• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • στιλβωση αυτοκινητων

Αποτελέσματα για

Στιλβωση αυτοκινητων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ACT Aerosol Chemie Technik GmbH ασχολείται με την παρασκευή και εμφιάλωση τεχνικών χημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από προϊόντα, όπως το κλασικό καθαριστικό φρένων, μέχρι προϊόντα φροντίδας οχημάτων και πολύ απαιτητικά πρόσθετα καυσίμων και λαδιών, η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Συγχρόνως, πολλά από τα προϊόντα μας είναι δικής μας παρασκευής και προέρχονται από σκευάσματα που έχουμε αναπτύξει και ελέγξει οι ίδιοι. Παράλληλα με την παρασκευή και εμφιάλωση προϊόντων από δικά μας σκευάσματα, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα παρασκευής μιγμάτων δραστικών ουσιών σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές ή τη δυνατότητα εμφιάλωσης υγρών που μας παραδίδει ο πελάτης. Ωστόσο, στην αγορά δεν εκπροσωπούμαστε με δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο της εμφιάλωσης και παρασκευής προϊόντων κατά παραγγελία με ιδιωτική ετικέτα, δηλ. πάνω στα προϊόντα υπάρχουν οι ετικέτες των πελατών μας, ενώ δεν εμφανίζεται το δικό μας όνομα ή η δική μας συμμετοχή στην παραγωγή.

  2. IMM MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IMM είναι γνωστή για τους ταινιολειαντήρες, της στιλβωτικές μηχανές, τα ταινιοπρίονα και την τεχνογνωσία Made in Germany. Η IMM είναι εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια κορυφαία στον τομέα της επαγγελματικής επεξεργασίας επιφανειών. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από τα χειροκίνητα μηχανήματα για τη λείανση και τη στίλβωση έως τις αυτόματες εγκαταστάσεις. Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για χρήστες από τους τομείς της αεροπορίας, των αυτοκινήτων, της ενέργειας και της ιατρικής τεχνολογίας. Στη μονάδα του Riederich αναπτύσσονται και παράγονται τα συστήματά μας και σχεδιάζονται καινοτομικά νέα προϊόντα προς όφελος των πελατών μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα μηχανήματά μας είναι σχεδιασμένα για συνεχή λειτουργία. Ο βαρύς και στιβαρός τύπος κατασκευής διασφαλίζει τον περιορισμό των κραδασμών κατά την επεξεργασία. Η διάθεση στη Γερμανία διεκπεραιώνεται κατά κύριο λόγο απευθείας. Οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο εξυπηρετούνται από περισσότερους από 25 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. IMM Maschinenbau - η λύση για τη δική σας επιτυχία!

  3. SCHOLL CONCEPTS GMBH POLISH & PAD MANUFAKTUR

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOLL Concepts GmbH με έδρα το Remseck στον Νέκαρ διαθέτει εδώ και περισσότερα από 59 χρόνια καινοτομικά συστήματα φινιρίσματος βαφής και περιποίησης αυτοκινήτων ανώτατου επιπέδου. Η επιδίωξη της άψογης επιφάνειας βαφής, το πάθος και η υψηλή εξειδίκευση έχουν αναδείξει την επιχείρηση σε ένα από τους παγκοσμίως κορυφαίους ως προς την καινοτομία, την ευελιξία και την εξειδίκευση προμηθευτές ολοκληρωμένων λύσεων φινιρίσματος βαφής. Εξίσου μοναδική .όπως τα προϊόντα μας είναι και η συλλογή μηχανημάτων του εργοστασίου συστημάτων της εταιρείας μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο, κανένας άλλος κατασκευαστής δεν είναι σε θέση να παράγει ολοκληρωμένα συστήματα που περιλαμβάνουν δίσκους και πάστες στίλβωσης με την ίδια ποικιλία και σε αυτό το απαιτητικό επίπεδο. Προκειμένου να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση ανανεώσαμε τα τελευταία δύο χρόνια ολόκληρη τη συλλογή μηχανημάτων μας και επενδύσαμε σημαντικά σε ευέλικτες και δομοστοιχειωτές γραμμές παραγωγής.

  4. MENZERNA POLISHING COMPOUNDS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Perfection in Polishing. Made in Germany. Since 1888. Η Menzerna αναπτύσσει και κατασκευάζει βερνίκια, καθαριστικά και προϊόντα συντήρησης για επιφάνειες gelcoat, βαφές αυτοκινήτων και βιομηχανικά υλικά γυαλίσματος υψηλής ποιότητας. Λαμπερές προοπτικές: Για πάνω από 125 χρόνια συντηρούμε και φροντίζουμε τις ευαίσθητες επιφάνειες των πελατών μας. Προσφέρουμε συστήματα στίλβωσης για όλες τις εφαρμογές στη βιομηχανία και τη βιοτεχνία.