• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οστρακοειδή και μαλακόστρακα

Αποτελέσματα για

Οστρακοειδή και μαλακόστρακα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. OBST RIST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBST RIST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  2. VIDA DRUCCI

    Γερμανία

    Η εταιρεία VIDA DRUCCI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Αυγά, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Ψάρια, Αυγά, Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

  3. WILHELM RÖSER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM RÖSER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. TEAM CUISINE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEAM CUISINE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

  5. NORBERT GAA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NORBERT GAA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Ψάρια, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, και Μεταλλικό νερό. Έχει έδρα σε Hockenheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. UNILEVER DEUTSCHLAND GMBH / UNILEVER FOOD SOLUTIONS

    Γερμανία

    Η εταιρεία UNILEVER DEUTSCHLAND GMBH / UNILEVER FOOD SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  2. AVC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AVC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. ANDREA'S WELT CHRISTOPH JAEGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANDREA'S WELT CHRISTOPH JAEGER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Καφές και τσάι, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Ψάρια, Καφές και τσάι, Αναψυκτικά - Ποτά, και Χυμοί φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Uttenweiler, Γερμανία.

  4. SCHWARZWÄLDER GENUSSWERKSTATT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWARZWÄLDER GENUSSWERKSTATT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Κακάο και σοκολάτα, Ψάρια, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε St. Georgen, Γερμανία.

  5. STÖRRMÜHLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STÖRRMÜHLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Αυγά, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Αυγά, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Knittlingen, Γερμανία.

  1. GEBRÜDER RIMMELE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBRÜDER RIMMELE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Steißlingen, Γερμανία.

  2. FRITZ MEGERLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRITZ MEGERLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Öhringen, Γερμανία.

  1. FLORIAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLORIAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

  2. WERNER FRIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERNER FRIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Αλλαντικά και παστά κρέατα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  3. BERND HERBEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND HERBEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. PFOTE-UND-HUF

    Γερμανία

    Η εταιρεία PFOTE-UND-HUF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Υφάσματα, Κορδόνια και σπάγγοι, Ψάρια, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Υφάσματα, και Κορδόνια και σπάγγοι. Έχει έδρα σε Remseck, Γερμανία.

  5. COMESTIBLES ESPANA IMPORT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COMESTIBLES ESPANA IMPORT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Αυγά, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Ψάρια, Αυγά, Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  6. ROLAND BREUTNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLAND BREUTNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Neuenstein, Γερμανία.

  7. TARTUFO INH. ISABEL GRAZE

    Γερμανία

    Η εταιρεία TARTUFO INH. ISABEL GRAZE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κακάο και σοκολάτα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κακάο και σοκολάτα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  8. SCHEUERMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHEUERMANN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ψάρια, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Wiernsheim, Γερμανία.

  1. METZGEREI WOLF + KÖSTLIN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI WOLF + KÖSTLIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Albershausen, Γερμανία.

  2. ERNST NÄGELE

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERNST NÄGELE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. EMIL WEINGÄRTNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMIL WEINGÄRTNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  4. OBERE METZGEREI FRANZ WINTERHALTER GMBH & HERMANN BLATTER OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBERE METZGEREI FRANZ WINTERHALTER GMBH & HERMANN BLATTER OHG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  5. METZGEREI LEHMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI LEHMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  6. ADE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Remchingen, Γερμανία.

  7. METZGEREI LINDER INHABER HERMANN LINDER

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI LINDER INHABER HERMANN LINDER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Glottertal, Γερμανία.

  8. JÜRGEN GANZENMÜLLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία JÜRGEN GANZENMÜLLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Tannhausen, Γερμανία.

  9. KNAPP FLEISCH FISCH & FEINKOST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KNAPP FLEISCH FISCH & FEINKOST GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Grafenau, Γερμανία.

  10. CE-NATURPRODUKTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία CE-NATURPRODUKTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Αναψυκτικά - Ποτά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Ψάρια, Αναψυκτικά - Ποτά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Ummendorf, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν