από την αποθήκη, παλετοποίηση, προετοιμασία παραγγελιών, ανύψωση, βύθιση, ανατροπή και τοποθέτηση. Ωστόσο, όλα αυτά τα θεωρούμε ως πολλά περισσότερα από φυσικές διαδικασίες. Στον όμιλο AFT μιλάτε με κάποιον, ο οποίος ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας όσο και εσείς, είτε πρόκειται για λύσεις εσωτερικής διοικητικής μέριμνας, αυτοκινήτων ή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Οι λύσεις μας είναι προσαρμοσμένες στις ειδικές απαιτήσεις σας και αναπτύσσονται για τη βελτίωση των επιχειρηματικών σας διαδικασιών, την αύξηση της απόδοσής σας και τη βελτιστοποίηση των εσόδων. Γιατί η δική μας επιτυχία μπορεί να μετρηθεί μόνο με βάση τη δική σας. Ο όμιλος AFT ειδικεύεται στην κατασκευή, στην παραγωγή και στη συναρμολόγηση προσαρμοσμένων συστημάτων μετακίνησης, μεταφοράς και αυτοματισμού για την εσωτερική διοικητική μέριμνα, τα αυτοκίνητα και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ο τόπος όπου υπάρχει ζήτηση για αυτές τις λύσεις, είναι αδιάφορο για εμάς και τους πελάτες μας χάρη στα πολλά εθνικά (Schopfheim, Bautzen και Bergen) και διεθνή παραρτήματά μας (Κίνα, ΗΠΑ, ΗΒ, Πολωνία και Μεξικό). Είμαστε πάντοτε γρήγορα επιτόπου και συνεπώς κοντά στον πελάτη. Στη Γερμανία, στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στο ΗΒ, στην Πολωνία και στο Μεξικό εργάζονται περίπου 300 δραστήριοι συνεργάτες μας. Η αποστολή τους: να σχεδιάζουν, να διαθέτουν και να κατασκευάζουν παγκοσμίως νέες εγκαταστάσεις ή επεκτάσεις υφιστάμενων εγκαταστάσεων θέτοντας πάντοτε στο επίκεντρο τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών.

  5. AERO-LIFT VAKUUMTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η AERO-LIFT Vakuumtechnik GmbH, που ιδρύθηκε το 1992 με έδρα παραγωγής στο Geislingen-Binsdorf, Zollernalbkreis δραστηριοποιείται στην τεχνολογία της ανύψωσης με κενό αέρος και των μεταφορών. Στα νοτιοδυτικά της Γερμανίας, ανάμεσα στον Μέλανα Δρυμό και τον σουαβικό Ιούρα χρησιμοποιούνται με συνέπεια οι πρώτες ύλες που οδηγούν στην επιτυχία. Το ευχάριστο περιβάλλον εργασίας μας και η αρμονική ατμόσφαιρα αντικατοπτρίζονται στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Το μεγάλο εύρος εφαρμογών τους απαιτεί καινοτόμες ιδέες και ευελιξία. Ο επιτυχημένος συνδυασμός συνεργατών με κίνητρο και εξειδικευμένες ικανότητες, καθώς και το ζωηρό ομαδικό πνεύμα επιτρέπουν στην εταιρεία να μετεξελίσσεται συνεχώς. Ο διεθνής προσανατολισμός, τα σύγχρονα προγράμματα μετεκπαίδευσης εσωτερικά και εξωτερικά, αλλά και το καλό κλίμα δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για τη βελτιστοποίηση της αξίας των προϊόντων μας για τους πελάτες. Βαθιά ριζωμένη στην εταιρική φιλοσοφία, εκτός από την περιβαλλοντική συνείδηση, είναι και η βασική αρχή "citius, fortius, altius" σε σχέση με τον πελάτη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γερανοί και γερανογέφυρες, Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, Ανυψωτικά συστήματα, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γερανοί και γερανογέφυρες, Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, και Ανυψωτικά συστήματα. Έχει έδρα σε Erdmannhausen, Γερμανία.

  2. BEAMTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEAMTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανυψωτικά συστήματα, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Ανυψωτικά συστήματα, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Blaustein, Γερμανία.

  3. VENTZKI GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία VENTZKI GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανυψωτικά συστήματα, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Ανυψωτικά συστήματα, και Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συστηματα ανυψωσης

Αριθμός αποτελεσμάτων.

8 Επιχειρήσεις