• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνδεσμοι απο καουτσουκ

Αποτελέσματα για

Συνδεσμοι απο καουτσουκ

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. HALA DICHTUNGEN UND ISOLIERTEILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    1919: Ο Hans Langguth ιδρύει μια επιχείρηση για επίπεδες στεγανοποιήσεις. Σήμερα: Η έξυπνη ανάπτυξη εδραιώνει την επιχείρηση ως έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα της τεχνολογίας στεγανοποίησης και μόνωσης, καθώς και καινοτομικών λύσεων συστήματος για τη διαχείριση της θερμότητας. Αύριο: Έχουμε ακόμη μεγάλες φιλοδοξίες. Αφετηρία μας είναι η ολοκληρωμένη λύση από: - θερμοαγώγιμα υλικά - λύσεις διαχείρισης της θερμότητας THERMACORE - μονωτικές μεμβράνες και υλικά στεγανοποίησης - διαχείριση της στερέωσης - παροχή συμβουλών και Engineering - σχεδίαση προϊόντων, επεξεργασία υλικών, προσανατολισμένη στη διαδικασία παράδοση από την αρχή έως την ολοκλήρωση του έργου. Ζούμε και εργαζόμαστε με βάση ένα απλό σύστημα: από την ιδέα του έργου και την έναρξη της ανάπτυξης έως την ωρίμανση για μαζική παραγωγή και την παράδοση του προϊόντος, ο ορισμός και ο έλεγχος αποτελούν αδιαπραγμάτευτες παραμέτρους. Ταυτόχρονα ελέγχουμε τους συνεργάτες μας εξίσου τακτικά όπως και τις δικές μας πιστοποιήσεις με προβλεπτικό τρόπο και τις βελτιώνουμε συνεχώς.

  2. HOLCIM TECHNICAL SOLUTIONS AND PRODUCTS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Holcim Technical Solutions and Products GmbH είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην παραγωγή, στην επεξεργασία και στη διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας από καουτσούκ. Η γνώση που απορρέει από αυτήν την παράδοση σε συνδυασμό με τη δέσμευση για άριστη ποιότητα σε όλους τους τομείς, καθώς και ο σταθερός προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση εγγυώνται την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης μας. Στο πλαίσιο των επιχειρηματικών μας τομέων των μειγμάτων, των προϊόντων σε μορφή διαδρόμου και των αεροπορικών δαπέδων παρέχουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και λύσεων υψηλής ποιότητας. Θεωρούμε την εστίαση στον πελάτη ως τη βάση για καλές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Η αναγνωρισμένη ποιότητα των προϊόντων, η ασφαλής παράδοση κει μαι εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης είναι περαιτέρω εργαλεία για την κοινή επιτυχία με τους εταίρους μας. Με την καλλιεργούμενη εντατική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με την ανάπτυξη και την παραγωγή στο εργοστάσιο του Mannheim (Engineered and Made in Germany) διασφαλίζουμε γρήγορες και αποδοτικές λύσεις προβλημάτων στο πνεύμα των πελατών μας. Ανάπτυξη και παραγωγή στη Γερμανία

  3. INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Βάνες διακοπής, κρουνοποιια, Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Συνδέσεις λάστιχου - μετάλλου, σωληνες απο καουτσουκ, σωληνες υψηλης πιεσης, και υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  4. BW GUMMI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BW GUMMI GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι απο καουτσουκ, τροχοι απο ναιλον - καουτσουκ πολυουρεθανη, καουτσουκ - ημιτελη προϊοντα, και συνδεσμοι απο καουτσουκ για τροφιμα. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  5. BLATT & CO. GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLATT & CO. GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαστιχένια διαμορφωμένα εξαρτήματα, συνδεσμοι απο καουτσουκ σιλικονης, χυτα ειδη απο καουτσουκ, και καουτσουκ και πλαστικο. Έχει έδρα σε Neckarsulm, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KNORR & MACHO GMBH - TECHNISCHE GUMMIFORMTEILE

    Γερμανία

    Η εταιρεία KNORR & MACHO GMBH - TECHNISCHE GUMMIFORMTEILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δακτύλιοι στεγανοποίησης, Λαστιχένια διαμορφωμένα εξαρτήματα, Δακτύλιοι στεγανοποίησης, συνδεσμοι απο καουτσουκ, και μεμβρανες απο καουτσουκ. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  2. FIXXPROFILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FIXXPROFILE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι απο καουτσουκ, και Λαστιχένια προφίλ. Έχει έδρα σε Aichwald, Γερμανία.

  3. ULMAN DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα των συστημάτων στεγανοποίησης και σε πολλούς κλάδους, όπως, π.χ., της κατασκευής μηχανημάτων, των σταθερών και κινητών υδραυλικών συστημάτων, των συστημάτων κίνησης και της ηλεκτροτεχνίας, της κατασκευής εγκαταστάσεων, της χημικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας μεταποίησης και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ως μια παγκοσμίως προσανατολισμένη επιχείρηση είμαστε ο συνεργάτης, η επιτυχία του οποίου βασίζεται στη στενή συνεργασία με τον πελάτη και στη γνώση της αγοράς. Στους 103 συνεργάτες του ομίλου με την εξυπηρέτηση του πελάτη και τον προσανατολισμό τους στην καινοτομία οφείλεται η σημαντική ανάπτυξη της επιχείρησής μας. Μόνο το 2016 διαθέσαμε περισσότερα από 361 εκατ. προϊόντων. Ο προσανατολισμός μας σε μακροπρόθεσμους στόχους και η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας από την ίδρυσή της αποτελούν για εμάς το κίνητρο και την επιβεβαίωση του στρατηγικού μας προσανατολισμού και της ποιότητας των προϊόντων μας. Και στις τρεις μονάδες παραγωγής, οι δραστήριοι συνεργάτες μας διασφαλίζουν την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την καινοτομία και τη βέλτιστη δυνατή λύση για κάθε εφαρμογή.

  4. RK KUTTING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RK KUTTING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, πλαστικοι σωληνες για αγωγους νερου, συνδεσμοι, και θερμοπλαστικοι σωληνες. Έχει έδρα σε Talheim, Γερμανία.

  5. HEINZ GRÄBER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINZ GRÄBER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Leutenbach, Γερμανία.

  1. GUILLIARD & DÖRR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUILLIARD & DÖRR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, θερμοπλαστικα συνθετα, Λαστιχένια διαμορφωμένα εξαρτήματα, διαφραγματα, και Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε Sachsenheim, Γερμανία.

  2. TRELLEBORG SEALING SOLUTIONS GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRELLEBORG SEALING SOLUTIONS GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, και Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. GERHARD WEIGELE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERHARD WEIGELE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  2. BÜCHELE GUMMITECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÜCHELE GUMMITECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, και Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

  3. KRÖNER GMBH ARMATUREN UND DICHTUNGSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRÖNER GMBH ARMATUREN UND DICHTUNGSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Hochdorf, Γερμανία.

  4. TECHNISCHE TEILE INDUSTRIE-VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TECHNISCHE TEILE INDUSTRIE-VERTRIEBS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί σύνδεσμοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, και Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει έδρα σε Illerrieden, Γερμανία.

  5. NAGEL DICHTUNGSTECHNIK E.KFM.

    Γερμανία

    Η εταιρεία NAGEL DICHTUNGSTECHNIK E.KFM., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

  6. FACIUS + SCHOBER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FACIUS + SCHOBER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Mühlacker, Γερμανία.

  7. DICOFEMA INH. ÖMER YAMAN

    Γερμανία

    Η εταιρεία DICOFEMA INH. ÖMER YAMAN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  8. TDR DIREKT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TDR DIREKT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Giengen, Γερμανία.

  1. CONCAVE-OPTIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONCAVE-OPTIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Bad Wildbad, Γερμανία.

  2. SPENGLER-GUMMI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPENGLER-GUMMI GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Altlußheim, Γερμανία.

  3. GUMMI BENDER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUMMI BENDER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Aichwald, Γερμανία.

  4. FLUORTEN S.R.L. - VERTRIEBSBÜRO DACH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLUORTEN S.R.L. - VERTRIEBSBÜRO DACH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Leutenbach, Γερμανία.

  5. FELTEN DICHTUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FELTEN DICHTUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, και Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Oberderdingen, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συνδεσμοι απο καουτσουκ

Αριθμός αποτελεσμάτων.

25 Επιχειρήσεις