• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανισμοι

Αποτελέσματα για

Μηχανισμοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ASG ALLWEIER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η επωνυμία Allweier διακρίνεται από το 1970 για τα υψηλής ποιότητας στοιχεία συστήματος, τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα, καθώς και τα συστήματα μετάδοσης κίνησης στην περιοχή υψηλής τεχνολογίας της Bodensee. Από το 2002, η Allweier Systeme GmbH (ASG) συνδυάζει τους βασικούς τομείς εξειδίκευσης της κατασκευής μηχανισμών μετάδοσης και της τεχνολογίας κίνησης. Η εταιρεία έγινε σύντομα γνωστή στην αγορά ως προμηθευτής καινοτομικών προϊόντων πρώτης τάξεως: Οι μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης πλήμνης τροχού της ASG χρησιμοποιούνται παντού όπου χρειάζονται και εκτιμούνται υψηλή απόδοση, δύναμη, αντοχή και 100% Made in Germany. Με βάση αυτούς τους τομείς υψηλής απόδοσης έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με ισχυρούς εταίρους ολοκληρωμένα, υψηλής απόδοσης συστήματα κίνησης. Έτσι έχουν προκύψει δομοστοιχειωτά, συμπαγή συστήματα κίνησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη που πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας. Keep on rolling – Είστε και παραμένετε σε κίνηση. Θέτουμε ως στόχο αυτήν την απαίτηση των πελατών μας για τα δικά τους και τα δικά μας προϊόντα. Keep on rolling.

  2. HASPA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία haspa GmbH είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές, ο οποίος διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον τομέα του εύκαμπτου άξονας συμβατό με όλα τα υφιστάμενα συστήματα. Οι ειδικές λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και η εξατομικευμένη κατασκευή μάς θέτουν διαρκώς νέες προκλήσεις, τις οποίες αντιμετωπίζουμε ευχαρίστως. Εδώ και περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποιούμαστε σε αυτόν τον τομέα που διευρύνεται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου. Έτσι προκύπτουν σ' εμάς τρεις τομείς: Τομέας I: OFT= Τεχνολογία επιφανειών: Περιλαμβάνει: μηχανισμούς κίνησης εργαλείων, εύκαμπτους άξονες και άλλα προϊόντα για την επιφανειακή επεξεργασία (π. χ., κινητήριες μηχανές για εύκαμπτους άξονες, μηχανισμοί κίνησης πεπιεσμένου αέρα, μικροκινητήρες, τανάλιες σύσφιξης, λειαντικά μέσα, φρέζες...). Τομέας II: VST= Στοιχεία ρύθμισης: στοιχεία τηλεχειρισμού και μετάδοσης δύναμης. Ρύθμιση και έλεγχος. Τομέας III: ειδικά σπιράλ και ειδικοί εύκαμπτοι σωλήνες. Ένας λόγος για την επιτυχία μας είναι η τήρηση των εξατομικευμένων επιθυμιών των πελατών.

  3. ORTLIEB PRÄZISIONSSYSTEME GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια είμαστε ένας προσανατολισμένος στον πελάτη συνεργάτης για οικονομικές λύσεις ακριβείας συστημάτων σύσφιξης και κίνησης. Η Ortlieb σάς παρέχει διαχρονικά αποτελέσματα συνέργιας χάρη στην εμπειρία δεκαετιών και στην διατομεακή εξειδικευμένη γνώση στον τομέα της σύσφιξης εργαλείων και κατεργαζόμενων τεμαχίων, καθώς και στα συστήματα κίνησης. Στο βασικό τομέα σάς παρέχεται μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα προϊόντων. Για την ανάπτυξη λύσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη επενδύουμε χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ασφάλεια των διαδικασιών και στην οικονομική αποδοτικότητα. Στις εξατομικευμένες σας απαιτήσεις ανταποκρινόμαστε με αξιόπιστο και γρήγορο τρόπο. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες σέρβις συμπληρώνουν την προσφορά μας. Δείτε και μόνοι σας. Σουηβική εφευρετικότητα, εμπειρία άνω των 100 ετών σε συνδυασμό με αξιόπιστες, εδραιωμένες αξίες. Έτσι διακρίνεται η Ortlieb, έτσι αποκομίζεται οφέλη ως πελάτης. Ο συνεργάτης από το A ως το Ω. Οι εδικοί τεχνικοί μας σάς υποστηρίζουν από την πρώτη αρχή προκειμένου να βρουν σε συνεργασία με εσάς μια λύση που ανταποκρίνεται 100% στις απαιτήσεις σας.

  4. SITEMA GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SITEMA είναι η μοναδική παγκοσμίως επιχείρηση που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ανάπτυξη και στην παραγωγή μονάδων σφιγκτήρων και γραμμικών φρένων για ράβδους κυκλικής διατομής. Συνέπεια αυτής της εξειδίκευσης είναι: Η SITEMA είναι ένας διεθνώς περιζήτητος συνεργάτης για τη βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων. Η ασφάλιση, η σύσφιξη και η στερέωση αξονικά κινούμενων φορτίων είναι ο τομέας εξειδίκευσής μας στον οποίο είμαστε η κορυφαία επιχείρηση εδώ και χρόνια – στον τομέα αυτό, οι κεφαλές σύσφιξης SITEMA είναι φημισμένες. Με το ευρύ φάσμα των προϊόντων μας διαθέτουμε για κάθε εφαρμογή μοναδική εξειδίκευση παροχής συμβουλών και λύσεων. Η SITEMA αναπτύσσει και παράγει υδραυλικά, πνευματικά, μηχανικά και ηλεκτρικά ενεργοποιούμενες μονάδες σύσφιξης για πολυάριθμα πεδία εφαρμογής.

  5. SCHMID GMBH MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Schmid έχει διαθέσεις εξαιρετικές λύσεις για διάφορες παραγγελίες επεξεργασίας. Εκτός από τον αμιγή σχεδιασμό και την παραγωγή του μηχανήματος επεξεργασίας αναλαμβάνουμε επίσης την ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων στερέωσης και του αυτοματισμού. Προσαρμοσμένες ολοκληρωμένες λύσεις με στρατηγικά στοιχεία. Το φάσμα των προϊόντων της εταιρείας Schmid είναι ευρύ και για το λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις λύσεις και τα μηχανήματα που έχουμε υλοποιήσεις για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον σας. Γνωρίζουμε ότι κάθε εφαρμογή είναι διαφορετική και συνεπώς πρέπει να ενσωματωθούν εξατομικευμένες απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό είμαστε στο πλευρό σας από την πρώτη αρχή και αναζητούμε σε συνεργασία μαζί σας την κατάλληλη λύση για τη βέλτιστη επεξεργασία των προϊόντων σας. Η Schmid Maschinen Gmbh απέκτησε το 2013 το πιστοποιητικό DIN EN ISO 9001.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SIKO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SIKO διαθέτει σήμερα εμπειρία πέντε δεκαετιών σε εντελώς διαφορετικούς τομείς μέτρησης: συστήματα μέτρησης μήκους, γωνιών, αριθμού στροφών, καθώς και μέτρηση κλίσης ή ταχύτητας. Με βάση αυτήν τη βασική εξειδίκευση, η SIKO αναπτύσσει και παράγει καινοτομικές συσκευές μέτρησης και συστήματα τοποθέτησης για διαδικασίες αυτοματισμού. Οι μέγιστες απαιτήσεις των πελατών μας από τους τομείς της βιομηχανίας και της κατασκευής μηχανημάτων έχουν ως αποτέλεσμα την ποιότητα, την ακρίβεια και τη λειτουργικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Η SIKO διαθέτει πιστοποίηση DIN EN ISO 9001: 2015. Η αειφόρος χρήση πόρων είναι για εμάς αυτονόητη.

  2. CONDUCTIX-WAMPFLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η κύρια δραστηριότητα της Conductix-Wampfler συνίσταται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή, στην εγκατάσταση και στη συντήρηση συστημάτων που αποτελούν την προσαρμοσμένη λύση για τη μεταφορά ενέργειας και δεδομένων σε κινητά μηχανήματα και συστήματα. Εκτός από την αναμφισβήτητη εξειδίκευση στον τομέα, η εταιρεία διακρίνεται επίσης για την τεχνική εξειδίκευση και την καινοτομικότητά της: Έτσι συνδυάζονται όλες οι διαδεδομένες σήμερα τεχνικές για την μεταφορά ενέργειας και δεδομένων, όπως συστήματα φορείων αγωγών, αγωγοί συλλέκτη, ελατηριωτά και μηχανοκίνητα τύμπανα αγωγών, σώματα δακτυλίων συλλέκτη με τροφοδοσία ενέργειας χωρίς επαφή, λύσεις φόρτισης μπαταριών και συστήματα διαχείρισης μπαταριών έως ραδιοτηλεχειριστήρια ασφαλείας και κινητά συστήματα ελέγχου από τον ίδιο κατασκευαστή. Για τον πελάτη, αυτό συνεπάγεται την ανεξάρτητη από το προϊόν παροχή συμβουλών και τη βέλτιστη τεχνική υλοποίηση από τον ίδιο κατασκευαστή για πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία, στα συστήματα διασκέδασης ή στη μεταφορά ατόμων.

  3. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει την εξατομικευμένη λύση κίνησης και μεταφοράς για όλους τους κλάδους. Από τη βιομηχανία τροφίμων και την κατασκευή μηχανημάτων, τη βιομηχανία συσκευασίας, την επεξεργασία μετάλλων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη γεωργία και τη γεωργική οικονομία, την επεξεργασία ξυλείας, την ανακύκλωση και τη διαχείριση αποβλήτων, τη βιομηχανία αφρωδών υλικών, την επεξεργασία πετρωμάτων, την επιπλοποιία, τη διοικητική μέριμνα, τα ταχυδρομικά κέντρα διανομής, τα κέντρα πακέτων, τη βιομηχανία εκτύπωσης και τη χαρτοβιομηχανία και διατομεακά για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους. Διαθέτουμε μεταφορικούς ιμάντες, οδοντωτούς ιμάντες για μεταφορά και κίνηση και με την ανάλογη επιβελτίωση, όπως διαφορετικές επιστρώσεις και προφίλ, τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, επίπεδους ιμάντες, στρογγυλούς ιμάντες, τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες δύναμης προσαρμοσμένους στη συγκεκριμένη εφαρμογή ή απαίτησή σας. Ως σύγχρονος συνεργάτης ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαθέτουμε σήμερα μελετημένες λύσεις για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της τεχνολογίας κίνησης και μεταφοράς. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ KEIPER ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ!

  4. WESA-ARMATUREN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο διάσημος οίκος WESA ικανοποιεί με την εκτεταμένη γκάμα των βαλβίδων, σωληνώσεων θέρμανσης και βιομηχανικών εξαρτημάτων, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του χονδρικού εμπορίου υδραυλικών, θερμαντικών και τεχνικών προϊόντων. Τα προϊόντα μας: Εξαρτήματα, εξαρτήματα σωληνώσεων, βαλβίδες φλάντζας, βαλβίδες πεταλούδα, βαλβίδες από ανοξείδωτο χάλυβα, συλλέκτες ρύπων (εξαρτήματα), βαλβίδες πεταλούδα από ανοξείδωτο χάλυβα, βαλβίδες ελέγχου

  5. CHEMIE-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με καινοτομικά λιπαντικά υψηλής απόδοσης, πρόσθετα λαδιού και καυσίμου κατά κύριο λόγο για τη χρήση στον τομέα των αυτοκινήτων ιδρύθηκε το 1956 η εταιρεία Süddeutsche Bardahl. Αυτή αποτελεί τη βάση της σημερινής εταιρείας μας Chemie-Technik GmbH. Από τον προσανατολισμό των προϊόντων μας στην απαιτητική λίπανση για αύξηση της απόδοσης στη βιομηχανία και στη βιοτεχνία κατά τη δεκαετία του 1970, τα προϊόντα μας διατίθενται με την εμπορική ονομασία ELKALUB. Ακόμη και σήμερα, η επιχείρηση Chemie-Technik GmbH – στο μεταξύ στην τρίτη γενιά – βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας των ιδρυτών. Η ανάπτυξη, η παραγωγή και ο έλεγχος της διάθεσης από μια ομάδα 30 ατόμων συγκεντρώνονται στη μονάδα Vöhringen/Βυρτεμβέργη. Η επιχειρησιακή διάθεση, η υποστήριξη των πελατών επιτόπου διασφαλίζεται από ένα παγκόσμιο δίκτυο εν μέρει ανεξάρτητων αντιπροσωπειών.

  1. KENDRION (VILLINGEN) GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κατασκευαστής λύσεων η Kendrion αναπτύσσει, κατασκευάζει και διαθέτει στην αγορά καινοτομικά και ανώτερης ποιότητας ηλεκτρομαγνητικά και μηχατρονικά συστήματα και εξαρτήματα για πελάτες ανά την υφήλιο.

  2. CPC EUROPA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η cpc Europa GmbH – Mechatronics στον τομέα της τεχνολογίας γραμμικής κίνησης είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για τη γραμμική τεχνολογία. Οι απαιτήσεις για γραμμικούς περιμετρικούς οδηγούς με σφαιρίδια είναι τόσο διαφορετικές όσο και οι εφαρμογές στους οποίους χρησιμοποιούνται. Οι γραμμικές κινήσεις αποτελούν σημαντικό στοιχείο των σύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής. Τα δικά μας γραμμικά στοιχεία είναι προϊόντα υψηλής ακριβείας και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται στους διάφορους τομείς και κλάδους της κατασκευής μηχανημάτων.

  1. JAG - JOCH ANTRIEBE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JAG - JOCH ANTRIEBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταδόσεις με συμπιεσμένο αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενεργοποιητες πεπιεσμενου αερα, ηλεκτρομαγνητικες βαλβιδες, προσαρμογεις, και Μηχανισμοί περιστροφής. Έχει έδρα σε Tettnang, Γερμανία.

  2. ACG AUTOMATION CENTER GERMANY GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ACG AUTOMATION CENTER GERMANY GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βάνες και βαλβίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφαιρικες βαλβιδες, ηλεκτρομαγνητικες βαλβιδες, βανες με σουβλι, και Μηχανισμοί περιστροφής. Έχει έδρα σε Tettnang-Bechlingen Germany, Γερμανία.

  3. AIR TORQUE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AIR TORQUE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Μηχανισμοί περιστροφής, ενεργοποιητες πεπιεσμενου αερα, και ενεργοποιητες για συστηματα ελεγχου. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  4. FLOWSERVE FLOW CONTROL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLOWSERVE FLOW CONTROL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανισμοί περιστροφής. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  5. FRAMO MORAT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυση της Franz Morat GmbH το 1912, μετεξελίσσουμε συνεχώς την τεχνολογία γραναζιών και μηχανισμών μετάδοσης κίνησης από την έδρα μας στο Eisenbach. Με θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, την Τουρκία και την Πολωνία, καθώς και ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομέων, η Framo Morat είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος κατασκευαστής προϊόντων μετάδοσης κίνησης υψηλής ποιότητας για πολλούς κλάδους της βιομηχανίας. Η βασική εξειδίκευση της Framo Morat είναι η τεχνολογία γραναζιών. Όλες οι τεχνολογίες κατασκευής οι οποίες καθορίζουν την ποιότητα πραγματοποιούνται στις δικές μας εγκαταστάσεις. Ιδιαίτερα στον τομέα των σετ ατέρμονων κοχλιών, η Framo Morat συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους παρόχους της Ευρώπης. Η Framo Morat θεωρεί τον εαυτό της μια συμβουλευτική εταιρεία, που συνδυάζει την αυτοματοποιημένη παραγωγή με τις υπηρεσίες ενός μηχανολογικού γραφείου. Χάρη στην πολυετή μας πείρα, η Framo Morat είναι ο ιδανικός συνεργάτης από τον καθορισμό των προδιαγραφών του μηχανισμού μετάδοσης κίνησης που σκεφτήκατε, ως την ανάπτυξη και κατασκευή του, τη δημιουργία του πρωτοτύπου, τη δοκιμή, τη συναρμολόγηση και την παραγωγή του.

  6. AWS M. SCHAUBER GMBH PRÄZISIONSTEILE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χαιρετίσματα από την PRECISION VALLEY - Wellendingen. Είμαστε ο κορυφαίος κατασκευαστής για την παραγωγή των δικών σας σετ τροχών ατέρμονα κοχλία και εξαρτημάτων μηχανισμών μετάδοσης με οικονομική παραγωγή και μέγιστη ποικιλία παραλλαγών! Χάρη στη μοναδική σουηβική κατανόηση της ποιότητας υλοποιούμε για λογαριασμό σας προσαρμοσμένο έργο ακριβείας κορυφαίας γερμανικής ποιότητας. Και αυτό το χαρακτηρίζουμε ως German Precisioneering®. Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΑΓΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Κυλινδρικό ρεκτιφιέ και λείανση σπειρωμάτων, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, βαθιά διάτρηση. Οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας υλοποιούν αυτήν την απαίτηση ποιότητας με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων και τις δυνατότητες ελέγχου και μετρήσεων σε καθημερινή βάση. Ζητήστε μας το φεγγάρι. ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. Ως αξιόπιστος συνεργάτης δημιουργίας προστιθέμενης αξίας της κατηγορίας PREMIUM-A παρέχουμε συμβουλές και υποστηρίζουμε τους κατασκευαστές του πελάτη κατά το στάδιο της ανάπτυξης και παρέχουμε την τεχνογνωσία και την μακρόχρονη εμπειρία μας στη διαδικασία παραγωγής. Υλοποιούμε τις δικές σας ιδέες με μέγιστη ακρίβεια.

  7. KULLEN-KOTI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Σάς προσκαλούμε να γνωρίσετε την παγκοσμίως μεγαλύτερη γκάμα βουρτσών. Ενδεικτικές είναι η σχεδόν ανεξάντλητη γκάμα τύπων βούρτσας από τον κόσμο της Kullen-Koti, καθώς και οι αμέτρητες δυνατότητες του ομίλου KOTI. Και βέβαια και για εμάς. Οι βούρτσες μας εξάγονται σε περισσότερες από 74 χώρες. Η δημιουργικότητα και η εμπειρία συνδυάζονται με την τεχνογνωσία. Δεν υπάρχει στην πράξη κανένα πεδίο εφαρμογής για το οποίο δεν μπορούμε να βρούμε τη σωστή λύση. Γνωρίστε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας μας σχεδιασμένες από τους δικούς μας μηχανισμούς. Ενημερωθείτε σχετικά με τις υψηλές απαιτήσεις μας για τις τεχνικές βούρτσες και ειδικά για τα δικά μας προϊόντα. Η ποιότητα και η αξιοπιστία αποτελούν για εμάς πρότυπο και εγγύηση για την ικανοποίηση των πελατών μας. Μπορείτε λοιπόν να περιμένετε από εμάς κάτι το ιδιαίτερο. Οι αυστηρές οδηγίες διασφάλισης ποιότητας της εταιρείας μας βασίζονται στα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2008 & 14001: 2004. Αυτές διασφαλίζουν ότι σάς παρέρχονται αποκλειστικά υψηλής ποιότητας προϊόντα.

  8. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως πάροχος υπηρεσιών και προμηθευτής σε στενή συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε ένα ολοκληρωμένη και αποδοτικό φάσμα υπηρεσιών. Στους επιχειρηματικούς μας τομείς λειτουργούμε ως σημείο διασύνδεσης μεταξύ των απαιτήσεων της αγοράς και των δυνατοτήτων σύγχρονων μεθόδων παραγωγής. Παροχή συμβουλών, ενοικίαση, εμπόριο ή και εξ ιδίων παραγωγή – στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τα εξατομικευμένα ζητήματά σας. Στο πλαίσιο αυτό βασιζόμαστε σε απαράβατες αρχές, όπως η συνεργασία, η αμεροληψία, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια, η επιμέλεια και η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η ήπια χρήση των πόρων. Επίσης έχουμε επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και δραστηριοποιούμαστε, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, για την τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινότητα. Εμπνευστείτε από το ευρύ φάσμα κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα - διπλής ενέργειας, απλής ενέργειας και τυποποιημένοι κύλινδροι. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης τηλεσκοπικούς κυλίνδρους και γραμμικούς κυλίνδρους χωρίς βάκτρο. Χρειάζεστε ειδικές λύσεις; Διαθέτουμε επίσης ηλεκτρομαγνητικούς κυλίνδρους, τηλεσκοπικούς κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα και κυλίνδρους με ασφάλεια συστροφής. Είτε πρόκειται για κυλίνδρους έργου, κυλίνδρους μηχανισμών διάτρησης, ειδικούς κυλίνδρους ανοξείδωτου χάλυβα ή δίδυμους κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα – σ' εμάς θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανημάτων ή της ιατρικής τεχνολογίας είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένη επιχείρηση διαχείρισης έργων. Με εξειδίκευση και εμπειρία σάς παρέχουμε υποστήριξη για τη διαχείριση έναρξης, τη διασφάλιση ποιότητας και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

  1. ZIMMER GMBH DAEMPFUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Zimmer GmbH Daempfungssysteme είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες ανάπτυξης και προμηθευτές της βιομηχανίας επίπλων και ισχυρός συνεργάτης συστημάτων στον τομέα των συστημάτων απόσβεσης και μηχανισμών κλεισίματος. Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται όλοι σχεδόν οι μεγάλοι κατασκευαστές μεντεσέδων και επίπλων. Εκτός αυτού παράγουμε εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Για όλα σχεδόν τα κινητά μέρη της καθημερινότητας, η ZIMMER διαθέτει λύσεις με τις οποίες βελτιώνεται η άνεση του χειρισμού. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η Zimmer θέτει διαρκώς νέα πρότυπα στην ανάπτυξη και στη μαζική παραγωγή συστημάτων απόσβεσης. Περισσότεροι από 120 συνεργάτες. Περισσότερε από 110 εκατομμύρια πωλήσεων αποσβεστήρων και συστημάτων απόσβεσης ανά έτος. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ανάπτυξη συστημάτων. Προσαρμογή και εκ νέου σχεδίαση αποσβεστήρων ή ολοκληρωμένων συστημάτων με αυτόματα συστήματα κλεισίματος. Προσομοίωση και δοκιμές όλων των απαιτήσεων των πελατών. Ολοκληρωμένη διεκπεραίωσης έργου/υλοποίηση από το αίτημα έως τη μαζική χρήση (all in one). 100% δοκιμή και διασφάλιση της ποιότητας παράδοσης σειρών. Μακροχρόνια εμπειρία στη μαζική παραγωγή. Εσωτερική ανάπτυξη και κατασκευή των εγκαταστάσεων παραγωγής. Δοκιμή απόδοσης 100%. Έλεγχος 100% των σημαντικών γεωμετρικών χαρακτηριστικών με βιομηχανική επεξεργασία εικόνας. Στατιστικός έλεγχος διαδικασιών

  2. FRANKE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή και διανομή εξατομικευμένων εδράνων, στοιχείων έδρασης, εδράνων με περιστρεφόμενο δακτύλιο, γωνιακών ρουλεμάν και γραμμικών συστημάτων αλουμινίου. Πρόγραμμα προϊόντων: Ρουλεμάν με σφαιρίδια, φέροντα στοιχεία, λεπτά έδρανα, έδρανα μετατόπισης, έδρανα ώσης, ακτινωτά ρουλεμάν, γωνιακά ρουλεμάν, οδοντωτοί τροχοί, ρουλεμάν άμεσης κίνησης, ειδικά ρουλεμάν, ειδικά έδρανα, έδρανα περιστροφής, συστήματα καθοδήγησης κυλίνδρων, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με οδηγό, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με ρολό, οδηγοί σιδηροδρομικού συστήματος, ράουλα αλουμινίου, γραμμικοί άξονες, γραμμικές μονάδες, γραμμικές κλίνες, γραμμικοί κινητήρες, συστήματα ελέγχου CNC. Εξειδίκευση: εκδόσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, ρουλεμάν από χάλυβα, Niro, αλουμίνιο, μπρούντζο, χυτοσίδηρο, πλαστικό, με ενσωματωμένο μηχανισμό κίνησης, με κινητήρα ροπής, με οδόντωση, με αισθητήρα περιστροφής, στεγανοποιημένα, για υψηλές στροφές, ιδιαίτερα αθόρυβα, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικό. Γραμμικά συστήματα από αλουμίνιο, Niro, μη μαγνητικά, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικά, με κίνηση οδοντωτού ιμάντα, ατράκτου, απευθείας σύνδεσης, μεταλλικό κάλυμμα.

  3. METALLUX AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Metallux AG είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος σχεδιαστής και κατασκευαστής αισθητήρων τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων εκτείνεται από αισθητήρες πίεσης, διαδρομής και γωνιών έως αντιστάσεις και βιομηχανικούς μοχλούς Joystick για τον έλεγχο οχημάτων και μηχανημάτων. Καινοτομικά προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις – Made in Germany: αυτός είναι ένας συνδυασμός στον οποίο βασίζονται επώνυμοι πελάτες από τους τομείς της κατασκευής οχημάτων, της ιατρικής τεχνολογίας, της τεχνολογίας ενέργειας και περιβάλλοντος, της τεχνολογίας μεταφοράς και ανύψωσης και της κατασκευής μηχανημάτων εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια. Το φάσμα των υπηρεσιών μας: Αντιστάσεις: Ολοκληρωμένη γκάμα αντιστάσεων υψηλής τάσης και ισχύος. Αντιστάσεις ισχύος τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους ή ως συρμάτινη αντίσταση. Μοχλοί Joystick: Μοχλοί Joystick αντίχειρα, δακτύλων και χειρός για τον έλεγχο μηχανισμών κίνησης και λειτουργιών οχημάτων, οικοδομικών μηχανημάτων και σκαφών, στους τομείς της τεχνολογίας μεταφοράς και της ιατρικής τεχνολογίας και για χρήση σε ασύρματα τηλεχειριστήρια. Αισθητήρες πίεσης: Από κυψέλες μέτρησης πίεσης σε κεραμικά υλικά και ανοξείδωτο χάλυβα έως πομπούς πίεσης. Αισθητήρες διαδρομής και γωνιών: Αισθητήρες μεμβράνης, ποτενσιόμετρα και στοιχεία ποτενσιομέτρων για τον προσδιορισμό θέσης σε μηχανισμούς κίνησης, εγκαταστάσεις και μηχανήματα. Προμηθεύουμε πολλούς κλάδους και διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία εφαρμογών. Ευχαρίστως αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις βάσει εξατομικευμένης και προσωπικής παροχής συμβουλών. Τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία: Από ποσότητες δείγματος έως μεγάλες σειρές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων.

  4. ANDRITZ KAISER GMBH

    Γερμανία

    Επιχείρηση μηχανολογίας και παραγωγής αυτόματων μηχανημάτων διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης συμπεριλαμβανομένων περιφερικών εγκαταστάσεων, καθώς και επιχείρηση σέρβις αυτόματων μηχανημάτων διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης. Η επωνυμία μας σημαίνει άριστη ποιότητα στα συστήματα πλαστικής παραμόρφωσης. Εκτός από τα βασικά μηχανήματα διαθέτουμε προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή - από αμιγείς πρέσες έως ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής με εγκατάσταση ταινίας και σύστημα αυτοματισμού. Η δομοστοιχειωτή κατασκευή διασφαλίζει γενικές δυνατότητες χρήσης με εκτενή τυποποίηση των κύριων συγκροτημάτων. Η δική μας ομάδα Engineering προσαρμόζει επίσης κάθε εγκατάσταση με βέλτιστο τρόπο στις τοπικές συνθήκες. Τα προϊόντα μας: ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής πρεσαριστών εξαρτημάτων και εξαρτημάτων πλαστικής παραμόρφωσης, εγκαταστάσεις κοπής ακατέργαστων τεμαχίων και πλακετών, συμβατικά μηχανήματα διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης KAISER 630-25.000 kN, σερβοπρέσες KAISER 1000-25.000 kN, πρέσες γρήγορης διέλευσης 630-4000 kN, συστήματα μεταφοράς 2D και 3D με γραμμικούς μηχανισμούς κίνησης, μηχανήματα προώθησης κυλίνδρων KWV, υπεραυτόματα συστήματα αλλαγής εργαλείων.

  5. CASPAR GLEITLAGER GMBH

    Γερμανία

    Η Caspar Gleitlager είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής της Γερμανίας για ειδικά ρουλεμάν. Είμαστε σε θέση να παράγουμε σε ελάχιστο διάστημα παραγωγής ρουλεμάν με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη από όλα τα συνήθη υλικά. Πάντοτε όταν ένα βασικό προϊόν ή είδος καταλόγου δεν πληροί τις απαιτήσεις, είμαστε ευχαρίστως στο πλευρό σας. Μεγάλο πλεονέκτημα για εσάς ως πελάτης: -Δραστήρια ομάδα – Είμαστε στη διάθεσή σας.-Ίδια παραγωγή – Μόνο έτσι είμαστε σε θέση να παρέχουμε υψηλή ποιότητα σε σύντομο διάστημα -Σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων – Άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες σε σύγχρονα μηχανήματα για λογαριασμό σας- Διατίθενται τυποποιημένα εξαρτήματα καθώς και είδη αποθήκης Αξιοποίηση συνεργιών – Συνδυασμός ειδικοτήτων. Για να συμπληρώνουμε άψογα τη γκάμα των προϊόντων μας, συνεργαζόμαστε με την Poggi transmissioni meccaniche της Ιταλίας. Διαθέτουμε οδοντωτούς ιμάντες και τροχαλίες, τραπεζοειδείς ιμάντες και τροχαλίες, μηχανισμούς μετάδοσης κωνικών τροχών και άλλα στοιχεία κίνησης. Ειδικά εξαρτήματα, όπως τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, είναι επίσης διαθέσιμα και προσφέρονται.

  6. ALLWEIER PRÄZISIONSTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Allweier δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια ως επιχείρηση προμήθειας και προμηθευτής συστημάτων για πελάτες από διαφορετικούς τομείς. Στους βασικούς τομείς εξειδίκευσής μας στον τομέα της Allweier Präzisionsteile GmbH περιλαμβάνονται το τορνάρισμα, το φρεζάρισμα, η λείανση CNC (κυκλική, πολυγωνική και έκκεντρη λείανση), καθώς και η συναρμολόγηση συγκροτημάτων και εξαρτημάτων. Στην Allweier Systeme GmbH είμαστε για εσάς ένας εξειδικευμένος συνεργάτης στον τομέα της τεχνολογίας μηχανισμών μετάδοσης, ιδίως για ηλεκτρικούς μηχανισμούς κίνησης υψηλής απόδοσης. Προϊόντα, όπως προστατευτικά τοιχώματα υγιεινής και το όχημα πολλαπλών λειτουργιών «Move 360» της εταιρείας μας, είναι ιδιοκατασκευές και συμπληρώνουν τη γκάμα. Χάρη στην ποικιλία των κλάδων έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών και πληρούμε τις εκάστοτε απαιτήσεις ποιότητας των προτύπων IATF 16949 και ISO 9001: 2015. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσής μας διευρύνονται με υπηρεσίες όπως η επιγραφή λέιζερ, οι έλεγχοι στεγανότητας πίεσης, η ζυγοστάθμιση και πολλές άλλες, που περιλαμβάνονται περιοδικά στις βασικές απαιτήσεις των πελατών μας

  7. HAACON HEBETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η haacon hebetechnik gmbh με έδρα το Freudenberg στον Main είναι κατασκευαστής εξειδικευμένων λύσεων συστημάτων ανύψωσης. Επιχειρηματικοί τομείς είναι τα βιομηχανικά συστήματα ανύψωσης, τα συστήματα οχημάτων επαγγελματικής χρήσης και τα ανυψωτικά συστήματα. Από τεχνική άποψη, η haacon αναπτύσσει ανυψωτικούς μηχανισμούς, η μετάδοση δύναμης των οποίων διεξάγεται μέσω ατράκτων, οδοντωτής ράβδου ή συρματόσχοινου. Η haacon επικεντρώνεται στους επιχειρηματικούς τομείς γενικών συστημάτων ανύψωσης, εξαρτημάτων οχημάτων επαγγελματικής χρήσης και ανυψωτικών συστημάτων στον τομέα B2B.

  8. PARTEX MARKING SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Partex Marking Systems είναι μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα των συστημάτων σήμανσης. Παράγουμε προϊόντα για την επισήμανση κλώνων, καλωδίων, αγωγών και πολλών άλλων εξαρτημάτων. Με τα δικά μας συστήματα σήμανσης συμβάλλουμε στην αύξηση της αποδοτικότητας και της ασφάλειας μικρών βιοτεχνιών όσο και των μεγαλύτερων επιχειρήσεων. Η Partex είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην τρίτη γενιά. Διαθέτουμε περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των συστημάτων σήμανσης. Αυτή η εμπειρία, σε συνδυασμό με τους πλέον σύγχρονους μηχανισμούς παραγωγής, με παρέχει τη δυνατότητα να υλοποιούμε τέλειες λύσεις για τις πλέον απαιτητικές απαιτήσεις σήμανσης. Η διαρκής μετεξέλιξη των υλικών και των τεχνικών παραγωγής μας εγγυάται ότι είμαστε στην ιδανική θέση να αντιμετωπίζουμε και μελλοντικές απαιτήσεις.

  9. PAUL LEIBINGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η Paul Leibinger GmbH & Co. KG διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισήμανση προϊόντων, την αρίθμηση, τη κωδικοποίηση, την ταυτοποίηση και την επαλήθευση. Εδώ και πολλές δεκαετίες, η επιχείρηση αναπτύσσει και παράγει βιομηχανικούς εκτυπωτές ψεκασμού μελάνης, μηχανισμούς αρίθμησης και συστήματα επαλήθευσης με κάμερα. Η παράγωγή «made in Germany» εγγυάται άριστη ποιότητα και το παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων εγγυάται τη βέλτιστη εξυπηρέτηση. Η οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς εδρεύει στο Tuttlingen (Βάδη Βυρτεμβέργη/Γερμανία) και διατηρεί παράρτημα στο East Troy (Wisconsin/ΗΠΑ).

  10. HALSTRUP-WALCHER GMBH

    Γερμανία

    Η halstrup-walcher παράγει και διαθέτει συστήματα τοποθέτησης για την αυτόματη αλλαγή μεγέθους, μηχανικές-ηλεκτρονικές λύσεις μηχανισμών κίνησης και συστήματα μέτρησης πίεσης – με εξατομικευμένες λύσεις για τους πελάτες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανισμοι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

31 Επιχειρήσεις