• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πινακες

Αποτελέσματα για

Πινακες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FLEXTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η flextec GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2005 από το σημερινό ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο Alexander Fritz. Προέκυψε ως η λογική μετεξέλιξη από την επιτυχία της Fritz Elektronik e.K. που υπήρχε από το 1996. Στον τομέα της ηλεκτροτεχνίας και της ηλεκτρονικής έχουμε ειδικευτεί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ως μεμονωμένες κατασκευές/πρωτότυπα ή μικρές σειρές που συμπληρώνονται με τις σχετικές υπηρεσίες. Η γκάμα των προϊόντων της flextec περιλαμβάνει συγκεκριμένα επί του παρόντος: συναρμολόγηση καλωδίων και πλεξούδων καλωδίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, διάταξη και εξοπλισμός πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων (SMD, συμβατικές), ανάπτυξη υλισμικού και λογισμικού ηλεκτροτεχνικών ή ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου, κατασκευή και παραγωγή μηχανικών διατάξεων συμπεριλαμβανομένων περιβλημάτων, κατασκευή ηλεκτροτεχνικών μέσω μέτρησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  2. SUPERMAGNETE.DE - WEBCRAFT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 2003 διατηρούμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για μαγνήτες. Η ομάδα supermagnete έχει διευρυνθεί σταθερά από την ίδρυση της εταιρείας και σήμερα περιλαμβάνει 50 συνεργάτες. Το γεγονός ότι είμαστε σε καλό δρόμο πιστοποιείται όχι μόνο από τα 2 εκατομμύρια παραγγελιών που έχουμε λάβει στο μεταξύ. Το πιστοποιούν επίσης τα πολλά θετικά σχόλια των πελατών μας. Με απόθεμα αποθήκης άνω των 35 εκατομμυρίων μαγνητών και μαγνητικών προϊόντων είμαστε σε θέση να παραδίδουμε μαγνήτες άμεσα και σε μεγάλες ποσότητες. Για ερωτήματα και διασαφηνίσεις σας παρέχει βοήθεια το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας σε τέσσερις γλώσσες. Ανώτατη προτεραιότητά μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας 100%. Με περισσότερε; από 224.000 παραγγελίες σε ετήσια βάση είμαστε το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα για μαγνήτες της Ευρώπης. Όταν πρόκειται για μαγνήτες, είμαστε ο σωστός συνεργάτης. Κανένα άλλο ηλεκτρονικό κατάσταση για μαγνήτες νεοδυμίου δεν διαθέτει περισσότερους από ικανοποιημένους πελάτες στην Ευρώπη από το supermagnete.de. Στις γερμανόγλωσσες χώρες, η Supermagnete έχει αναδειχθεί έτσι σε συνώνυμο για τους μαγνήτες νεοδυμίου.

  3. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).

  4. BURSTER PRÄZISIONSMESSTECHNIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η λύση για τεχνικές μετρήσεις. Με αυτό το σλόγκαν, η διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση τεχνικών μετρήσεων burster προμηθεύει εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα από τις εγκαταστάσεις ανάπτυξης και παραγωγής της στη Γερμανία επώνυμους πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με αισθητήρες, συσκευές μέτρησης ακριβείας και συστήματα μέτρησης για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων. Η burster είναι εκεί όπου η διασφάλιση της ποιότητας και η επιτήρηση της παραγωγής παίζουν κάποιο ρόλο. Με γνώμονα την ακρίβεια, την ποιότητα και την ευελιξία η μικρομεσαία επιχείρηση burster από τη Βάση-Βυρτεμβέργη αναπτύχθηκε σε διάστημα 50 ετών σε έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές συσκευών μέτρησης ακριβείας, αισθητήρων και συστημάτων για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων και την επιτήρηση διαδικασιών. Στη Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο, η burster προμηθεύει περισσότερους από 7500 πελάτες, στους οποίους η πρωτοπόρος και έμπειρη ομάδα μας προσφέρει υποστήριξη σε θέματα εφαρμογών ακόμα και πριν αυτοί λάβουν την απόφαση να αγοράσουν.

  5. RAFI GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η RAFI αναπτύσσει και παράγει ηλεκτρομηχανικά δομοστοιχεία και συστήματα χειρισμού για την επικοινωνία ανθρώπου-μηχανής, καθώς και ηλεκτρονικά δομοστοιχεία και συσκευές. Ο τομέας προϊόντων ηλεκτρομηχανικών δομοστοιχείων περιλαμβάνει πλήκτρα σύντομης διαδρομής, πλήκτρα και συσκευές εντολοδότησης (π.χ. διακόπτες κινδύνου). Σ τον τομέα συστημάτων διατίθενται συστήματα καταχώρισης σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, όπως π.χ. γυάλινα πληκτρολόγια και πληκτρολόγια μεμβράνης και συστήματα οθόνης αφής, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών συστημάτων και διεπαφών για καταχώριση, μεταγωγή και ένδειξη. Η διεκπεραίωση παραγγελιών ηλεκτρονικών δομοστοιχείων και συσκευών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, συμπεριλαμβανομένων της προμήθειας των εξαρτημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, της δοκιμής και της εξυπηρέτησης μετά την πώληση, συνδυάζονται στον τομέα EMS (Electronic Manufacturing Services).

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. E. DOLD & SÖHNE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    E. Dold & Söhne KG - Λύσεις αυτοματισμού Η DOLD είναι μια παγκοσμίως προσανατολισμένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση. Αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει παγκοσμίως υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες λύσεις για τον ασφαλή αυτοματισμό στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και μηχανημάτων. Η DOLD εξελίσσεται συνεχώς με επιτυχία: Από πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνολογίας ρελέ σε έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους του κλάδου στην Ευρώπη για την ασφάλεια λειτουργίας, την ηλεκτρική ασφάλεια και τα συστήματα κίνησης. Παντού όπου πρέπει να προστατεύονται από ζημίες άνθρωποι, μηχανήματα και εγκαταστάσεις και να αυξηθεί η παραγωγικότητα, τα προϊόντα DOLD χρησιμοποιούνται με επιτυχία. Π.χ., ενεργοποιητές ασφαλείας, όπως επιτηρητές ακινητοποίησης, επιτηρητές στροφών και ασύρματα συστήματα διακοπής κινδύνου διασφαλίζουν σε όλους σχεδόν τους κλάδους τη γρήγορη και αξιόπιστη απενεργοποίηση εγκαταστάσεων σε κάθε περίπτωση κινδύνου.

  2. FRIGORTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τα προϊόντα μας φέρουν ειδική σφραγίδα ποιότητας: "Ποιότητα Made in Germany" Χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως μας εμπιστεύονται και έχουν τους λόγους τους: Γνωρίζουμε τις ανάγκες κάθε κλάδου και προσφέρουμε στοχευμένες λύσεις για συγκεκριμένες προκλήσεις. Αναπτύσσουμε τεχνικά εξελιγμένα, αξιόπιστα προϊόντα, τα παράγουμε και τα ελέγχουμε διεξοδικά. Είμαστε πάντα κοντά στους πελάτες μας παγκοσμίως μέσω των υπηρεσιών μας. Η FrigorTec ανέλαβε τη γκάμα προϊόντων ψύξης της Axima Refrigeration GmbH (πρώην Sulzer Escher Wyss). Το νέο brand αντιπροσωπεύει μια νέα εταιρεία με 60 χρόνια εμπειρίας. Εμπειρία, την οποία ενσωματώνουμε στην ανάπτυξη και την παραγωγή για τους πελάτες μας. Η FrigorTec παρέχει μονάδες ψύξης σιτηρών, συσκευές κλιματισμού για γερανούς, στεγνωτήρια, συσκευές θερμικής απεντόμωσης, μεμονωμένες μονάδες ψύξης δοχείων και τυποποιημένες μονάδες ψύξης - παγκοσμίως. Ρωτήστε μας σχετικά με τη λύση ψύξης που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

  3. FEO ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FEO ELEKTRONIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πίνακες απεικόνισης και οθόνες προβολής. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  4. ZOLLER & FRÖHLICH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ZOLLER & FRÖHLICH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική μόνωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγράμματα λογισμικού 3D, τοπογραφικο αναγλυφο, Σαρωτές λέιζερ 3D, καλωδια, Ψαλίδες για καλώδια και σύρματα, εξαρτήματα για σύρματα και καλώδια, κιβωτια ηλεκτρικων πινακων, Προκατασκευασμένα καλώδια, και Προγράμματα λογισμικού 3D. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

  5. VISUAL ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VISUAL ELECTRONIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πίνακες απεικόνισης και οθόνες προβολής. Έχει έδρα σε Gottmadingen, Γερμανία.

  1. VIDEODESK STUDIO LIGHTBOARD

    Γερμανία

    Η εταιρεία "Video Doska" κατασκευάζει διαφανείς φωτεινές οθόνες για την τηλεκπαίδευση και την εκπαίδευση εξ' αποστάσεως και παρέχει εξοπλισμό βίντεο επαγγελματικής χρήσης για στούντιο. Οι διαφανείς φωτεινές οθόνες από την "Video Doska" είναι πρακτικές για την καταγραφή μαθημάτων σε μορφή βίντεο για την εμπορική κατάρτιση, παρουσιάσεις και για την διεξαγωγή τηλεδιασκέψεων. Επίσης, η εταιρεία προσφέρει ετοιμοπαράδοτο εξοπλισμό για στούντιο καταγραφής βίντεο με επαγγελματικά σετ οπτικοακουστικού εξοπλισμού: φωτεινές οθόνες, βιντεοκάμερες 4K και FullHD, ηχοσυστήματα, οθόνες για ομιλητή και χειριστή, λαμπτήρες LED, έγχρωμα και μαύρα φόντα, σύστημα με διακόπτες, τηλεπομποδέκτης. Η εταιρεία παράγει εκπαιδευτικές οθόνες από το 2016. Το πλεονέκτημα αυτής της οπτικοακουστικής εκπαιδευτικής βοήθειας είναι η ευκολία χρήσης της. Η "Video Doska" έχει εξοπλίσει με επιτυχία δεκάδες στούντιο καταγραφής εκπαιδευτικών επιμορφωτικών βίντεο στην Ρωσία και στην Κεντρική Ασία. Η εταιρεία αναλαμβάνει όχι μόνο την προμήθεια φωτεινών οθονών και εξοπλισμό καταγραφής μαθημάτων σε βίντεο αλλά αναζητά επίσης διανομείς παγκοσμίως.

  2. IT-ELECTRONIC SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της τον Οκτώβριο του 2002, η επιχείρησή μας παράγει ηλεκτρονικά και ηλεκτρομηχανικά συγκροτήματα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Ύστερα από την επιτυχή έναρξη και λόγω των αυξανόμενων αναγκών για χώρους παραγωγής, η εταιρεία μετακόμισε το Φεβρουάριο του 2004 στο Weingarten. Το Μάρτιο του 2012 ακολούθησε η μετακόμιση της έδρας στις νέες εγκαταστάσεις της οδού Danziger 1-3. Η συνεχής βελτιστοποίηση των διαδικασιών και των εγκαταστάσεων παραγωγής με παρέχει τη δυνατότητα να υλοποιούμε άψογα εξατομικευμένες απαιτήσεις των πελατών. Η IT-Electronic Service GmbH διακρίνεται για την αποδοτικότητα, την ευελιξία, το καινοτομικό πνεύμα και ένα σταθερά υψηλό επίπεδο ποιότητας στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρονικών στοιχείων. Η συντονισμένη ομάδα μας άρτια εκπαιδευμένων, μακροχρόνιων συνεργατών εγγυάται την επαγγελματική παραγωγή ηλεκτρονικών συγκροτημάτων και συσκευών υψηλής ποιότητας με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές σας.

  1. ADITECH FLÜSSIGKRISTALLANZEIGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADITECH ιδρύθηκε το 1993 από δύο ειδικούς στον τομέα LCD στο Heidenheim της Σουηβίας. Μόλις ένα χρόνο αργότερα, η νέα επιχείρηση εδραιώθηκε με επιτυχία στην αγορά. Σήμερα η ADITECH απασχολεί 30 εργαζομένους, οι οποίοι εργάζονται σε μια ιδιόκτητη εγκατάσταση επιφάνειας 1.200 τετραγωνικών μέτρων, και συνεργάζεται με πολλές φημισμένες εταιρείες. Τα προϊόντα μας: • Συστήματα πληροφόρησης επιβατών • Συστήματα σηματοδότησης χώρων στάθμευσης • Προσαρμοσμένες οθόνες LCD • Οπίσθιος φωτισμός CFL/LED για οθόνες LCD • Επίπεδες οθόνες TFT • Οθόνες LCD • και πολλά άλλα.

  2. TDE INSTRUMENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TDE INSTRUMENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βολτόμετρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οργανα ρυθμισης και ελεγχου της θερμοκρασιας, αισθητηρες θερμοκρασιας, απαριθμητες παλμων, και αμπερομετρα πινακων. Έχει έδρα σε Steinenbronn, Γερμανία.

  3. PASCHAL-WERK G. MAIER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PASCHAL-WERK G. MAIER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλουπώσεις - εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εσωτερικές επενδύσεις για σκυρόδεμα, εσωτερικες επενδυσεις για σηραγγες, και πίνακες ελέγχου. Έχει έδρα σε Steinach, Γερμανία.

  4. OWB OBERSCHWÄBISCHE WERKSTÄTTEN GEM. GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OWB OBERSCHWÄBISCHE WERKSTÄTTEN GEM. GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλίτσες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγνητικοί πίνακες, και λωριδες. Έχει έδρα σε Sigmaringen, Γερμανία.

  5. SCHAUWECKER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHAUWECKER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού. Έχει έδρα σε Wain, Γερμανία.

  6. HÅLVTONE - INDIVIDUELLE WANDBILDER AUS HOLZ!

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÅLVTONE - INDIVIDUELLE WANDBILDER AUS HOLZ!, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα αντικείμενα επίπλωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη για επιτοιχιες διακοσμησεις, πινακες για δωρο και αναμνηστικα, ξυλο φωτογραφιων, και επαγγελματικα δωρα. Έχει έδρα σε Kirchheim / Teck, Γερμανία.

  7. FILSINGER.DE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FILSINGER.DE GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος και επίβλεψη - πίνακες ηλεκτρονικής προβολής. Έχει έδρα σε Ubstadt-Weiher, Γερμανία.

  8. EGV-FRITZ GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EGV-FRITZ GMBH + CO. KG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. FAGOR AUTOMATION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FAGOR AUTOMATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πίνακες απεικόνισης και οθόνες προβολής. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  2. ABB AUTOMATION PRODUCTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABB AUTOMATION PRODUCTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονική Ισχύος, και πινακες διανομης. Έχει έδρα σε Ladenburg, Γερμανία.

  3. VS VEREINIGTE SPEZIALMÖBELFABRIKEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία VS VEREINIGTE SPEZIALMÖBELFABRIKEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπλωση σχολείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα γραφείου, κονσολες, τραπεζια για συνεδρια, και Διαδραστικός πίνακας. Έχει έδρα σε Tauberbischofsheim, Γερμανία.

  4. FOSSLER ELEKTROTECHNIK GMBH.

    Γερμανία

    Η εταιρεία FOSSLER ELEKTROTECHNIK GMBH., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού, πινακες διανομης, και Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού. Έχει έδρα σε Berglen, Γερμανία.

  5. STOBBE ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STOBBE ENGINEERING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λογισμικα για προγραμματιζομενους λογικους ελεγκτηρες, κιβωτια ηλεκτρικων πινακων, αυτοματισμος ρομποτικη, και Ηλεκτρικός πίνακας. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  6. F. SCHELKLE INDUSTRIE-SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία F. SCHELKLE INDUSTRIE-SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού. Έχει έδρα σε Amtzell-Geiselharz, Γερμανία.

  7. MENS AUTOMATION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MENS AUTOMATION GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού. Έχει έδρα σε Kirchheim Unter Teck, Γερμανία.

  8. E+H GROSS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία E+H GROSS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές εργασίες, προκατασκευασμενα ηλεκτρικα κιβωτια, ηλεκτρικοί αυτοματισμοί, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

  9. MOTOMETER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOTOMETER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πίνακες απεικόνισης και οθόνες προβολής. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  10. FLIPSKIN BY DIEMORGENMACHER UG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLIPSKIN BY DIEMORGENMACHER UG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σχολικά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκπαιδευτικό υλικό, Πίνακες γραφής, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκπαιδευτικό υλικό, και Πίνακες γραφής. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πινακες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

87 Επιχειρήσεις